" Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ..."
Nenshkrimi yt eshte pershendetja me e bukur dhe me permbajtsorja e deshirave me te mira per ty ne kete dite lamtumire..
Nese te gjithe i permbahemi thenjes me lart, besoj se do te jemi njerez relativisht te lumtur!
Ju deshiroj : Shendet,suksese dhe miqesi te mire!
.............Lamtumire!
me nderime,
bili99
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Me kujtohet nje serial "Kasandra" qe s'kishte plak, e te ri, e femije qe nuk e shikonin.
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
hahahhahha......
e din tek ne c'ndodhte ne ate kohe...
perderisa te gjithe e shikonin serialin,lopet i vidhnin prej ahuri hahahahha....
me kujtohet se dikur jeta kishte nje kuptim,kur isha e vogel,ne jete kisha nje deshire,te rritem,dhe tash qe jam rritur dua te jem e vogel![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
me kujtohet si femije sa gezohesha kur binte bore qe te rreshqas, e tani qe na mbyti bora, as nuk me le pershtypje...
Heimat ist Heimat!
Ahaha...me kujtohet qe mamaja nuk me linte kurre te luaja me dy shoqet qe kishja ne lagje se koken e kishin plot me morra ; Detyrohesha te shkoja ne lagje tjeter te luaja me shoqe te tjera . Sa here qe kthehesha ne shtepi pyetja e pare qe bente : he , me ke luajte sot ?
Hajde t'i mbushje mendjen nje korēarke .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Viola.V : 16-06-2011 mė 22:42
$ ₭ $ „ ... ♥♫ - ♥♫
Doja te hyja ne zemren tende
u perpoqa
u perpoqa
u mblodha
u bera sa nje top
e ne te
perseri
nuk hyra dot
zgjeroje ti zemren
me teper
me teper
dhe do te hy
une aty
patjeter
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Mu kujtohet kur haja buke me ajke e me sheqer![]()
![]()
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Me kujtohet kur pashe amlen per her te pare, mu embelsuan syte
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Krijoni Kontakt