Close
Faqja 45 prej 181 FillimFillim ... 3543444546475595145 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 450 prej 1807
    Kur po zbrisja nga makina ne shtepi, pasi bera 90 km. pashe qe kam vene rripin e sigurise, gje qe nuk me ndodh asnjiher, dhe kjo me beri pershtypje.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Sot e morra vesh qe Turku Ahmet e shet dönner per mish te fresket???
    Dhe une palla,paguaj tek Turku 3.00 euro qe te shuaj urine.
    Ka gjuajtur ndonje mace apo qen ose gamilie te ngordhur.
    Vete e kam fajin..
    Mesimi te behet pesim...apo jo???

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Sot e morra vesh qe Turku Ahmet e shet dönner per mish te fresket???
    Dhe une palla,paguaj tek Turku 3.00 euro qe te shuaj urine.
    Ka gjuajtur ndonje mace apo qen ose gamilie te ngordhur.
    Vete e kam fajin..
    Mesimi te behet pesim...apo jo???

Dhe mua me kishte thene nje turke,qe une skam besim ku nuk i njoh neper te tjera dönner laden,hajt te na bejne mire.......................

me ben pershtypje aty ku blej une vetem gjermon dhe te huaj te tjere blejne por jo turq

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    bo sa naive qe jam
    bo, bo sa kollaj qe u besoj njerezve, femer ngela

ne fund te fundit jam une qe besoj kollaj, apo jane njerezit qe genjejne shume.............;e veshtire te besh diferencen...............
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 14-04-2010 më 13:13
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

silikoni demton rrende imazhin dhe shendetin hahahha

I shperthejne gjokset e silikones gjat uljes se avionit
    , 29th June 2009

Rusja 45-vjeçare Irena D nga Moska, pronare e një gjoksi të bëshëm, as në ëndrrën e saj më të keqe nuk ka mundur ta shoh se do t’i ndodhte ajo çfarë i ka ndodhur gjatë uljes së aeroplanit në Los Angeles të SHBA-ve. Edhe para se t’ia niste, pushimi i saj në Kaliforni ka përjetuar një fiasko të vërtetë.

Për krejt këtë punë fajet i kanë pasur silikonat të cilat Irena i ka pasur në gjinjtë e saj, e të cilët për shkak të presionit gjatë aterrimit thjesht kanë shperthyer. Rusja e pafat kishte filluar t’i hetojë problemet e saj edhe gjatë fluturimit i cili kishte zgjatur 14 orë. Pas daljes nga aeroplani Irena nuk ka arritur të shkoj as deri tek aeroporti, sepse para hyrjes së tij i ka rënë të fikët.

Mjekët kanë arritur shpejt në aeroport dhe Irena është transferuar në spital. Ata kanë përcaktuar se silikonat në gjinjtë e saj janë dëmtuar rëndë, por nuk kanë arritur të zbulojnë arsyen e vërtetë të kësaj.

“Vet fluturimi nuk ka mundur të sjellë deri tek kjo. Me gjasë pacientja edhe më herët ka pasur probleme me silikona, derisa presioni gjatë fluturimit vetëm sa i ka bërë punët më keq”, ka thënë njëri prej mjekëve.

Me diagnozë “dëmtim serioz i silikonave” Irenas i është urdhëruar pushim i rreptë. Duket se Irena në të ardhmen nuk do të tërheq aq shumë shikimet e meshkujve sepse mjekët i kanë rekomanduar të largojë tërësisht silikonat për të mos u paraqitur probleme të reja me pasoja shumë më të mëdha se këto.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Po punoja sot ne nji kopsht te nji gjermanke nuk e di se si u gjent para meje me shpinen e shpluar .Harrova se i kisha duart pa dorza dhe fillova tia lemoj ngadal shpinen duke harru se duarti kisha berbat.Pasi shko ne shpi une veq mbarova punen dhe u ktheva ne banes ,pa pritmas thret ajo gjermanka dhe lajmrohet shoqja ...Gjeranken tek poo e degjoja duke i then ai burri yt sish normal ai a ma ferko shpinen a i zhyt me balt gjemprin o zot .Se di si kaloi kjo pa me bertit gruja.

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    me beri pershtypje ; sote percolla ,motren per ne shqiperi,ne ekskurzion me shkollen,
    eeeeee si ishin pregaditur femijet.......kinse 1 muaj do te rin atje...

ej kushe eshte nga dursi...nese shifni nxenes grupe-grupe...ta dini se nga tetova jane...dheee.....shiqoni...te u beni hyzmet hahahha........

eee sa me ka mare malli per motren....per nje dite...ncncn...jeta
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266
    PO mendoja me vone si rastesia te sjell ne sekondin e duhur me njerezit e duhur per te bere dicka "te mire" ....

Thjesht u ndjeva mire qe ndihmova dike qe mund te kish humbur shume, per nje ironi te fatit "nje germe"

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Sot me beri pershtypje nje plak i verfer.
    Ishte ulur ne skaj te trotuarit e une desha te ja ofroj nje molle qe kisha me vete e ai me kerkoj lek!!!
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Sot me bene pershtypje te dridhurat qe me zune
    eh thashe me vete mire e ke se harron se ku je e del si me qene ne shqiperi....
    Non mollare mai !!!!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •