me beri pershtypje sote ne nje kafeteri me shoqeri...ia lypa nje shkrepse per te ndez cigeran nje djalit aty afer...kur mora t'ia kthej...dushe me mori edhe krahun me vete e ku me doren...
si jan meshkujt aman....
me beri pershtypje sote ne nje kafeteri me shoqeri...ia lypa nje shkrepse per te ndez cigeran nje djalit aty afer...kur mora t'ia kthej...dushe me mori edhe krahun me vete e ku me doren...
si jan meshkujt aman....
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Sot me beri pershtypje qe u cova me nje zell te papare per ty lyer rregullluar e per tu ber si shpirt, tamam per te dale e per te bere nje shetitje me vone per qef tim , por cudija ndodhi se pasi isha ngrefur fillova tu bo pun shpie
![]()
Shiu i fort qe ra qe me beri qull dhe qe me prishi çadren........![]()
njera qe skishte mbathje
JO SEKS PARA MARTESE
Qe sa shum semafora paska italia.![]()
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Koha e mire,e dielli qe ka ngroh gjith diten,me te kenaq shpirtin e une duhej te punoja.
nje gje qe me ka bere shume pershtypje eshte skuadra ime qe tifoj , po me zhgenjen shume kete sezon .edhe sote humbi nje ndeshje pa treguar vlera si skuader e madhe qe duhet te jete
juventus nuk eshte me ajo qe ka qene ; por shpresen nuk e humbas qe do rikthehemi nje dite serishte ne eliten e futbollit.
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
qe u kenaqa ne kurs lol ... dhe mesoj dicka te re dhe bej gallat![]()
Cfare me beri pershtypje ?
Cfare dreqin dua ne kete ore ne forum eeeeeeeeeee![]()
qe kam filluar te blej shume rroba per veten .. femerore lol .. me perpara se vrisja mendjen per keto gjera![]()
Krijoni Kontakt