Pastaj ajo donte ta conte ne shpi, por he heee, se hante ai ate. Kur e pa se bjondja po i fuste duart iku me vrap drejt.................
Pastaj ajo donte ta conte ne shpi, por he heee, se hante ai ate. Kur e pa se bjondja po i fuste duart iku me vrap drejt.................
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
...... tė parės taksi qė pa aty afėr i ndjekur nga shikimet e vajzės gjermane, qė ngeli e shashtisur nga reagimi i tij:
Ēfarė idioti mendoi ! - ajo. > dhe duke buzeqeshur u largua pa e vrarė mendjen.
Tashmė Beni i sigurtė nė taksi dhe larg saj qortonte veten pėr sjelljen e tij duke menduar me vete :
Do te vdes i virgjer !!!!
Kur arriti ne sheshin e "Bundestag" zbriti dhe vazhdoi ........
.......ti ngacmoje Gjermankat qe shetiteshin Unter den Lienden.Per fat kalova une dhe e qortova i thash.............
...... O idiot, cfare kujton se je ketu ?! Ne ndonje nga rrugicat e "bllokut nė Tiranė", ku mund ti hudhėsh fjalen si te ta ketė qejfi ty kujtdo, si ato fshataret e periferive ?! > apo do te perfundosh ne burg.
Alem e mori dhe pasi e veshi me disa nga rrobat e tij "firmato", e coi ne vendin e tij te preferuar ................
Ps: Kishte ardhur koha qe Beni te behej Burre
e si mund te behet burre dikush qe trurin e ka akoma si adoleshent- mendoi me vete alemi- mgjth do provoj nje here ti mesoj cfare do te thot te kesh pergjejgjesi ne jete.
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Do bejme nje xhiro deri ne hollande , i tha.
Ke degjiar per sex hollandez?. Hehe do shofesh gjera te cudicme.Preu biletat e avjonit dhe u nisen ....................
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
..........filloi ta keshilloi,ti thote se ne Gjermani eshte me mire te punosh se te vjedhish.Per 300 euro te denojne 30 dit burg.Kurse per 30 dite pune mundesh te marresh 3 Mije Euro.Mos i ngacmo femrat se ketu nuk lejohet.Ketu femrat vec respektohen.Ne qofte se do nje nuse ka vajza te mira plot F/sh.Ai kishte ulur koken dhe ........................
.... Beni qe Hollanden e kishte degjuar vetem nga batutat e miqve te tij, kur e tallnin ashtu si nje femije qe do ta shkojė ne parkun e lojrave e ndoqi Alemin nga pas qe akoma ishte me dy mendje :
Cfare po bej ?!> thoshte me vete. S'ishte e thenė qė tė arrinin nė HOllandė pasi sapo hypėn nė avion, Benit iu ul nė krah njė vajzė e gjatė dhe e bėshme dhe me njė buzeqeshje tė natyrshme e pėrshendeti ...........
Une jam Helenka i tha.
Beni u drodh. Vajza i foli shqip. O zot mendoi, nuk mu ndane forumistet............
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Aty ai hasi ne nje njeri i cili e mashtroj dhe e morrri disa dite ne Amerik ku kaluan shume mire ne L/A e ne disa vende si Holivodi por jo shume gjat ai e hipi ne avion dhe e qoi ne Marinen amerikane ne Irak...........
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Krijoni Kontakt