Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 79 prej 79
    Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anëtarësuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    doni me per behlulin....
    Ti je pa identitet, burracak e frikacak...! Ti... që edhe në tema të tjera më ke bezdisur, edhe unë padrejtesisht kam heshtur, në vend te fotos, ke ca male, që edhe ato i ndot, dhe jo më emrin malsor nuk e meriton!
    Troç... nuk më interesojnë, plehra si ty...!

Ju kerkoj ndjesë, gjithë miqeve... por, të tillët si MALSORI, janë për në grazhd...!
    astritkosturi.com

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Astrit,

do te sugjeroja qe te mos presesh ndonje gje tjeter nga gjuheqent perveç lehjes ...

veçanerisht mos iu permend norma apo rregulla morali, sepse ... iu vijne ne mend gerdeci (qe nuk e dinin se ku binte), statuti i ppsh (regulli nr 1 bindja e verber ndaj udheheqesit), kutite (qe duan ti djegin) ...

ka sa te duash, ndaj mos e prish gjakun, do ti zere e vetja, dmth gjuhelehja e gjuheqenesia ...

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

o behlul...

te zune ethet o i mjere qe shpertheve ashtu..hajde kulture hajde...behluli behlul mbetet...

nejse..bere gabim qe nuk protestove edhe me cadra...kishe marre ndonje kocke edhe ti..ta lepije si ky qe as veten se do...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anëtarësuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Nuk ka familje shqiptare dhe individ, qe te mos jete prekur nga padrejtesite, që bëhen nga abuzimi e paligjshmeria, tashme të njohura si kaos institucional dhe situate e pergjitheshme kpnfuze dhe absurde...! Pikerisht, kjo situate e tille, mblodhi nga e gjithe Shqiperia, veçanerisht te Rinj, per te themeluar Levizjen popullore, te proletareve te Drejtesise, që ndeshen pa kompromis me padrejtesite... LEVIZJA PER DREJTESI E SHQIPTAREVE!

astritkosturi.com

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Citim Postuar më parë nga Astrit Kosturi Lexo Postimin
    per te themeluar Levizjen popullore, te proletareve te Drejtesise
    Ç'do me thane "proletaret e drejtesise"?!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Nuk ka familje shqiptare dhe individ, qe te mos jete prekur nga padrejtesite, që bëhen nga abuzimi e paligjshmeria, tashme të njohura si kaos institucional dhe situate e pergjitheshme kpnfuze dhe absurde...! Pikerisht, kjo situate e tille, mblodhi nga e gjithe Shqiperia, veçanerisht te Rinj, per te themeluar Levizjen popullore, te proletareve te Drejtesise, që ndeshen pa kompromis me padrejtesite... LEVIZJA PER DREJTESI E SHQIPTAREVE!

http://www.youtube.com/watch?v=qJOP3...layer_embedded
    Astrit o djale, mesa shof ka filluar te te hyj vetja ne qef dhe ke filluar te sajosh togjefjalesh qe nje zot e di se ckuptim kane tani ne shek 21 e kusur. Na thuaj nje model o Astrit qe perpiqesh ta imitosh ne kondita te reja...se si pa kuptim me duken keto shprehjet e tua :
    Levizje popullore...
    Proletaret e Drejtesise...
    Levizja per Drejtesi...et etj
    As Spartak Ngjeles ne kulmin e butaforizmit te tij nuk i vijne ne mendje shprehje te tilla.
    Zoti i ndihte Shqipetaret ( natyrisht dhe proletaret..)

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

doni me ....

http://www.youtube.com/watch?v=qJOP3...layer_embedded
    doni me per behlulin ...proletarin e ri te demokracise se pjerdhur te vjeter...ja tek e keni ....

shkodranet kane nje shprehje '' tu rritt mendja djalo ''.......
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Eshte e dhimbshme te luash me ndjenjat e atyre qe kane humbur njerezit ne Otranto.Ne ate kanal jane mbytur shume njerez, nuk e di per cilet kerkoni drejtesi, per ata qe u mbyten ne vitin 1997 apo per ata te 9 janarit te 2004?
    Megjithate e perseris qe dikush qe nuk ka humbur njerez te familjes te kerkoje "drejtesi" ,eshte si te thuash tregeti politike.Nuk eshte etike te besh politike me tragjedite e te tjereve.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Anëtarësuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar më parë nga shkodra13 Lexo Postimin
    Ç'do me thane "proletaret e drejtesise"?!
    I dashur Mik!

Ketu eshte veshtire te sqarohen koncepte e platforma, se lindin edhe keqkuptime e moskuptime, me dashje e padashje...!
    E rendesishme eshte që Levizja per Drejtesi e Shqiptareve, eshte levizje qe lind nga poshte, nga njerez te thjeshte, nga mençuria popullore, nga prakticiteti e racionaliteti i njerezve te zakonshem... Pra, nuk behet nga "supernjerezit", që me hilet dhe djallezine e tyre e shkaterruan dhe e shiten kete vend dhe Jeten tone, as edhe nga institucionet famekeqe te drejtesise, te ketyre ngrehinave te frikeshme, te dhunes psikike dhe te koduara e nderlikuara në menyre te tille, qe njerezit te humbasin te drejtat dhe te jene perhere brenda ketyre grackave te felliqura, duke u çertifikuar keshtu në syte tane, si krimi i vertete dhe njerezit brenda tyre, qe duhet te japin llogari deri me një...! Pra, proletarët e Drejtesise jane ata qe te vetmin interes kane te vendosin normalitetin dhe drejtesine ne kete vend, ata qe kontribuojne në këtë Rrugenisje te madhe Humane dhe Fisnike...!

Te falenderoj per interesimin, dhe pa diskutim edhe per perpjekjet tuaja kaq shume të domosdoshme, në keto kohe te bashkejeteses me absurdin, por kurresesi që s'kemi per ta bere dot menyre jetese...!
    astritkosturi.com

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •