Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga Kasumi Lexo Postimin
    E para nje kohe ne Republiken tone edhe dasmat e kishin hijeshine e tyre dasma fillonte nga e pramtja e deri te henen vallezo kendo e knaqu kurse sot behen zakonisht ne restorante zgjasin 4-5 ore dhe ata qe mbesin me keq jane femijet dhe pleqet por qka ti bajsh krejt me kohe po kalojka.,,
    I vetmi argetim qe kishin ishin vetem dasmat prandaj!Ne ditet e sotme jane pafundesisht.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Bie cik dakort me Elonen kur thot se qe te fillosh nje jete krejtesisht te re duhet te jesh 100% gati dhe te besh cdo gje te sakt.

fierake pse si fut i te martume qe te bish rahat?
    Derjo un shume rehat jam mos ki merak

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Tema e bashkjeteses eshte diskutuar shume ne forum.
    Pyetja ime nuk eshte thjesht per bashkjetes me te dashurin/ren por me te fejuarin/ren. Eshte kjo dicka qe mirepritet nga shoqeria shqiptare duke konsideruar traditat tona? Do ishte munges respekti ndaj prinderve te ciftit (duke konsideruar qe te dyja familjet jan shume konservative) qe cifti i fejuar te filloj te jetoj bashk para marteses?

"Kur je i/e fejuar quhesh i/e martuar ne shqiperi"
    Kte e kam degjuar nga shqiptar. Sa e vertet eshte?
    c'a kupton me "te filloj te jetoj bashke para martese" ti njehere? se besoj se e ke fjalen per sex apo jo ?

Se psh normalisht, do bejne dhe sleepovers te shpia e njeri tjetrit. Domosdo, eshte fillimi jane si zjarri. Duan njeri tjetrin. Lol

edhe ska ndonje gje te keqe te bashkejetosh, dhe te jesh i/e fejuar. Dasmen e ben kur ta ndjej ty. E jo kur tja ndjej fisit. apo lagjes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 05-04-2010 më 21:49
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    c'a kupton me "te filloj te jetoj bashke para martese" ti njehere? se besoj se e ke fjalen per sex apo jo ?

Jo nuk e kisha atje fjalen, por ti flm qe e klarifikove.
    Pyetja ishte tamam sic u be. Per cifte te fejuara. Arsya me e madhe qe e bera pyetjen eshte se nje shoqa ime u martua beharin qe kaloj, por kishte 1 vite qe jetonte me burrin para marteses. Njoh shume shqiptare qe direkt sa fejohen ven te jetojn me te fejuarin dhe familja e tyre i konsideron te martuar dhe me ben pershtypje. Nuk e di nese kjo eshte dicka qe ndodh shpesh ne shqipri apo thjesht ka koinciduar qe njerezit qe njof un ta ken bere kshu.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Per mua ky verim eshte per njerzit qe s'kan lek te bejne ceremonin e marteses (dasmen )gjithashtu s'jan as ne gjendje te hapin familjen e tyre
    akoma ti me keto pergjethsime te kota???
    une qe bashkejetoj sipas teje duhet te futem patjeter ne njerin ne keto dy grupe???
    nga e di ti a kam apo nuk kam para per ti "tretur" ne kete menyre dhe nga e di ti nese jam ne gjendje apo jo te hap familjen???
    hahahaha!!!

me gjej diçka te gabura ne rastin tim!!!
    une jam 25 vjeç.
    ka nje vit qe bashkejetoj...
    duhet te martohem????
    as nuk me shkon mendja.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    The admiral po bashkjeton me nje njeri pa e ditur ne mendjen tende qe ajo eshte femra me te cilen ti do te kalosh jeten?

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Tema e bashkjeteses eshte diskutuar shume ne forum.
    Pyetja ime nuk eshte thjesht per bashkjetes me te dashurin/ren por me te fejuarin/ren. Eshte kjo dicka qe mirepritet nga shoqeria shqiptare duke konsideruar traditat tona? Do ishte munges respekti ndaj prinderve te ciftit (duke konsideruar qe te dyja familjet jan shume konservative) qe cifti i fejuar te filloj te jetoj bashk para marteses?

me sa kam pa dhe ndigju atje esht bo gje normale kjo nuk pyesin me prindrit...(

"Kur je i/e fejuar quhesh i/e martuar ne shqiperi"
    Kte e kam degjuar nga shqiptar. Sa e vertet eshte?

edhe kjo nuk vlen me ne shqiperi mbase ka qen shume vite me pare tani eee amon sa her ndahen fejohen atje ke frik me bo qoka se thu ja u nda neser kjo ose ai duhet ma ja bo qoken prap mas nja nji muai....shqiptari thot shume gjona...
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    The admiral po bashkjeton me nje njeri pa e ditur ne mendjen tende qe ajo eshte femra me te cilen ti do te kalosh jeten?
    une bashkejetoj me nje njeri me te cilin ka 2 vite qe ndjehem mire dhe ka gadi nje vit qe rrime ne te njejten shtepi...
    nuk arrij te kuptoj se pse duhet te rri ne shtepi vetem, kur kam mundesi te keme dike afer...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Admiral atehere po bashkjeton me nje njeri per arsye te gabuara. Plus tema flet per cifte te fejuar. Je ne teme gabim Megjithate good luck ty se secili e di vet ca ben.

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Mendoje se ky eshte nje lloj eksperimenti qe ka filluar te behet ne Shqiperi.Mendoje se rastet jane te rralla dhe kryesisht ky fenomen eshte i perhapur neper qytetet e medha shqiptare.Opinioni im eshte se dy te fejuar e shijojne me shume lidhjen e tyre pa bashkjetuar.Sikur jane me romantike e me te bukura castet kur shkon dhe e merr te fejuaren tek shtepia e vet.Mbasi ke kaluar nje mbremje fantastike ne shoqerine e saj e con perseri ne shtepine e saj.Diten tjeter perseri mendon takimin tjeter,ndersa po e pate ne shtepi te behen bajate gjerat.Rutine mo!Por sejcili bene si di, e bene si do,sepse eshte jeta e vet.Fejesa miq forumista eshte pjesa me e bukur e jetes.Kur e pyeten dike cfare mbane mend nga gjithe keto vite qendrimi me bashkshorten ai u pergjigj:''Vetem nje vit fejese!''Persa i perket familjes mendoje se askush nga ne nuk ka te drejte te kondiciojnoje jeten e motres apo te vajzes,nqse ato eshte adult-e.Motra ose vajza nuk eshte prone private e te bejme ne cfare te duam.Ajo eshte njeri me ndjenja ashtu sic je edhe ti prindi apo vellai i saj.Cdo veprim i saj varet nga edukimi qe ajo ka marre ne familje gjersa eshte bere e zonja e vetes.Shoqeria jone eshte pak e civilizuar.Akoma tek ne e perdorim femren si skllave, e fejojne ose e matojne pa deshiren e saj me nje person qe nuk e njeh,le me ta doje ate.Femra ne shoqerine tone nuk ka pavaresi ekonomoke dhe si e till ne shume raste ajo i nenshtrohet sjelljeve shtazarake te familjarve te saj.Asaj nuk i shkon ndermend te bashkjetoje ne ate nivel qe po diskutohet ketu.Shteti jone eshte teper i varfer e i korruptuar per t'i ndihmuar qytetaret e vet.Pra shoqeria jone e ka te veshtire per te suportuar jetesen qe behet ne vendet e perparuara perendimore.Jeten e shijon edhe po nuk ishe i pasur,mjafton te mos kesh ne zemer POOR LOVE!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 10-04-2010 më 06:50
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •