Ja vlen ti shohim kto pamje qe per shumicen e shqiptareve jane krejt te papara.
mirpo italianet me kte dokumentar na e japin kte mundesi qe dhe ne shqipot jo te "brendeshem" ti shikojme me ne fund.. kto pjese te shqiperise sekrete..
.
Ja vlen ti shohim kto pamje qe per shumicen e shqiptareve jane krejt te papara.
mirpo italianet me kte dokumentar na e japin kte mundesi qe dhe ne shqipot jo te "brendeshem" ti shikojme me ne fund.. kto pjese te shqiperise sekrete..
.
un kam fatin se i shoh per here kure shkoj ne shqiperi.
dhe nga trageti duket vertet bukur.
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Kam shetitur me varke rreth Karaburunit dhe ka vertet vende te virgjera e te mahnitshme.
Mund te behet turizmi me i bukur ne ballkan aty, por mesa duket dikush nuk e deshiron kete.
Dhe une sa here shetis andej pari , me vjen per te qare.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
gezonem o 20000 qe ke at fat ti shetisesh ato vende.
une akoma nuk i kam pare.
jam kurioz te vete te shpella e haxhi aliut.
te shoh mo ka lene ndonj pirat ndone thesar aty.
temen bre .. i sheh italani para meje ato bukurira.
Pse rėnkon deti me shkumė
pėr Sazan', Karaburunė
ėrgjemit' me milicė shumė
mė zunė frymėn, mė zunė.
Dhe Karaburuni,,,,,,,,,,,,,,,
Dija eshte injorance e mesuar.....
kam pare sazanin nga dritarja e aeroplanit kur shkoja nga Milano ne Athine. kam bere dhe video, nga lart duket perle sazani dhe karaburuni.
cfar ironie!kam bredhur gjithe europen, s'kam shkelur kurre ne ato ane.
kryeforte..
tek shpella e petro markos flitet per ndonji shpelle diku pran fshatit te petros se ngrate..
pra diku pran himares e dhermiut qe do te thote shum kilometra larg haxhiut te aliut..lol.
kalamajt pra skan mundur te shkojne te shpella e xhikes sepse nga fshati petros ose peshkatarit niko dabo a si e kish .. i duhen dit rruge djemve te stervitur e jo kalamajt qe as 1 te dhjeten e ksaj distance nuk e perballojn..
shpella ne fjale..kjo e xhikes eshte ne karaburun ne faqen karshi vlores.. ose sodes..e sazanit.. pak a shume..
pra.. do ket mbetur ndonje thesar aty oj goc..
kshuqe me kte dymijin qe e ka baben detar ushtarak a nisemi kte vere e kalojm nji uikend neper kara te burunit..e ndoshta e gjejme thesarin.. e pastaj qejf o qerrata..
lol
Krijoni Kontakt