Beni ecen vete.
Beni nuk don te martohet me motren e haxhi Mustafes...se ajo ka puqra ne fetyre edhe pshtyn pfu , pofhu , phfu , tri here dhe flet fjal ne gjuhe te huaj, fjale arabe....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 23-03-2010 mė 21:37
Beni eshte liberal.Nuk ka problem se cfar flasin e si jane nga pamja.Beni i mbulon me jastik.
Beni pa nje enderr duke perqafuar nje vash qe kish njoftuar para disa ditesh,
e kur u zgjua nga gjumi e pa veten duke e perqafuar jastikun.![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
....e kishte shternguar aq shume sa qe kishte fillu te djersitej jasteku
Ohh ,tha me vete kur pa jastekun te perqafuar ne krahet e tij ,sikur te ishte rrealitet..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PeterPan : 24-03-2010 mė 05:26
dhe keshtu i shkoi nata benit...pa gjume...duke menduar per enderen qe kishte pare....
offf sa nate e gjate..thoshte ai me vete...
kure pa se agoi dita...
me vrape u zgjua nga krevati...
dhe doli ne dhomen e ndenjes....
prinderite tije akoma sishin zgjuar...
dhe ky mendoi qe te u beje nje surpriz.....
te ua pregadis mengjesin.....
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
...shkoi ne guzhine dhe vuri te nxente qumshtin.
nerkohe qe po pergatiste mengjezin i bjen nje gote nga dora,zhurma e thyrjes zgjoi nanen e tije.
ajo kur e pa Benin qe po pergatiste mengjesin buzeqeshi dhe e rroku fort ne krahet e saj....
biri i nenes...i tha ajo...
dhe nga syte e saje i rane dy pika lote...
pse qane o nene ia ktheu beni....
ajo fshiu lotet dhe i tha...nga gezimi o bire,se ti u rite dhe me ndihmon mua...
vazhduan ata te dy me pregaditjen e mengjesite...duke qeshur e duke bere shaka....
hengren mengjes
dhe....
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
.. Beni pa oren.Ora kishte vajtur 8 pa nje qerek,: nene me duhet te nxitoj per Shkolle.nena e puthi ne balle te birin duke e keshilluar, qe te kete kujdes , kure trupon rrugen. Beni fluturimthi..kaloi shkallet..dhe...
Dashuria dyshon, te robnon dhe beson me te njejten force.
ashtu si pa kuptuar, ajo filloi serish:
He ke ndonje shoqe ?
I merzitur duke kuptuar si do shkonte filli i bisedes, u ngrit nga tavolina dhe me nje buzqeshje ne buze e pershendeti dhe u largua nxitimthi ..........
Krijoni Kontakt