ishte plot dilema , te jete verte Ksanthi ne kete foto ?
Shume komlimenta i kish bere , kishte dashur te hapte dhe kameren por ajo i tha qe laptopi i saj nuk ishte marka e fundit dhe nuk dispononte kamer.
I postoi kenge dashurie.............
ishte plot dilema , te jete verte Ksanthi ne kete foto ?
Shume komlimenta i kish bere , kishte dashur te hapte dhe kameren por ajo i tha qe laptopi i saj nuk ishte marka e fundit dhe nuk dispononte kamer.
I postoi kenge dashurie.............
..ju kujtua Benit se sa her kishte mas....... duke biseduar ne chat me Kasanthin, I gjori nuk e ditke nga te ja mbaj,fytyra i ishte zverdhur njeher mendoi te shkoj ne nje pallat te lart dhe te mbys veten, morri nje cop leter dhe e shkuajti..
" Letra e Fundit"
Ju lutem qe e lexoni dhe e botoni ne njeren nga revistat nje permbledhje te shkurt timen..
Une Beni dua sote ti jap fund jetes, pasi nje jeten time kan ndodhur shume gjera te cilat me jan ngulitur ne koke ne zemer e disa edhe ne B..yth, Do te ju sqaroj pak a shume per mua se kush jam kush isha dhe kush do te jem pas vdekjes,, Shpresoj se do me quani Kasanova i Shqiperis.....
Duke e shkruar letren te parku dikush ja mbylli sty dhe me nje ze te bukur i tha" qelloje kush jam".......................................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Roi : 07-04-2010 mė 07:03
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
.................Qelloja kush jam e pyti prap vajza, Ajo kishte nje ze te embel menjeher Benit i ndyshoi mendja tha me vete e kete e zura............
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Por prap sishte i sigurte kush ishte.................................
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Me nje ze te dridhur i tha Stern?!!!!
Dhe ne ate moment......................
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
i ra te fiket se nuk i doli siq e kishte paramenduar ,zhurma u degjua ne kuzhine,dhe mamaja vrapoi tek beni...shpejt mbushi nje kove uje dhe ia ktheu ne fetyr ..beni o beni e theriste mamaja....
hahahaha.
Beni shkret te gjitha keta kishin qene endrra , sa kishte filluar te ec vetem dhe te gjitha ata fantazma e befasonin dhe si kuptonte se pse po i ndodhte keshtu.![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
hahahahah,e po beni luajke counter strike shum!!
vAzhDoN........
Ne mengjez Beni u zgjua si zakonisht ne oren 7.
Zgjimi ishte i deshperueshem sepse vajza qe ai dashuronte nuk ishte ne shtrat me te,
gjith ajo ndjesi e kendshme dhe emocionante qe kishte kaluar gjate nates u zhduk...
Ishin ndjenja te bukura ,te mrekullushme por ishin vetem endrra....
edhe tha andrat , po me duket se edhe jeta asht nje ander...
Krijoni Kontakt