Po ti fol o vjeherr i dashur qe para se te flije kishe pare ne lajme foton e famshme te Rames!Apo nuk eshte keshtu?! -tha beni me gjakun ne fund te kembeve![]()
Po ti fol o vjeherr i dashur qe para se te flije kishe pare ne lajme foton e famshme te Rames!Apo nuk eshte keshtu?! -tha beni me gjakun ne fund te kembeve![]()
E kisha pare por nuk kisha mendejen te Rama o quni por kisha mendejn te ti dhe goca se qfar benit po ja qe tani pak mu ul gjaku se per syt te ballit...............................
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
aaaaaa...po ti fol or burr se ku nuk na vete mendja ne keto kohe te veshtira qe po jetojme..
Po ti mor zotni,cupen per ate pune ma dhe...per te bere ate qe duhet bere...c'jane keto xhelozira e fanatizma patriarkale...me vjen keq i dashur vjeherr...po me zhgenjen pa mase...ti ke qene edhe sekretar partie!
More bir une isha ne Ruzhdie dhe kam ardhur direkt qe andej
do te te them nje llaf qe do cohesh direkt i shreuar.
I HAPEM KUTITE
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Cfare?!!
Uuuje...uje...ose raki...me jepni nje pike se nuk ndihem mire!
I hapet kutit aman aman po qenke qmendur fare ore vjeher ,dhe Beni hoqi mbulesen ishte i zhveshur fare dhe i doli ne pah.........................
Keshtu duhet te dalim ne sy te mbare europes vjeherr i dashur...duhet ta bejme per hir te transparences!
Vjehri zgurdulloi syte
MARSHALLAH dhender
mmmmmmmmmm
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Tu pasjka rrit me shume se heren e fundit, ku e lam te kutit prap Bersha ishte Fitimtar i tha Vjehrri dhe njezeri te dy ..............
................................... (kur u martua beni ?)
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt