Close
Faqja 66 prej 74 FillimFillim ... 16566465666768 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 651 deri 660 prej 733
    Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    ....e kush tjeter pos nje pederasi si yt vlla, ai me kushtezoi qe une te jem me ty dhe ja futa thesin ne koke e e prura deri ketu, po ky ish i krisur ky kerkoj nga une time............
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Vetur ,para,+ te ia paguaj aeroplanin per Antalia......a nuk eshte si e tepert kjo?keshtu qe merre vellaun se edhe ti nuk me duhesh me dilka shume shtrenjte!!!ajo filloi te qesh dhe i tha..............

Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    ..por une e di more qe vllau im te kerkoj ****** hahahahah qeshi me ze sa mundi. Tundi koken e iku brenda, Ky tipi mbeti i hutuar shajti ne kup te qjellit i ra ziles ku ja.................

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Hahahahaha!

Doli nena e goces!iKur pa Benin u gezua dhe e ftoj te hun per nje kafe,por Beni disi mbajti veten dhe i tha me nje buzqeshje jo flm se kam ca pune por desha vete te ju pershendes dhe te pyes se a keni ndonje lajm nga djali juaj qe eshte ne Irak?
    U pershendet dhe vendosi te mer rrugen per ne shtepi te vete kur ne ate momen ja nje vajze qi i afrohej me hapa te shpejta e magjepsi Benin dhe.............................
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    ...ajo vinte ne drejtim te Benit me nje buzeqeshje, Benit ju nxehen te gjitha mjetet personale sa qe pantollonet vetem sa nuk plasen zemra filloj ti rrah fuqishem Adrenalina ne kup te qjellit kishte emocione ky djalosh, Goca si sheqer me buzagas ju afrua dhe e pyti........................

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Mir dita,me falni me sa pashe ju ishti para derse Hashimit,apo?
    Beni e shiqoj uli koken ne shenje pershendetje dhe i tha se po por ne te njejten kohe e pyeti se qfar kishte lidhje me Hashimin ajo?!!Hashimin qe e kindapoj mbreme gabimisht duke menduar se ishte motra e tij!
    Ajo me nje ze melodike i tha se Hashimin e kishte te fejuarin e saj.Benit ne ate moment si me i pas ra nje kofe me uj te ftoht dhe akull ne koke sikur qe i eksituar u paralizua ne cdo pjes te trupit dhe ishte i gatshem ti meshonte murit me koke ,e kapi inati aq shum saqe ne ate momen shau Hashimin me ze nga inati qe kishte fat te ket jo vetem motren e bukur por edhe te fejuaren.Ajo vasha e bukur e shiqoj dhe i tha.................................
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    bukuria e trupit vyshket si lulja e vec shpirti eshte ne gjendje me lind bukuri gjithmone
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    ....Beni ishte shume i trishtuar sa qe filloi te qaj me ze, O zot tha po si eshte e mundur nje pederast te ket nje femer kaq te bukur si eshte e mundur qe une sa vite kerkoj neper vende te ndryshme nje goce si kjo e nuk e gjej askund, ju ulen edhe qimet e kokes se le me tjerat gjera . Vajza e shiqoj dhe i tha - Ti je beni?
    Po une e me mire te mos isha fare! u pergjegj Beni.
    Po sikur te ftoja te shkojm me nje Hotel tani vetm une e ti do te vije - i tha Goca.
    Benit i erdhi gjaku pak ne fetyre syte i vezelluan buza i qeshi dhe adrenalina e filloi prap punen e saj. Ai pa e pytur vajzen me shume e morri ne krah dhe ja krisi vrapit,
    Pasi hyne ne dhomen e hotelit Beni...................

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    .......Beni shkoi direkt e ke tushkabina per arsye se ishte i cik i papaster, ne kohen kur vajza shikonte ne protofolin e benit, vazhdonte beni te lahej ne kohen sa kendonte: "Oj lulia jone me limona kush tma ket inatin ..." vajza qe larguar me parate e Benit (protofolin). Kur beni doli nga tushkabina ......
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Beni.............................................. ................................,................. ......................................!
    .................................................. .....................?............................ ............................................!

E kishte zere gjumi dhe............................................... .................................................. .......
    Agim Metbala"

Faqja 66 prej 74 FillimFillim ... 16566465666768 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •