E di c'fare,ka kaq shume gjera absurde sa jemi mesuar, tani anormaliteti na duket normal...
Asgje nuk te ben me pershtypje!!!
E di c'fare,ka kaq shume gjera absurde sa jemi mesuar, tani anormaliteti na duket normal...
Asgje nuk te ben me pershtypje!!!
Me kujtove ish shefen time :
Bahhh dhi e eger , gjithmon kur shkote puna jo mire nga une i hidhte syte.
Nje dite po hanim dreke dhe capen e fundit te bukes e hodhi ne kosh te plenave .
Ahh thashe me vete , me buzeqeshi dhe mua fati . E dija qe kishte pike te dobet burrin, i ishte krijuar idea qe e tradhtonte dhe do e braktiste.
I thashe
Mos e le capen e fundit , se nga ne i thone te le burri -
Ajo shkoi te koshi e mori dhe e hengri .
Thashe me vete keshtu te pafsha te kazonat e plenave hahhahahhaha
se me shume nuk kisha ca ti beja
Ps. Merr glorin rrife :-DDDDDDDDDD
Jeto sot se neser nuk i dihet
Guri i rende eshte ne vend te vet Maryp,thone andej nga ne.Kutu i kan ber ligjet si per vehte.Ne gjermani ka nje ligj te vecante per te huajt,(Ausländergesetzbuch).
hahahaha Izadora cja paske bere mire, po une ketij po ti them ashu e hedh ne kosh buken e nje jave rrjesht
Alem_de nuk eshte puna se ka ligj te vecante per te huajt ketu tek une jo , por eshte ai fakti qe kush ka pushtetin ne dore te le te kuptosh qe ''une jam une dhe ju jeni asgje'' dhe kur kemi te drejte
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Isha ne autobuz sot,dhe po flisnja ne telefon,kur hypen nje grup te rinjsh ,dhe sa u nis autobuzi fillun duke kendu Happy Birthday,dhe ky personi qe po flisnja me thote,ty po te kendojne ,jo i thash nje shoqes se tyre![]()
nje kolege me merr ne tel dhe e shqetesuar me tregon
isha tek gjinekologu
dhe
po ja me tha , me duhet e bej nje kurbe temperature, dmth te mas temperaturen per gati nje muaj ne mengjes qe te ndjek periudhen e ovulimit.
dhe, e pyes shume mire , ku qendron problemi ?
nuk pata kurajo , me thote ajo, te pyes gjynekologun ku duhet ta vendos termometrin qe te mas temperaturen...............
Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 27-04-2010 më 14:20
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
pervec njeres asnje se merr vesh ate...
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
Nje bisede me nje kolege ...e gjate ta shkruaj....
Krijoni Kontakt