Close
Faqja 29 prej 181 FillimFillim ... 1927282930313979129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 1807
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    pas ca javesh martohet nje shok i imi (italian) dhe te shtunen organizoi ate qe quhet "addio al celibato" (nje marrezi e tejmase per mua)...
    shimica e dine, por per ato qe nuk e dine:
    eshte nje feste per te dhene lamtumiren beqarise. nje feste vetem mes meshkujve.
    kete party e kishte organizuar ne nje lokal "lap dance".
    me kishte qelluar edhe 2 here te tjera te shkoja ne lokale te tilla fatkeqesisht.
    do e refuzoja ftesen me gjithe qejf, por ky eshte mjaf mik i imi dhe nuk doja qe t'i mbetej hatri...
    shkuam ne kete lokal. plot vajza te bukura dhe meshkuj "looser" te cileve i dilte jarge nga goja.
    vajzat benin me rradhe nje spektakel me ndonje teme te caktuar, ku fillonin te veshura me ndonje kostum (infermiere, sherbetore, mesuese etj.)
    dhe perfundonin duke vallezuar totalisht te çveshura ne kete tub.
    gjeja qe me beri shume pershtypje ishte nje vajze qe e perfundoi shfaqen (lakuriq si te tjerat) dhe u largua e mbeshtjellur nga nje flamur shqiptar.
    ishte nga saranda...
    atdhedashuria eshte shume e rendesishme
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 06-04-2010 më 10:25
    Vasudhaiva Kutumbakam

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Cfare me ben pershtypje, eshte pershtypja se, kalojne vite, kalon jete e tere dhe shqiptaret nuk luajne nga vendi... aty ku i le, aty i gjen. Ne te njejten gjendje.

Nje stori e nje cifuti, i cili gjate LIIB, ishte strehuar ne nje familje shqiptare ne nje nga fshatrat e Shquperise. Pas 50 viteve kthehet ne Shqiperi, per te vizituar familjen shqiptare, dhe per cudi te tijen, i gjen ne te njejten gjandje ne te cilen i kishte braktisur qysh para 5 dekadave, duke nxjerre uje nga bunari te cilin ua kishte hapur cifuti...

Kjo disi koincidon me komentin e babes tim, kur po shikonte nje dokumentar per Japonine dhe me pyeti, a thua si kane mundur te ndertojne hekurudhe midis gradacieleve?

E po, i thash, cudia eshte nder ne shqiptaret, si mund te flejme tere jeten gjume e te helmohemi nga mbeturinat tona pa qene te afte ti pastrojme, e le me te jemi ne hap me boten...
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    me ka bere pershtypje nje person qe une njoh qe pas cdo weekend eshte me humor te zi..sa keq kur njerezit nuk din te vleresojne lumturine qe mund te jape familja...
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    me ben pershtypje, se sado e kam bere emrin qe kur googlo-het dhe me opsionet e padukshemerise ne facebook , mos japi asnje rezultat ekzishmerie e qenies time, prape se c'jane ca fytyraaaa se nga me shohin dhe me cojne request per tu bere friends. Nga dreqin me gjejne se as nuk behem fan per asnje grup ne facebook. Nuk join ato. As qe te kem mutual friends me keto tipa skam.. nga dreqin me gjejne , si ? Edhe si kuptoj, pa te njohur , ku i con mushka njehere. Lol

u pa puna do nderroj profile pikcer.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    se harrova, hookah night, tomorrow. relaaaaaaaax. se sot jam cu mbrapsht. LoL

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    me ben pershtypje, se sado e kam bere emrin qe kur googlo-het dhe me opsionet e padukshemerise ne facebook , mos japi asnje rezultat ekzishmerie e qenies time, prape se c'jane ca fytyraaaa se nga me shohin dhe me cojne request per tu bere friends. Nga dreqin me gjejne se as nuk behem fan per asnje grup ne facebook. Nuk join ato. As qe te kem mutual friends me keto tipa skam.. nga dreqin me gjejne , si ? Edhe si kuptoj, pa te njohur , ku i con mushka njehere. Lol

u pa puna do nderroj profile pikcer.
    sepse ka dicka qe ti pinko nuk e di.....me thuaj vetem emrin e njerit prej friends-ave dhe te gjej kollaj fare te dergoj dhe 2000 mesazhe ne dit po te dua....ti fshihesh por tek lista e friendsave dukesh lol....ka vetem nje mundesi.te behen gjithe friendsat e padukshem,por duhet te bini dakord te gjithe

ca domethene egzishmerie se na trashe lol...po harrojm shqip apo ja fut kot ti

lol...shiko ktu...shtyp ctrl+w kur te jesh ne fb, ca do ndodhe hahahaha
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 06-04-2010 më 12:14

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Sot ne urban nje burre , po kerkonte vend me u ul dhe pyeti me mirsjellje nese mund tu shtyja pak te ulej dhe ai.

Ok thashe , u shtyva dhe lerova icik vend .
    Kur filloi duke mbajt histori, se nqs rrinte ne kemb dhe shoferi frenonte, mund te ndodh qe ai te rrezohej dhe nuk mund ti kerkonte firmes se urbaneve BVG ,demshperblim.

Eh thashe me vete, vetem per money money i shko mendja njerzve .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    pas pushimit 4 ditor sot serish pushim ka nje kohe te gjate qe skam marre pushim edhe kur e marr shkoj ne vendlindje apo ne ndonje vend per te pushuar por thene shkurt kisha nevoje per te dal ne qytet e ketu me ndihmoj edhe koha qe ishte e ngrohte dhe takova disa miq jo vetem shqiptar shkurt thene kalova mjaft mire

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga white-rider Lexo Postimin
    sepse ka dicka qe ti pinko nuk e di.....me thuaj vetem emrin e njerit prej friends-ave dhe te gjej kollaj fare te dergoj dhe 2000 mesazhe ne dit po te dua....ti fshihesh por tek lista e friendsave dukesh lol....ka vetem nje mundesi.te behen gjithe friendsat e padukshem,por duhet te bini dakord te gjithe

ca domethene egzishmerie se na trashe lol...po harrojm shqip apo ja fut kot ti
    ekzistoj= e perpunova pak une. Po fjale eshte prape.

Si kane kohe mer aman, te rrine te surfin FB, dhe listat e emrave pa mbarim. Ky ishte dhe nje bjond me floke te gjata. oh nene o nene . Loool
    Mos je gje ti Rider ?

lol...shiko ktu...shtyp ctrl+w kur te jesh ne fb, ca do ndodhe hahahaha
    c'a do ndodhi ? nuk e bej. smba mban . Loooool

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    ekzistoj= e perpunova pak une. Po fjale eshte prape.

Si kane kohe mer aman, te rrine te surfin FB, dhe listat e emrave pa mbarim. Ky ishte dhe nje bjond me floke te gjata. oh nene o nene . Loool
    Mos je gje ti Rider ?

c'a do ndodhi ? nuk e bej. smba mban . Loooool
    shtyp ctrl+w....ok me prano friend te tregoj nja dy gjera te tjera lol

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •