Close
Faqja 13 prej 45 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 445
    Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Me kujtohen ditet e fundit te jetes se babit .Ato syte mbushur me lot dhe dhimbjet qe kishte.
    Ba me mungon shume.
    keta kujtime kam edhe une ksanthi...por ka edhe dikush tjeter...
    keshu eshte kjo bote...

me kujtohet : kure babai ime ditet e fundit te jetes nga vuajtja flente ne karike,mezi merte fryme...
    me kujtohet dita e fundit qe e patem ne shtepi,ne mengjes u nis per ne spitalet shkupit vetem per te bere nje analize,mire ishte,me kembet e veta u nise..dhe kure erdhe po ate dite e barten te tjeret trupin e tije te pa jete....
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    me kujtohet...kure nena ime u shtri ne po te njejtin spital te shkupit (ku qendroi babi)....
    dhe sa frige,sa tmere kur e kujtoja,e kuptoja por mendja ime nuk e pranonte,se kushe hyne ne ate spital i gjalle s'ka per te dale (hematologji)...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    me kujtohet kur mjekja gjenerale qe kujdesej per nenen time,
    na mori ne nje zyre te spitalit mua,vellaun dhe motren dhe na tha : jetes se saje i ka ardhur fundi,o mernja ne shtepi,o lenja ketu per te nderuar jete...
    eshte nje katastrofe te degojshe keta fjale,per njeriun qe te dha jeten dhe me se shumti deshte...

me kujtohet kure e sollem ne shtepi dhe e venduam ne kavertin e saje,mua me rodhen lote nga syte dhe ajo me pa dhe me tha: pse qane ti..une i thashe nga gezimi o nene se erdhe ne shtepi dhe se shife sa musafire na kan ardhure...

me kujtohet kure ajo jepte frymen e fundit dhe ne jetimat e saje i venduam doren ne ballin e saj...
    une ne veshe i peshepita, ti beshe te fala babit o nene...me pritni se edhe une do vi...
    dhe ia mbylla syte dhe ia fshiva te fundit lote...

te gjitha keto me kujtohen,por

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    me kujtohet kur mjekja gjenerale qe kujdesej per nenen time,
    na mori ne nje zyre te spitalit mua,vellaun dhe motren dhe na tha : jetes se saje i ka ardhur fundi,o mernja ne shtepi,o lenja ketu per te nderuar jete...
    eshte nje katastrofe te degojshe keta fjale,per njeriun qe te dha jeten dhe me se shumti deshte...

me kujtohet kure e sollem ne shtepi dhe e venduam ne kavertin e saje,mua me rodhen lote nga syte dhe ajo me pa dhe me tha: pse qane ti..une i thashe nga gezimi o nene se erdhe ne shtepi dhe se shife sa musafire na kan ardhure...

me kujtohet kure ajo jepte frymen e fundit dhe ne jetimat e saje i venduam doren ne ballin e saj...
    une ne veshe i peshepita, ti beshe te fala babit o nene...me pritni se edhe une do vi...
    dhe ia mbylla syte dhe ia fshiva te fundit lote...

te gjitha keto me kujtohen,por
    tetovare e gjitha kjo eshte shume e rende per nje femije, e kam perjetuar dhe vete, eshte nje plage qe nuk sherohet kurre, por jeta vazhdon, dikush lind dikush vdes, ky eshte ligji i natyres dhe ne nuk jemi ne gjendje te bejme asgje, vetem te mundohemi te jetojme ne maksimum dhe ne menyren me te mire jeten qe ata prinder na dhuruan.

me kujtohet kur mamaja ime me beri kukllen time te pare, ishte lodra me e bukur qe me kishin dhuruar
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Tetovare zoti te ndihmofte ty, vellaut dhe motres tende.
    Duhet te beheni te forte dhe te vazhdoni jeten duke i kujtuar prinderit me krenari. Keshtu e ka jeta, kush me heret e kush me vone. Me rendesi eshte qe ti kemi gjithnje ne zemrat tona dhe me veprimet tona ti bejme krenar edhe ata.

Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Tetovare zoti te ndihmofte ty, vellaut dhe motres tende.
    Duhet te beheni te forte dhe te vazhdoni jeten duke i kujtuar prinderit me krenari. Keshtu e ka jeta, kush me heret e kush me vone. Me rendesi eshte qe ti kemi gjithnje ne zemrat tona dhe me veprimet tona ti bejme krenar edhe ata.

yllirian dhe maryp falemniredt per fjalet e juaja...
    une jam bindure me kete fakte...
    se gjithmon dihet...ne si e mendojm,c'do here prindi vdes para femiut te vete,
    une ne ato caste nuk kam qare,vetem qe ata te dalin nga shtepia (te fundit here) ne qetesi,pa ze,pa ulurim,keto ishin tiparet e prinderve te mi "zeri yne te mos degjohej ne lagje,jashte shtepise"

me kujtohet kur e puthja ne mese te ballit,ia puthja duarte dhe i thoja uuu sa te dua mamikja ime,mami cula-mami bukuroshe...

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Mu kujtua diqka dhe do ta tregoj sa per tja hjekur merzin tetovares.

kete ngjarje vetem e kam treguar njeher por po e perseris special per motrushen time.
    Kur isha ne pushime para disa vjetve,patem shkuar te stergjyshi qe jetojn ne nje fshat te tetoves,nejtem sa nejtem ne mbremje teja na i shtroj shtratin dhe shkuam te flejm,
    une isha me nje dhom me kusheriren time nga gjysa nates ajo po me zgjon se e kishte nevojen,problemi ishte se nevojtorja ishte ne fund te oborit dhe skishte drita,une i thash jo valla kur hiq sdal nga dhoma.Ne dhomen qe ishim ishte nje saksi me lule te bukura,ajo pa spa i hiqi breget dhe ja leshoj ne saksi.te nesermen kur u zgjuam regulluam dhomen dhe teja na tha aferim sa mir e paskeni regulluar plus edhe lulen e paskeni ujitur.
    Ne heshtem dhe me kaq mbeti deri sa u kthym mbas dy vjetve e kur shkuam per se dyti her,
    po e pyes teten se ku e paska ate lulen e bukur,ajo me tha aaah u prish sedi pse aju ma moret mesysh se mbasi shkuat per nje jav edhe lulja u venit ,e ketu su mbajtem dhe ja treguam te verteten se pse lulja eshte vyshkur,tetja ja plasi gazit duke na then se guxoni me u martu pa ma pru nje lule mue.Tetovare shpresoj qe te bera te qeshesh te puth motrushe.
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

tetovare aman sa na kujtohen ato banjot jashte sa here na ka shpetuar cici neper brecka me zemere
    aha mua nuk ma mbante te dilja zgjoja babin se me dukeshe sikur do me vinte ajduti se ashtu na trembte mami flini se vjen ajduti edhe kur vinte ora per cicin e benim ne breke lol
    se mendoja ajdutin edhe me shpetonte
    sueda tregoji tetovares mi edhe me ate burin e loper hahahah
    tetovare sa e mire eshte kjo sueda ka hallet e saj po eshte me te vertete motrushke
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Po mi motrushe qe edhe kete po e perseris vetem tetovarja te me buzeqesh.

--------------------------------------------------------------------------------
    Me kujtohet para kater vjetve kur se flisja mire shqipen,nje shok me pat vet se qfar sheje jam ne horoskop,une mbasi se dija se si i thojn shqip i thash jam burri lopes(demi)Kur se haroj sa u pata turperuar e sot me qeshet.

Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    zmrat e mia..me bete te qeshi edhe ate shume,shume hahah...
    ah lulja... oj sueda une kam plote lule ne shtepi e kam te veshtir edhe per to te kujdesem..kure te vishe do te coje ty te mi ujisishe hahahah...
    e mi helena eee ajo kohe...tani luksi madhe por lumturia mungon hahah...kete me burin e lopes e kam lexuar tek tema tjeter hahah....

ps/une kekroj ndjese se solla ketu ata fjale,nuk dua te me meshironi dhe me se shumti te dukem si..si...si ta them..." si viktim" ne syte e juaj...
    por ne realitetin time une askujte sia them keto fjale...naten ndonjeher qaje dhe ateher kure skam motren dhe vellezerit ne shtepi-shkaku mos ti merzis ata...
    ky forum me ndihmon te them fjalet qe si them ne jeten reale timen...dhimbjet...
    njeriu ka nevoj te shpaloset nga nje here...

* tani une u tregoj se c'ka m'u kujtua:

ne shkolle te mesme,para 4 viteve,ne lenden e muzikes,profeosri ishte i moshuar,dhe mua me binte telefoni dhe u dashte te dale jashte per te folure,ishte babi ne tel.
    i them profesorit: me fale profi a munde te dale pake perjashta,shkakun s'ia them...
    ai me pyet si e ke emrin moj vajze,une ia tregova plus edhe mbiemrin...
    hap ditarin profi dhe me shkruan munges dhe me thote " vajza madhe a shkon ne wc"....
    hahah....kam kujtime shume te bukura dhe interesante nga shkolla e mesme...u puthe fooorte...

Faqja 13 prej 45 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •