Ajo qe ndodhhi esht bere tashme rutine , nuk me ben me pershtypje asgje.
Ajo qe ndodhhi esht bere tashme rutine , nuk me ben me pershtypje asgje.
Mua edhe po me dhimbset edhe po me vjen inati!
Ne vend qe te gjeje nje tjeter rugdalje behet viktim........
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Amin.Zoti ja falt gabimet e atij kopukut, i ardht nga Zoti........
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
qe jam bere shume mean dhe e padurueshme...
Pershtypje momentalisht po me ben qe me ka ikur fare oreksi
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
qe po gelltit kaq shume , valle ja vlen?
Pershtypje te keqe me beri,qe me teper se gjysma e jugut te Mitrovices eshte tre dite pa rryme!Shumica dmth.paguajn terrin,e veriu eshte nate e dite me drita!Katastrofe....
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
kisha mbi dy vjet pa degjuar shqip ne rruget e qytetit ku jetoj dhe sot rastesisht su besova vesheve po fliteshe shqip rreth meje , ishin dy shqiptare dhe ku ne nje librari, ou thashe, s'me besoheshe
nuk u fola se nuk ka lezet
por veshet i zgjata si gomari te degjoja c'thoshin
dhe me ne fund ata dolen , kur shohe njeri kishte bicikleten te lidhur pas rrotes se motorit te shokut![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 25-03-2010 më 15:01
Nje vajze qe pashe sot, kane kaluar 9 vjet qe atehere ne athine, nuk e njoha me foli vete, e shkunda njehere mendjen, mu kujtua cdogje, sa shume kishte ndryshuar!! por ishte po aq e bukur...uh nuk e njoha,ishte bere bionde fallco....me duket se po budallallepsem,as njeres qe dikur kan qene shume te afert s'po i njoh me.
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 25-03-2010 më 15:12
Krijoni Kontakt