Close
Faqja 15 prej 45 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 445
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    me kujtohet kur isha ne shkolle, rrija ne konvikt, nuk kisha leke te merrja shtepi me qira, kushte per te lexuar nuk kishte , gjithandej vlonte muzika dhe zhurme e madhe.
    Une deshiroja te lexoja , gjate dites neper biblioteka por ne darke here fshihesha ne dush sepse aty ishte me qetesi , here ne nje qoshe ne nje korridor te erret dhe nje dite ishte nje pastruese dhe iu luta te me linte celesin e dhomes ku mbante fshesat dhe legenat ne shkembim te nje sasie te vogel lekesh dhe mesoja ne nje drite te zbehte nen eren e fshesesh ...................
    O zot , nuk dua me te kthehet me ajo kohe
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    me kujtohet kur isha ne shkolle, rrija ne konvikt, nuk kisha leke te merrja shtepi me qira, kushte per te lexuar nuk kishte , gjithandej vlonte muzika dhe zhurme e madhe.
    Une deshiroja te lexoja , gjate dites neper biblioteka por ne darke here fshihesha ne dush sepse aty ishte me qetesi , here ne nje qoshe ne nje korridor te erret dhe nje dite ishte nje pastruese dhe iu luta te me linte celesin e dhomes ku mbante fshesat dhe legenat ne shkembim te nje sasie te vogel lekesh dhe mesoja ne nje drite te zbehte nen eren e fshesesh ...................
    gjynaf,
    une ne konvikt e kam pat kaluar per mrekulli.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    me kujtohen syte e saj blu, sa vjet kane kaluar! dhe ato mbeten perseri po aq te bukura,blue.

ps.V.V
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 20-04-2010 mė 15:12

i/e regjistruar Maska e Gentushja
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Vendndodhja
    Vushtrri
    Postime
    21
    Me Kujtohet buzeqeshja jote dhe shkelqimi i syve tu...Suksese

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    ah Marya me kujtove dhe mua ato qe me theshte mami time
    ajo e shkreta kur ishte ne konvikt ne Tirane shiste rrobat e saj qe i blinin prindrit qe mos vinte familjet ne arxhe .......
    vertet vite shume te veshtira po dolet te forta nga ajo situate
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Marya me kujtove veten.....une me shoqen e dhomes ziheshim kush do hynte ne banjo per te mesuar aq shume na pelqente qetesia atje
    Me nxorri pa mendje ne foto tek vaska nga ora 4 e mengjezit...pale donte ta vinte edhe ne fb foton (ju duk anormale qe hyra atje aha, sikurse vete ishte normale qe merrte karrigen brenda ne banjo lol)... Good times

Dhomen e fshesave se kam provuar ndonjehere....por me ka pas shkuar ndermend te merrja batanije me vete qe te flija ne librari...Ta shpif shkolla kur je ne sezon provimesh!!!!!

Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Vendndodhja
    Vushtrri
    Postime
    21
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Marya me kujtove veten.....une me shoqen e dhomes ziheshim kush do hynte ne banjo per te mesuar aq shume na pelqente qetesia atje
    Me nxorri pa mendje ne foto tek vaska nga ora 4 e mengjezit...pale donte ta vinte edhe ne fb foton (ju duk anormale qe hyra atje aha, sikurse vete ishte normale qe merrte karrigen brenda ne banjo lol)... Good times

Dhomen e fshesave se kam provuar ndonjehere....por me ka pas shkuar ndermend te merrja batanije me vete qe te flija ne librari...Ta shpif shkolla kur je ne sezon provimesh!!!!!
    Soni ma kujtove vetem dhe ti mua...Nje mbremje doja te lexoja mirpo motra flinte dhe s'me linte driten te ndezur ...!!dhe vendosa t hy ne banjo te lexoi se kisha lidh inat te lexoi ate liber....Mirpo kurr me pa mami me bertiti....Por prap mbarova ate liber e lexova.....Ju uroj Suksese ....Gentushja....

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Me kujtohet kur ikshin dritat, nje here pesoi difekt kabina elektrike dhe ngelem nje muaj pa korent. Ishte dimer dhe kur u kthete ne shtepi e tere familja, ishte erresir.

Mamaja nje dite te diele duke qeshur , paskemi harruar fytyrat e njeri-tjetrit
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Vendndodhja
    Vushtrri
    Postime
    21
    Citim Postuar mė parė nga eye Lexo Postimin
    me kujtohen syte e saj blu, sa vjet kane kaluar! dhe ato mbeten perseri po aq te bukura,blue.

ps.V.V
    Eye me kujtove diqka ...me kujtohen syte e tij te zi dhe qielli qe kishte mare ngjyre plot kaltersi.....Suksese...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    me kujtohen kopjet ne provime
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Faqja 15 prej 45 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •