Askush nuk e permendi 24 Marsin,athua u harrua???
Askush nuk e permendi 24 Marsin,athua u harrua???
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Hmmmm,para 11 vitesh,filluan bombardimet e NATO-s mbi caqet serbe!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
na fal e panjohura , keto kohet e fundit vetem festa e vitit te ri me kujtohet
as ditelindjen time nuk e di kur e kam![]()
me beri pershtypje qe harxhova gjith ato leke neper pasar dhe kur erdha ne shpi pash qe asnjegje skisha ble te hajrit![]()
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Mua nuk me injorove fare,por une e kujtova kete dite pasi ne afersi t'imen ndodhen shum gjera qe nuk do ja deshiroja askujt,ate nate u vran dy veprimtaret e denje per lirin dhe pavarsin e Kosoves(ne Mitrovice)Latif Berisha dhe Agim Hajrizi me familje(Nenen dhe te birin e mitur).Ps.Nese nuk e ditke kush qenka baxhanaku i iriqit,kerkoje tek vetevetja!![]()
Ne keto caste me beri pershtypje nje mesazh qe lexova ne fb , me pelqen fantazia e disave
Dhe sidomos kur eshte e paster dhe thuhet me shpirt .
i love when you text me first, cus then i know your thinking about mei found myself and ran away... but something pulled me back, voice of reason i forgot i had ♥
Me beri pershtypje sot pasdite nje mama ne park qe nuk ruante femine e saj fare ...e kish mendjen vetem tek muhabeti ......
me beri pershtypje sote nje lajme i keqe...
nje vajze nga nje fshat afer fshatit time16 vjecare kishte vrare veten....
sa keqe.....tmere...
ndonjeher dua te jem e shurdhur te mose degjoj te tilla gjera![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
sot me beri pershtypje vetvetja qe po shkruaj palidhje vetem sa me va be lemsh disa antarve lojen.![]()
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt