Close
Faqja 2 prej 181 FillimFillim 12341252102 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 1807
    Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Ksanthi pershnetje!
    Asht e vertet se shum persona qe lypin neper rruge kan aftsi fizike per pun.....por edhe qe nuk i merr kush ne pun asht e vertet......
    Realiteti asht se kto persona vujn, i mungon buka e gojs, jan t'pa streh, kudo qe shkojn perbuzen......kan jet t'veshtir...
    Un per vehte, sa her me rastis qe i kam perball, jap, jap aq sa munem.......gjenja e tyne me prek ne shpirt.....
    keno edhe mua me vjen gjyna po lek per te lyer koken kane mos ju a qaj hallin se ne jemi me keq se ata ....
    nuk duan te rregullojne veten nuk duan te mesohen te sillen si njerez\
    se kane fajin njerezit qe i perbuzin po ata qe i lejojne vetes te kene ate nivel aq te ulet
    pertojne te vene ne shkolle pertojne te lahen.....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    jo vetem sot po cdo dite po thuaj ne qender te athine afer ores 8 te mengjizit sa vete e ritet radha e prostitutave shqiptare
    dua nje dite te ndaloj e ti pyes pse e bejne ate pune dhe nuk bejme nje pune si shumica
    o me sa inat i shikoj o zot nese kisha mundesi ti varja do e beja me gjith qef

ora 8 e mengjesit!? sa heret fillojne punen!!!!!

MARGUS nuk e ke iden po te them sa te shpifura jane po ne oren 8 u cudita kur i pashe
    pse nuk vene e te varin veten...
    o zot ca pleq qe i rethojne
    vete njeriu punon 8 ore iken ne shpi me qef
    ato duhet te bejne dush me klor .....
    shumica e tyre dallohen dhe ne rruge skane nevoje te jene ne orar pune
    pershtypje me bente me pare me vinte gjyna me vone me tha nje shoqe po he se ju do kurizi si marin me zor po he
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    po me ben pershtypje qe spo me flihet fareeeeeeeeeee dhe neser me duhet qe te cohem qe ne 7 per ne pune
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Me beri pershtypje nje bisede qe degjova......eh thashe me vete si jane njerezit....dhe i thashe dhe vetes he a u zgjove???Ky eshte realiteti keto jane njerezit qe ti i dije ndryshe.....
    Non mollare mai !!!!

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Me ka ber pershtypje qe jam cuar me nje dhimbje koke te papare as paracetamoli sme beri gje .

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Me beri pershtypje ose per te qene me te sakte me hidheroi shume nje lajm shume i keq qe mora qe ne mengjes......
    Non mollare mai !!!!

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    me bene pershtypje kjo vetja ime....aspak sme hahet buke....
    ku do te perfundoj une valle?
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266
    Bo si s'me ben më përshtypje asgje, ka plas cipa fare !

Mgjs meqë duhet thënë dicka kishte një "New entry" sot ne punë ! Pas kasaphanës së javëve të fundit (pushime dhe levizje nga puna), ndërruan pozicionet por jo fytyrat "same shit". U zevendesuan ca me ca te tjerë ......

Ç'tu them ?! > Të shkulësh flokët .....

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Asgje njeher..shohim me von qka pom ban pershtypje.

Faqja 2 prej 181 FillimFillim 12341252102 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •