Close
Faqja 34 prej 181 FillimFillim ... 2432333435364484134 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 1807
    Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    me beri pershtypjes e ja paskam filluar te flase kinesce pa vetedije hahahaha
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Pak me pare u zgjova dhe prape me vjen gjume.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Shoqa ime indjane me thoshte sot sa shume do qe te vi ne plazh kte fundjave me mua sepse eshte shume e bardh dhe do qe te mari ngjyr...eshte bere si ghost tha lol mezi sa kam mbajtur te qeshuren. Indjanja ankohet per lekure te bardh....ajo e ka lekuren nja 5 tones me te erret nga un. Nefakt un sa gjysme asaj te jem e erret do gezohesha

Eh dite me shume pershtypje sot. Kan ndodh ca gjera qe thoni ju shume interesante, por nuk do ti them te gjitha

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    lajmet qe lexoj gjate rruges derisa vete ne pune
    kishin kapur nja kamikaz irakian qe kishte moshe vetem 10 vjec, bo sa te pjekur para kohe jane femijet atje............apo i pjekin para kohe

dhe nje tjeter lajm
    dy gjermane ne aeroportin e londres kishin dashur te kalonin maman e tyre 92 vjecare qe kishte vdekur nje dite me pare , donin ta kalonin me karroce invalidi duke u hequr sikur ishte gjalle , i kishin vene edhe syze dielli , vetem qe te mes pagonin transportin si e vdekur , qenka shume shtrenjte
    ku vete imagjinata e njerezve

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Cme beri pershtypje ? Po ja u cova ne mengjes dhe e kam zakon te hap grilat e dhomes se ndenjes , po aty kam ballkonin dhe Isha vetem me underwear se elbete kati fundit komshi skam perball , kur cte shof nje burre ne ballkonin tim , shyqyr qe perdja seshte transparente se do kisha len nam . Tashi duhet me u rujt sa kohe te Jene keta puntoret verdall pppppfffff

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Cme beri pershtypje ? Po ja u cova ne mengjes dhe e kam zakon te hap grilat e dhomes se ndenjes , po aty kam ballkonin dhe Isha vetem me underwear se elbete kati fundit komshi skam perball , kur cte shof nje burre ne ballkonin tim , shyqyr qe perdja seshte transparente se do kisha len nam . Tashi duhet me u rujt sa kohe te Jene keta puntoret verdall pppppfffff
    mmmmmmmmmm walki me underwear...sikur te isha un ai puntori lol

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga white-rider Lexo Postimin
    mmmmmmmmmm walki me underwear...sikur te isha un ai puntori lol
    Tka marr malli me msu me fluturu ????? Lol
    masnej te konvenon ne mjes mos me dalesh para se plas lufta 3 botrore , me bohet nervi kacurrel per hic gje , e Jo me te me shofin me underwear qe bohet nami hahahah. Te mledh policin e gjith suedis aty

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    dhe nje tjeter lajm
    dy gjermane ne aeroportin e londres kishin dashur te kalonin maman e tyre 92 vjecare qe kishte vdekur nje dite me pare , donin ta kalonin me karroce invalidi duke u hequr sikur ishte gjalle , i kishin vene edhe syze dielli , vetem qe te mes pagonin transportin si e vdekur , qenka shume shtrenjte
    ku vete imagjinata e njerezve

Se di ca te bej te qesh apo te ngre vetullen lol disturbing por shume funny

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    qe jom cu nja 100 her se mer nji shoqe mer nji shoqe tjeter dhe ja tani cu qy ne oren 12 i her pushim dhe nuk te lejn rehat
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    qe jam zgjuar ne ora 11:30 min...per t'u cuditur dhe s'e kishte mendjen te me dele gjumi mos te me kishte zgjuar djali xhaxhit....katatsrof me kete gjumin hah
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •