Kjo koha e keqe, ftofet dhe me shi.......o zot i modh jemi ne mujin prill dhe akoma me xhupa dimri jemi akoma
![]()
Kjo koha e keqe, ftofet dhe me shi.......o zot i modh jemi ne mujin prill dhe akoma me xhupa dimri jemi akoma
![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Nje koment i dikujt dje![]()
nji kjo ktu.........![]()
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
hahahaha sa ka qesh o Zot.
Sonte me peri pershtypje Doktori.......
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Me beri pershtypje nje foto qe pash , isha ber shume e bukur![]()
koha e mrekullueshme , sa mire qe ben per humorin![]()
nje thenie ne FB. interesante shume.
E kaluara duke u kujtuar na duket më e bukur se e tashmja, ashtu siç edhe e ardhmja duke e imagjinuar. Përse...?? Sepse vetëm e tashmja ka fytyren e vërtetë në konceptimin njerëzor, është i vetmi imazh i së vërtetës, dhe e gjithë e vërteta është e shëmtuar ...
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
gjate nje pastrimi te rutenise qe bera ne PC mu fshi edhe forumi shqiptar dhe nga shtepia nuk hyj dot me , me ne fund e gjeta , por nuk ma njeh me parolen , 3 dite pa forum, nuk ishte keq jo
cfare humba, ah nje telenovele
po mua nuk me kerkoi njeri tek personat e humbur?
sa kot..............
Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 06-04-2010 më 02:34
me beri pershtypje ne fakultet se si na kishin caktuar kohen-oren kure do te mbahen provimet...
shumica ne ora 19:00....
cudi..mbas darke,po na qesin caj me pop corn-a helbete hahahhah...
orar katastrofale...dhe ekonomiste e menaxher quajn disa veten,kurnje plane e hartojn mbrapshte...
ka studente nga fshatra te larget...
lypset te bujn ne amfiteater hahah....
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Nje sms , pu sa ankohen keta robt per mua o zot .
Krijoni Kontakt