Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    -Ke quani mik te ngushte ?
    personin me te cilin ndaj çdo gje problem qe me gjendet pran ne çdo moment te mir apo te keq

-Do ta linit te dashurin\ren per shokun\qen tuaj te ngushte ?
    jo
    shoqeria ka vendin e vet dashuria po ashu

-Sikur te mundeshe ta ndertoje ti boten,si do ta beje ate ?
    duke hequr menjan luftrat dhe ata qe vujn per buken e gojes
    sdo i ndryshoja gje tjeter

-Cfare e detyron nje prind ta rrise e t`i plotesoj kushtet per femijen e tij (p.sh.si ta bindesh nje prind te kujdeset me mire per femijen)?
    dashuria e pakushtezuar

-Sa rendesi ka reputacioni ne jeten reale (dhe ne forum,pse jo)?
    ka rendsin e vet po pa kalur ne ekstrimite jetojm per vete jo per te na gjykuar te tjeret

-Cfare te shtyn te hysh ne forum ?
    shty oret dhe kenaqsia per te komunikuar me disa persona

-Ja vlen te japesh jeten per ndoke ?Do jepje per ndoke ?
    se besoj , ndoshta per femijen dhe jepet po kur te kem femi ta them

-Udhehiqeni nga zemra apo nga mendja ?E keni lehte t`i pajtoni keto dyja ?
    sipas situatave , jo gjithmon, jan ne drejtime te kunderta

-Shihni privilegje tek te pasurit armiq ?
    jo sme ineteresojn

-Eshte fajtor njeriu per te mirat qe s`i ben ?
    ndoshta
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Për: Të bisedojmë pak

Citim Postuar më parë nga вlαck'swαn Lexo Postimin
    -Ke quani mik te ngushte ? detin
    -Do ta linit te dashurin\ren per shokun\qen tuaj te ngushte ? jo
    -Sikur te mundeshe ta ndertoje ti boten,si do ta beje ate ? nuk e di
    -Cfare e detyron nje prind ta rrise e t`i plotesoj kushtet per femijen e tij (p.sh.si ta bindesh nje prind te kujdeset me mire per femijen)? pergjegjesia
    -Sa rendesi ka reputacioni ne jeten reale (dhe ne forum,pse jo)? hic
    -Cfare te shtyn te hysh ne forum ? deshira
    -Ja vlen te japesh jeten per ndoke ?Do jepje per ndoke ? po
    -Udhehiqeni nga zemra apo nga mendja ?E keni lehte t`i pajtoni keto dyja ? kryesisht nga zemra, gjithnje ka qene keshtu...
    -Shihni privilegje tek te pasurit armiq ? nuk e di
    -Eshte fajtor njeriu per te mirat qe s`i ben ? jo. per te keqijat, po...

Me falni,per renditjen kaotike.I bera shpejt e shpejt.
    -Diskutim te kendshem !!
    ............

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anëtarësuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

Ke quani mik te ngushte ? Familjen time ...
    -Do ta linit te dashurin\ren per shokun\qen tuaj te ngushte ?Kurre ne botee
    -Sikur te mundeshe ta ndertoje ti boten,si do ta beje ate ? E ka krijuar ai qe eshte me i fuqishem ecmund te beja une me shume.
    -Cfare e detyron nje prind ta rrise e t`i plotesoj kushtet per femijen e tij (p.sh.si ta bindesh nje prind te kujdeset me mire per femijen)? E detyron dashuria per te.
    -Sa rendesi ka reputacioni ne jeten reale (dhe ne forum,pse jo)? Reputacioni ne jete pak ne forum aspak
    -Cfare te shtyn te hysh ne forum ? Muhabeti miqte e mi.
    -Ja vlen te japesh jeten per ndoke ?Do jepje per ndoke ? Po do e jepja per njerezit qe do ja vlen cdo gje edhe jeta.
    -Udhehiqeni nga zemra apo nga mendja ?E keni lehte t`i pajtoni keto dyja ? Nga mendja ne pergjithesi. Po merren vesh te dyja
    -Shihni privilegje tek te pasurit armiq ? Jo
    -Eshte fajtor njeriu per te mirat qe s`i ben ? Ndoshta kur ka mundesi pse mos ti bej..
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

i/e regjistruar Maska e Etno3
    Anëtarësuar
    10-03-2014
    Vendndodhja
    Peje
    Postime
    775

Citim Postuar më parë nga вlαck'swαn Lexo Postimin
    -Ke quani mik te ngushte ? Mikun e Ngusht
    -Do ta linit te dashurin\ren per shokun\qen tuaj te ngushte ? Nuk besoj
    -Sikur te mundeshe ta ndertoje ti boten,si do ta beje ate ? Do te beja me shume Shqiptar
    -Cfare e detyron nje prind ta rrise e t`i plotesoj kushtet per femijen e tij (p.sh.si ta bindesh nje prind te kujdeset me mire per femijen)?Femija vet
    -Sa rendesi ka reputacioni ne jeten reale (dhe ne forum,pse jo)?Se qaj Koken
    -Cfare te shtyn te hysh ne forum ? Njera ...
    -Ja vlen te japesh jeten per ndoke ?Do jepje per ndoke ? Pse jo
    -Udhehiqeni nga zemra apo nga mendja ?E keni lehte t`i pajtoni keto dyja ? Nga te dyja
    -Shihni privilegje tek te pasurit armiq ? Smire
    -Eshte fajtor njeriu per te mirat qe s`i ben ? Normale

.....................

Me falni,per renditjen kaotike.I bera shpejt e shpejt.
    -Diskutim te kendshem !!
    >>>>>>>>>>>>>>
    Gjaku lahet me Gjak

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

-Ke quani mik te ngushte ? deri tani burrin dhe motrat e mia
    -Do ta linit te dashurin\ren per shokun\qen tuaj te ngushte ? jo nese i dashuri eshte shoku im i ngusht
    -Sikur te mundeshe ta ndertoje ti boten,si do ta beje ate ? si ne perralla
    -Cfare e detyron nje prind ta rrise e t`i plotesoj kushtet per femijen e tij (p.sh.si ta bindesh nje prind te kujdeset me mire per femijen)? dashuria qe ka per femijen
    -Sa rendesi ka reputacioni ne jeten reale (dhe ne forum,pse jo)? ne jeten reale shume, ne virtuale, aspak
    -Cfare te shtyn te hysh ne forum ? te bisedoj me anetar te ndryshem
    -Ja vlen te japesh jeten per ndoke ?Do jepje per ndoke ? cfare dreq eshte ndoke
    -Udhehiqeni nga zemra apo nga mendja ?E keni lehte t`i pajtoni keto dyja ? udheheqem nga mendja pasi zemra ska mendje
    -Shihni privilegje tek te pasurit armiq ? po
    -Eshte fajtor njeriu per te mirat qe s`i ben ? jo
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e tessy
    Anëtarësuar
    18-05-2014
    Postime
    61

1- ato qe me qendrojn prane kur sjam mire e mendojne te miren time.
    2-as nje person ska te drejte te influencoj ne zgjedhjet mund te sygjeroj ..mund te argumentoj ne baze te argumenteve dhe vertetesise e te ndjerit mund te shqyrtohet.
    3-boten... do jepja doreheqje pas sh pak kohesh ..
    4- fjala detyrim me fjalen dashuri nuk perputhen...eshte rol i veshtire uroj vetem te marr nga prinderit e mi e do ishte mrekulli
    5-gjithcka fitohet ..(ndaj ka rendesi sepse vleresoj,permiresoj,qortoj vetveten..nje menyre rritje)
    6-kryezyteti.. koha ne disponim..kerkimi i ideve nga bashkatdhetaret..informacione.. dhe perse jo sh here nesoj dicka te re.
    7-un jam dhuruse gjaku dhe ne portofol mbaj nje teser qe nese vdes dhuroj organet ..nese ndodh jam e lumtur te di qe dikujt do i sherbej.
    8-mendoj sh rracionale .. po normal pasi eshte mendja qe tthote qe ta thote zemra zemra thjeshte nje organ muskul ne funksion te pompes.

9-nuk kam armiq ,po te kisha do kishim te dyja palet me siguri ato pasi do lutesha per to dhe une se do isha larg tyre.
    10-po ..do e kuptoj me mire kur te shkoj perpara krijusit e te jap llogari

i/e regjistruar Maska e Aferim
    Anëtarësuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

-Ke quani mik te ngushte ? Macen qe bleva muaj me pare....

-Do ta linit te dashurin\ren per shokun\qen tuaj te ngushte ? Ne do ndjeja shume per te (ne rastin tim i bie "te dashuren", meqe une vete jam mashkull) dhe ajo te ndjente po aq per mua, atehere besoj te kemi vendosur daten per fejese, ndaj pergjigjja ime eshte nen B. Jo, nuk do e lija.

-Sikur te mundeshe ta ndertoje ti boten, si do ta beje ate ? Zoti eshte i Perkryer, ndersa une njëri nga shume krijesat e Tija.

-Cfare e detyron nje prind ta rrise e t`i plotesoj kushtet per femijen e tij (p.sh.si ta bindesh nje prind te kujdeset me mire per femijen) ? Familja e saj ose e tij - "dajaku eshte prej Xhenneti" thone shqiptaret e Provinces Shqiptare Kosoves. -Pse te mos i rrisi ai?!!! Ç'e shtyu i here te beje femije?!!!

-Sa rendesi ka reputacioni ne jeten reale (dhe ne forum,pse jo) ? Ne jeten e zakonte sikurse ne ate virtualen, ka shume rendesi. Te mos ju shkoje mendja te thoni "prapa i monitori mund edhe te mos jem vetja ime", ngase ngado dhe kudo te jemi, duhet te jemi shembuj per te mire, pasur parasysh se forumet frekuentohen pothuaj nga te gjitha moshat - disa jane te brishte, disa jane te forte, disa jane naive e disa te pjekur menderisht, ndaj duhet pasur gjithnje kujdes - kodin e miresjelljes mos e ler ne shtepi as mos e fsheh prapa nje monitori.

-Cfare te shtyn te hysh ne forum ? Pervetesimi i gjuhes shqipe. Kaq.

-Ia vlen te japesh jeten per ndoke ? Do jepje per ndoke ? Familjen time 7 anetareshe. Endrra ime qe gjithashtu edhe une te gezoj i familje timen po kaq te madhe.

-Udhehiqeni nga zemra apo nga mendja ? E keni lehte t`i pajtoni keto dyja ? S'para jam robot. Megjithate, megjithese i ri ne moshe, nuk jam njeri naiv t'i lejoj zemres sime te bjere pre e disa dukurive negative qe preokupojne sot shoqerine tone. Nuk mendoj se ia dola te artikuloj bukur kete fjaline e fundit?

-Shihni privilegje tek te pasurit armiq ? Kete pyetje veshtire ta kene kuptuar te gjithe.....per vete jo, as kam idene se ç'synon me kete....(???)

-Eshte fajtor njeriu per te mirat qe s`i ben ? Per çfare ka mundesi t'i beje, por thjesht s'i ben dot - me vetedije te plote - gjithsesi po. Njerez te atille duhet ekzekutuar pa paralajmerim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Aferim : 01-03-2015 më 09:34

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •