me kujtohet sa te shijonte kjo buka me vaj ulliri domate e djath,,,po tani s'ha me njeri keshtu....
![]()
me kujtohet sa te shijonte kjo buka me vaj ulliri domate e djath,,,po tani s'ha me njeri keshtu....
![]()
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
keto sot quhen bruscheta , dhe jane appetizer neper restorante![]()
Ishte koha kur ishim tė varfėr ekonomikisht por tė pasur shpirtėrisht...! Sot jemi mė mirė ekonomikisht por mė tė varfėr shpirtėrisht...!
Sugj nga Epos Blue
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
ej mi stern c'na kujtove, kur isha tek gjyshja ne fshat ne vere zbathur bridhnim nga mengjesi deri ne darke dhe hanim buk me fiq![]()
mos u qani kot. popull qaraman ngelet hahahahahahahahahaha
ma par hajshit presh spinaq damote trangull fruta mish i her m'hone ene ishit te gjith elegant.
se bojshin prind tuj katnara ka 10 kalamoj sja kishte fajin kush. ata e dijshin qe dy dhoma e i kuzhin kishin ene prap shtojshin si mijt. hahahahahahaha se boj shaka
no glove no love
Sterno ai zbath eshte il-santo,ai me kpuc eshte tiku se ka qene me i qyteteruar
hihihihihih
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
ene ti brut hahahahahahahaha
saure un kom qen si dash privat jo raketik se hajsha ajken e gjonave. une e mersha copen e martadelit gjys kile ene e zhduksha ne ven. e kalojsha pa pertyp hahahahahahahahaha
i her kom honger i kg recel kumlle qi kishte bo gjyshja ene e majta vetem per gjys ore. masanej qita ene zorret e barkut
nejse un kom respekt per raketiket. se njoni qi osht rrit me buk e vaj e kryp sot osht ambasador ne .....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga TikTak : 02-08-2011 mė 14:08
no glove no love
Mos ja fut kot se nuk ka pas martadel atehere ...kremviēe po dhe ishin shume te shijshme (nuk e kan me ate shijen e dikurshme ,a me duket mua qe ishin me te shijshme atehere ....mbase ngaqe kishte pak per te zgjedhur ...)
Ua une kam pas nje komshi moshatar por qullac sa here ja merrja buken nga dora ndonjehere me mashtrime ahahahha ndonjehere me dru ahahaha
Ps Nuk e di Tiko duhet me te pa qe ta vej noten ahahahaha
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Krijoni Kontakt