si ti ngre maria ?
Postuar më parë nga Enii si ti ngre maria ? si te mundesh ose pi nje kafe
Postuar më parë nga Marya kush nuk ja ka kthyer puthjen ujit le ta marre lumi do mbetesh vetem ne forum me duket
imagine there's no countries... nje fjale, nje kuptim... :))))
kafe pij shume , sheqer me kan rekomanduar , prap ndjehem shume e lodhur e me erren syte e me merren mendt ...
pse eshte kaq kohe e keqe
JO SEKS PARA MARTESE
Postuar më parë nga Enii kafe pij shume , sheqer me kan rekomanduar , prap ndjehem shume e lodhur e me erren syte e me merren mendt ... ha turshi ose gjera te kripura dhe mbaj corape qe ti shtrengojne kembet ben mire per kthimin e gjakut dhe nuk te bien te fiket kur je ne kembe
flm per keshillat
Postuar më parë nga Enii flm per keshillat edhe sporti nuk do ishte i demshem nese behet fjale vetem per tension te ulet pa simptoma te tjera. vrap ose not, po sa me ngadale e sa me gjate te jete e mundur.
Postuar më parë nga Enii kafe pij shume , sheqer me kan rekomanduar , prap ndjehem shume e lodhur e me erren syte e me merren mendt ... orange juice, gatorade. pij lengje me shumice qe te ngrihet presioni i gjakut, make sure, pi nga 2-3 gota ne dite.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Postuar më parë nga Enii flm per keshillat ka te drejt pinku do shtoja edhe vere perpiqu te pish sa me shume , por mos u be tape
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt