Close
Faqja 62 prej 181 FillimFillim ... 1252606162636472112162 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 611 deri 620 prej 1807
    E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    ehhhh sa pershtypje kam pas kto dit ... apo duhet me tregu vetem ato te sotmet?

psht e pare ne mjes sa u cova pashe qe e kishte bo vendin bardh edhe nje her debora, kjo jo qe me beri shum peshtypje por me shum mi ngriti nervat.
    e dyta eshte sa me beri pershtypje vetja qe mora 100% nga pytjet e provimit sot , sa e qut qe jom :P lol
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    me beri pershtypje shiu qe fillon tu qen kohe e mire me diell
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Nje gruan ne rruge rreth 40vjec kishte nveshur nje fustan aq te thjeshte kishte nje te ecur tamam femre qe ka besim ne vete nuk ishte aq e bukur po ishte shume e mbajtur
    shume shume e thjeshte po shume terheqse ua sa u cudita kisha kohe te shikoja nje zonje me Z te madhe......
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Citim Postuar më parë nga elsaa Lexo Postimin
    ehhhh sa pershtypje kam pas kto dit ... apo duhet me tregu vetem ato te sotmet?

psht e pare ne mjes sa u cova pashe qe e kishte bo vendin bardh edhe nje her debora, kjo jo qe me beri shum peshtypje por me shum mi ngriti nervat.
    e dyta eshte sa me beri pershtypje vetja qe mora 100% nga pytjet e provimit sot , sa e qut qe jom :P lol
    honey pse kishe dyshim ti per zgjuarsine tende ???

Ndersa mua per sot me ben pershtypje si kam nejt gjithe diten ne shtepi pa dale jo per gje po kisha kohe qe nuk rrija ne shtepi gjithe diten
    Non mollare mai !!!!

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Nje gruan ne rruge rreth 40vjec kishte nveshur nje fustan aq te thjeshte kishte nje te ecur tamam femre qe ka besim ne vete nuk ishte aq e bukur po ishte shume e mbajtur
    shume shume e thjeshte po shume terheqse ua sa u cudita kisha kohe te shikoja nje zonje me Z te madhe......
    Ama se dhe une kam pare para disa ditesh nje grua rreth te 60 mund te ishte po aq e mbajtur kishte lezet me thene te drejten....e veshur tamam si zonje me Z

Me pelqejne njerezit qe e mbajne veten
    Non mollare mai !!!!

Citim Postuar më parë nga izabella Lexo Postimin
    Ama se dhe une kam pare para disa ditesh nje grua rreth te 60 mund te ishte po aq e mbajtur kishte lezet me thene te drejten....e veshur tamam si zonje me Z

Me pelqejne njerezit qe e mbajne veten
    IZABELLA dukeshe qe ishte nje grua e kamur por e kishte aq te thjeshte te veshuren edhe aq me gusto ka lezet kur shikon njerez te thjeshte ne rruge ....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    mu me pelqejne gocat ne vere
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin

Ky goldi me boni pershtypje tani

goldi cne ne kte ore ti,ke dal me gjet ndonji dashnore

Nuk eshte teme per pelqim ktu.....po cte ka bo pershtypje
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    me ka bo pershtypje linda qe nuk o mo aktive si me pare
    JO SEKS PARA MARTESE

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    po ne dimer si ja ben ti?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •