Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-01-2010
    Postime
    40

Filmi Twilight

E keni pare filmin Twilight? Ju ka pelqyer? Jepni pershtypjet tuaja per kete filem si dhe New Moon dhe Eclipse. Cila pjese ju ka pelqyer me shume? A ju ka lene mbresa?

Mua personalisht mu duk filem shume i bukur, tani po pres te shikoj dhe dy filmat e tjere: New Moon dhe Eclipse. Tani jepni ju mendimin tuaj.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    "Twilight'' sapo e mbarova se lexuari ne liber. Film nuk e kam pare me thene te drejten. Si ngjarje interesante, por pak e tepruar. Dashuria midis nje vampiri e nje adoloshenteje. Nga momenti ne moment prisja ti ngulte dhembet te shkretes. 400 faqet e para a me shume pak aksion e asnje puthje midis ciftit nuk u shkembye, nga fundi ngjarja u be goxha interesante por ndodhen shume shpejt. Duhet te ishte zgjatur, fokusuar cik me shume te ngjarjet qe ndodhen ne fund. Nuk e di sa ndryshon libri nga filmi, por do kisha deshire ta shikoja njehere film.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Filmi c'ka s'me pleqeu dhe aq shume pervec Dr. Collins ke qef ta shofesh
    Librat i kam mbaruar brenda javes te 4-ta, lexim i lehte edhe i terheqshem.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-01-2010
    Postime
    40
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    "Twilight'' sapo e mbarova se lexuari ne liber. Film nuk e kam pare me thene te drejten. Si ngjarje interesante, por pak e tepruar. Dashuria midis nje vampiri e nje adoloshenteje. Nga momenti ne moment prisja ti ngulte dhembet te shkretes. 400 faqet e para a me shume pak aksion e asnje puthje midis ciftit nuk u shkembye, nga fundi ngjarja u be goxha interesante por ndodhen shume shpejt. Duhet te ishte zgjatur, fokusuar cik me shume te ngjarjet qe ndodhen ne fund. Nuk e di sa ndryshon libri nga filmi, por do kisha deshire ta shikoja njehere film.

Ne filem shkembyen puthje por duhet ta shohesh, sepse ndonjehere filmi me librin kane ca ndryshime te vogla. Gjithsesi filmi eshte me interesant.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-01-2011
    Postime
    2
    Unė kam parė Twilight dhe unė si ky film shumė.Historia ėshtė shumė e mirė. Unė nuk kam parė Moon DHE Eclipse por unė do tė shoh atė nesėr. Kam dėgjuar pėr tė dhe gjetėn komentet e mirė.

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Un veē te parin kam pa dhe ate e mbarova me zor. S'jam fan i filmave me vampire, plus qe sot asht dhe ne mode ky zhaner. Twilight asht tipik filmi i adoloshenteve (femra), teper romantik per i film vampirash.
    D'Oh!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •