ne fakt ja kam falur te gjitha gabimet vetes![]()
ne fakt ja kam falur te gjitha gabimet vetes![]()
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
kush gabon edhe meson.................
e vertete... te gjitha dhjeta i kam![]()
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Njerezit qe flasin ne librari shhhhhhhhhhhh kur thote tabela qetesi, mbajeni ate.... oj kto ja fusin kuvendid per shtate pale qejf, qysh nuk marrin shembull nga une qe harxhoj kohen ne internet ne vend se ti futem punes ncncncnc lol
koha koha e keqe akoma nuk e kuptoj mer zot kur do na dali icik djelli![]()
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
sec eshte nje grope e vogel fare, po e keqe ama. e thelle kshu. Eshte located me nje kthese shume te forte. Edhe sa here do kaloj andej, do bie ne grope ( se i speed ca). Bam ben makina. Po sa me tremb. Boooh. Edhe isha betu, spara kaloj shpesh andej, po thashe do e mbaj mend dhe do kujtohem. Do ja vej qellim vetes, te kujtohem, se u be 3 here rradhazi brenda nje jave qe kam rene ne grope Bam !
Kalova sot prape, edhe u kujtova para se te arrija aty... dhe duke e patur mendjen te rruga, gropaaaaaaaaaaa po afrohet ... kur
"It starts in my toes
And I crinkle my nose
Wherever he goes I always know .. "
bubbly u know. celli po kendonte dhe aq ishte ...
Bam rrota ne grope prape. Oh u madherfaker! LoL
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
me bene pershtypje ky gjumi,
deri me tani si vajze e mire lute e lute te vi e te me ze...joooo i poshteri nuk vjene...
slashe vende pa provuar edhe ne dysheme rashe por jo probl.sqendron tek vendi,krevati....
uffffff...plasa......plaasa....
shyryq qe kemi forumin na gjindet ne dispozicion rper te tilla rasteshe....
a ka njeri ketu ore? u pershendes......
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Me ka ber pershtypje vetja sot me nepsin qe kam , provova nje djathe me myk po aq shum myk kishte sa te hante myku syt e qe vinte era kembe te palara ,pupupupu ku do me coi ky nepsi valle her tjeter ?![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga WALCHIRIA : 30-03-2010 më 22:18
Me ka bere pershtypje se kur jam ndrim (turn) i dyte bie dielli,si sot p.sh.
Sote me kan bere pershtypje profesorat!!!
i ben dy ore mesim e e treta mugon profi, hajde hajde dy ore ose sillu neper shkolle ose hyn ne shtepi.![]()
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt