Ti thuj si te dush, por nuk ka familje shqiptari qe banonte ne pallat, dhe nuk ka gatu ne hale. Furnella me vajguri jeshte ajo qe dominonte neper halet e shqipove per gatim...
(e ku ku sa turp me e kujtu)
Tani ...lol...sa mu kujtua kur luanim "bicikletash". Njeri me nje ane e tjetri nga ana tjeter, bashkonim shputat e kembeve edhe i jepnim bicikletes. aman,,,aman!
Pertoj, te shkruaj 1.000.000 gjera te tjera, qe benim dikur.
Where does a thought go when it's forgotten?
Me kujtohet kur benim koleksion ato figurinat e cemcakizave , cokollatave , karrameleve dhe uleshim aty ke shkallet dhe hapnim librat dhe tregonim kush i ka me te bukura. Kishte raste qe benim dhe shkembime
Por me kujtohet dhe kur zbrisja shkallet nga kati 5 ne te parin nga parmaku shkalleve. E kur kisha arritur posht pantallonat ose mbathjet me ishin ber zhul, se elbete 5 kate i fshija 10 her ne dit se sdija te zbrisja si femi normal, thua se isha rritur komshie ne xhungel me Moglin.
Me kujtohet dhe qe cdo jave e kisha koken ne vajgur, e beja morrin te fliste me vete
Eh sa gjera me kujtohen .
We never really grow up, we only learn how to act in public.
gruaja nga kati peste
i merr gjerat lehte e lehte
kur te zbresi poshte
burrit do ti kene zene leshte![]()
une kondra?
aspak, jam nga londra
ku luaj me lodra
ngas edhe nje honda
walchi, larg me qendro
kam ngrene fasule, large se te fenda...................sorry
Ste pelqeu?
kur walchi lexoi kete vetulllat i ngreu
e kapi Therstin dhe e perleu
Si Zeusi Prometeun
hahahahaha
hahahaha
ha ha ha ha
hahaha une e hahaha ti
hahaha qe te dy
hahhah perseri hahaha
i lam komshinjte pa zen nje gjume ne si....hahahha
hhahaha, me vone lere se cfare ndodhi hahahah
pallati filloi te hahahahahante me ne.... hahhha kati pare....hhahaha kati dyte
hahaha kati trete.....hahhaha gjer ne te peste
hahaha walchi larte. hahhaha une poshte
eh pra.. keshtu ndodhi, nga hahahahaja pallati filloi e permorri
banoret e pallatit
:-)
We never really grow up, we only learn how to act in public.
haha
une edhe mesoja ne hale gjate veres ne nje stol druri me kembet ne legen me uje
me kujtohet se kur dilje shetitje mbremjeve gjate veres nga dritaret e banjove kudo te shkoje ndiheshe era e specave te skuqura
por dushi prej vajguri, bobo , kur laheshim mami me babin rinin roje tek dera e dushit se mund te merrte zjarr nga momenti ne moment.?..............
me pas dolen bojlerat , por ishte problemi i ujit , sa here kemi ngel te shkumosur , se ikte uji........
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 28-07-2011 mė 02:54
Krijoni Kontakt