Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    ♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga rony-d Lexo Postimin
    kam pare sazanin nga dritarja e aeroplanit kur shkoja nga Milano ne Athine. kam bere dhe video, nga lart duket perle sazani dhe karaburuni.

cfar ironie!kam bredhur gjithe europen, s'kam shkelur kurre ne ato ane.
    All you have to do, is to put it in your "Things to do" list for our next time trip .
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    VERTET SHUME BUKUR. shume kurioze pse nuk lejohet turizmi ketu?
    I LOVE GOD

j&g

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Kam shetitur me varke rreth Karaburunit dhe ka vertet vende te virgjera e te mahnitshme.
    Mund te behet turizmi me i bukur ne ballkan aty, por mesa duket dikush nuk e deshiron kete.
    Dhe une sa here shetis andej pari , me vjen per te qare.
    Interesa qe te mos zhvillohet turizmi ne jug te shqiperise kane vetem Greket.......
    Nje zhvillim i turizmit ne Riviere do te thote renie e turizmit ne Corfu dhe ne dy ishujt e tjere Zakynthos e Kefalonia te Greqise
    Nese ne Corfuz ne keto momente ka nje numer te konsiderieshem turistesh cdo vit kjo eshte edhe fale qeverive tona, qe kane lene totalisht pas dore zonen e rivieres(dhe jo pa qellim)
    Per momentin jane te shumte turistet ditor qe vijne nga Corfuzi dhe vizitojne Saranden e Butrintin dhe ne darke kthehen ne hotelet e tyre ne ishullin grek.
    Nje i njohuri im grek (drejtor i nje hoteli te madh ne Corfu) me ka thene shprehimisht: derisa ne Sarande nuk ka akoma nje aeroport dhe rruget jane ne kete gjendje ne ketu ne ishull e kemi mendjen e fjetur
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prenceedi : 12-04-2011 mė 09:56

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •