Close
Faqja 43 prej 45 FillimFillim ... 334142434445 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 421 deri 430 prej 445
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545

Pėr: Mė kujtohet...

me kujtohet kur ngjiteshim nje gremine plot me xhama te thyer per te vjedhur aranxhata dhe konserva nga fabrika afer lagjes.

mernim nje kallam i vinim nje gozhde ne krye dhe cuksnim kulacka 5 leksh nga kangjellat e punishtes dhe i hanim si te babezitur.

i/e regjistruar Maska e arba.t
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Postime
    439

me kujtohet kur i benim gjethet e trendafilave si thonj fallco ne gishta
    Let food be your medicine !

i/e regjistruar Maska e Shkenca
    Anėtarėsuar
    29-09-2012
    Postime
    1,424

Me kujtohet koha kur isha e vogel, atehere ku shikoja boten perplot ngjyra, atehere kur ndjeja te miren mbrenda ne shpirte....
    tani si u rrita me duket kjo Bota si nje tablo dhe ne njerezit si skica dhe figura te vizatuara...te zbehura...
    dikur imazhet ishin bardhe e zi e jeta ishte ylber dhe kopsht me lule...tani eshte kthyer mbrapsht..imazhet kapen me lloj lloj ngjyrash, bile dhe ne ate 3D, ndersa realja po zymtohet ne bardhe e ZI!!!!
    Sa e trishte!!!

4. 4 antarėt mė poshtė falenderuan Shkenca pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

Arvima (25-11-2013),Foleja_ (05-09-2014),Watt (03-09-2013)

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

xixellonjat, skam pare me xixellonja qe atehere
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

6. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Marya pėr postimin:

prishtina75 (03-09-2013)

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Me kujtohet kur shkova per here te pare ne Xhami me fal Bajramin edhe me kujtohet qe veq kam kesh... mu doke interseant kur bajshin gjunjet e xhematit si me komand ne tapetin e vjeter me drrasa ...rababav mendojsha qe do me na lshu atyhja Nejse nja ja niske me kesh ma su ndalke asnja mrapa

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    xixellonjat, skam pare me xixellonja qe atehere
    Eh se c'me kujtove xixellonjat, kur na nxinte mbremja me femijet e lagjes dhe here pas here shfaqeshin ato sikur donin te na ndihmonin me driten e tyre, sikur nuk verenin rrezet e diellit qe kishim brenda, hmm.. Njeriu shkel siper te bukures pa e verejtur fare,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prishtina75 : 03-09-2013 mė 14:18

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660

Me kujtohet koha kur isha e vogel,hanim buk em sheqer ose me veget,kukullat na bente vet nena me cop mendafshi dhe me deg te vogla druri...kohe te bukura ato edhe pse nuk kishim aq shume lodra e shume e shume per te ngrene ne ishim femijet me te lumtur te botes...

ctu beshe femijeve te diteve te sodit kan aq shume lodra dhe lloj lloj ushqime per te ngrene perseri as nuk luajn e as nuk han e nuk jan te lumtur...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660

Kur me pyeti: Ti perse qan?

Iu pergjigja duke e genjyer,duke i thene: nga lumturia Nene sepse erdhe ne shtepi dhe shife sa te aferm na kan ardhure,perderisa une e dija se ato ishin ditet e fundit te jetes se saj,erdhe per te ikur pergjithmon...

me kujtohet si e therisja Mami Cula...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750

Shumcka me kujtohet,por me e keqja eshte qe me kujtohen gjerat qe me shum deshire dua t'i harroj...
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Postime
    689

... si sot ...me kujtohet sa here gezohesha kur vinte Dita e Flamurit 28 Netori se edhe ashtu 29 Netori ishte Fest...e vin te gjithe per feste ...
    e une si vajza me madhe ne shpi...pas nenes kisha punet me te medha...po Fluturoja nga Gezimi... e me kalimin e kohes...
    do behen edhe keto Takime Familjare te helmosura ..., jo te mira ne sy te UDB... e do na trokas porta ...te nesermen edhe ather kur nuk e Festonim fare...
    ...e sot me vije te qesh me nje sarkazem...me ata apo bijet e tyre kishe ben festen me te madhe per 28 Netor e dikur Drejtonin Gishtin vetum tri kater shpi ne Katund...kaffe dynja ...
    iken edhe ato kohe te pa kohe...

13. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Ilirana pėr postimin:

2043 (01-07-2014)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •