ashu ? vazhdoj rrugen .... si vazhdoka rrugen ...... beni qe duke folur me angelen?
ashu ? vazhdoj rrugen .... si vazhdoka rrugen ...... beni qe duke folur me angelen?
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Ato ishin vetem mendimet e Benit por kur hapi syte ishte ne dhomen e Angeles ajo ishte zhveshur e po i afrohej Djalit, Angela e ditke tani me se Beni ishte Shqiptare dhe se Shqiptaret Pallojne martohen me plaka vetem sa te fitojn letrat, Ajo i tha- Beni a don ti te kesh nenshtesin Gjermane, A don te kesh para ne gjep dhe ne kontot tuaja a don te kesh edhe femer si une te bukur.... Beni vetem sa nuk volli nga celuliti qe Angela ja futi ne goj.................
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Por ama pranoi...............me mire te kishte nenshtetesi gjermane dhe te ish martuar me nje plake sesa shqiptar e me nje femer te bukur.....
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
When pleasure remains, does it remain a pleasure?
Kur e shiqoj mire pa se kamarjeri ishte shoku i tij qe njoftoi gjate misionit te tij ne Irak!
Tejmase i gezuar hapi krahet dhe perqafoj shokun e vet duke i bere pyetje te njepasnjeshme.
Edhe shoku u gezua shume por mbasi ishte i zene me pune lan takim te shifen te nesermen e te qmallen.Mbremja mbaroj por Benit si pelqej i gjithe ai degjenerim dhe tha me veten,ooo Zote me ndihmo largom nga ky vend se me shkoi jeta prej mekati ne mekat!
Te nesermen Beni shkoj ne kafen qe kishte lene takim me mikun e tij dhe.................
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
u takuan,mbasi porositen pijet...Beni ofshau...dhe i tha mikut te tij:O miku a je i gatshem te degjosh historit e mia se qfare kam perjetuar??...........
Beni ngulmoi perseri,te lutem me degjo,se vetem ty te kam,dhe dua nje mendim nga ti.......
Krijoni Kontakt