Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 79
    Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anëtarësuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514

28 Mars, diten e djelë, ora 14.00para Tvsh në perkujtim të viktimave të Otrantos...!

Më 28 Mars ora 14 (para TVSH), në përkujtim të Otrantos, në emër të Jetës, organizohet nje manifestim në levizje i filluar nga: Para tvsh dhe duke levizur neper rruget e Kryeqytetit. Ky manifestim qe behet perhere te parë në vendin tone i ketij formati dhe pa qeverine dhe partite si menaxhuese, organizohet nga Shoqata Iliria - Lidhja e emigranteve shqiptarë - Rome! Kush e ndjen dhe e mendon se eshte domosdoshmeri nje hap i tille, le te marre pjese në kete Manifestim!
    Synimi i nje manifestimi te tille, eshte dhenia e mesazhit, se edhe po të ishte në rrezik jeta e një njeriu, duhet të ngriheshim e të protestonim të gjithë bashkë…! Realisht dhe aktualisht, janë disa mijëra jetë të humbura, qindramijë jetë e shpirtëra të trazuar, të vrarë e vrerosur… tragjedi e vërtetë për popullin shqiptar,... përderisa eshte prekur thelbi i ekzistences, JETA... pavarësisht nga hipokrizia e mashtrimi, shumica janë jashte liste, zona e rajone te tera te Shqiperise jane te braktisura e te lena në duart e paligjshmerise, abuzimit dhe heshtjes...!
    Ka ardhur koha, se në Europe, duhet shkuar me manifestime e protesta, ku populli te jete i veteorganizuar, per te drejtat e veta dhe per t'i thene stop padrejtesive, stop tragjedive dhe gjenocidit shteteror!
    NDAL TRAGJEDIVE! Te mos presim deri sa zjarri të na bjere në shtepine tone! STOP ATYRE QE PERDORIN JETEN TONE PER PUSHTET POLITIK E PER T'U PASURUAR NE MENYRE TE PASKRUPULLT!
    astritkosturi.com

Vladimir Kosturin e paska derguar Alternativa Komuniste Italiane ne Tirane per te manifestuar!

...
    2009

SABATO 16 MAGGIO
    ore 16.30

Circolo Arci “Concetto Marchesi”
    Via del Frantoio, 9 – Zona Tiburtina
    (Fermata S. M. Soccorso Metro B)

ASSEMBLEA PUBBLICA

introduce:
    Gualtiero Alunni, dip. trasporti prc

Riccardo Filesi, coord. cassaintegrati Alitalia
    Gennaro Molino, rsu fiom-cgil Eutelia
    Elena Casagrande, sdl commercio
    Giancarlo Luciani, rsu flmu-cub Selex
    Vladimir Kosturi, comitato immigrati in italia
    Massimo Gesmini, precari rdb Croce Rossa
    Riccardo Tranquilli, lavoratori Fonspa in lotta

conclude:
    Andrea Fioretti, comunisti uniti lazio

coordina il dibattito:
    Cristina Benvenuti, comunisti uniti lazio

Comunisti Uniti Lazio
    comunistiunitilazio@gmail.com

...

http://www.comunistiuniti.it/?p=3

http://www.proletaria.it/index.php/proletaria/Articolo-1/Lavoro/A-ROMA-SABATO-16-MAGGIO-ore-16.30-LA-CRISI-LA-PAGHINO-I-PADRONI!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 21-03-2010 më 14:31

Anëtarësuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    [QUOTE=DYDRINAS;2647476]Vladimir Kosturin e paska derguar Alternativa Komuniste Italiane ne Tirane per te manifestuar!
    ...
    2009
    SABATO 16 MAGGIO
    ore 16.30

Circolo Arci “Concetto Marchesi”
    Via del Frantoio, 9 – Zona Tiburtina
    (Fermata S. M. Soccorso Metro B)
    ASSEMBLEA PUBBLICA
    introduce:
    Gualtiero Alunni, dip. trasporti prc
    Riccardo Filesi, coord. cassaintegrati Alitalia
    Gennaro Molino, rsu fiom-cgil Eutelia
    Elena Casagrande, sdl commercio
    Giancarlo Luciani, rsu flmu-cub Selex
    Vladimir Kosturi, comitato immigrati in italia

Massimo Gesmini, precari rdb Croce Rossa
    Riccardo Tranquilli, lavoratori Fonspa in lotta
    conclude:
    Andrea Fioretti, comunisti uniti lazio
    coordina il dibattito:
    Cristina Benvenuti, comunisti uniti lazio

Dydrinas, se nuk di si te drejtohem ndryshe juve qe u vjen zeri, por fytyren asnjehere nuk kemi per t'ua parë, se nuk keni kurajo te delni me emer e mbiemer, si edhe Vladimir Kosturi, i cili në lajmerimin e cituar prej teje, ka qene i zgjedhur nga Komiteti i emigranteve Rome- Itali, ku perfshihen shoqatat kryesore te emigranteve. Eshte koha, kur behej fjale per pushimin nga puna te mijera punetoreve të ALITALIA. Në kete mbledhje merrnin pjese perfaqesues, te te gjitha sindikatave italiane(CGL, CISL,UIL etj..............
    astritkosturi.com

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    mos ia vini re dydrinsit, se aq diti, aq beri ... beri nje kerkim ne google, dhe voila! ia çorri masken astrit kosturit ...

asgje me pak e asgje me shume se nje lejfen qe kujton se eshte i shkollepsur ...

Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    mos ia vini re dydrinsit, se aq diti, aq beri ... beri nje kerkim ne google, dhe voila! ia çorri masken astrit kosturit ...

asgje me pak e asgje me shume se nje lejfen qe kujton se eshte i shkollepsur ...
    Merci per frymen e internacionalizmit proletar shoku Duaje Siveten.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Pse para TVSH-së? S'mund të bëhet një ecje përkujtimore në blv. D. e Kombit?
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    me 28mars dueht te protestohet ne tiran kunder shteti italian se pse ata shqiptar i vrau shteti aitalian qellimisht shqiptaret duhet te vetisohen nje her e pergjith mon

Anëtarësuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Pse para TVSH-së? S'mund të bëhet një ecje përkujtimore në blv. D. e Kombit?
    Jack Watson, Grumbullimi behet para Tvsh-së, në oren 14.00, ndersa manifestimi eshte në ecje... Në oren 14.30, behet nisja... ndalemi para Ambasades Italiane.... zbresim në bulevardin kryesor, drejt qendres... Sheshi Skenderbej..... Posta.... para Taiwan dhe mbyllet tek ura kembesore aty prane!
    Jeni te ftuar, te jepni kontributin tuaj per te marre pjese, ne kete manifestim ku organizimi dhe komunikimi mes nesh eshte HORIZONTAL...
    Pershendetje te perzemerta!
    astritkosturi.com

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Astrit Kosturi Lexo Postimin
    Jack Watson, Grumbullimi behet para Tvsh-së, në oren 14.00, ndersa manifestimi eshte në ecje... Në oren 14.30, behet nisja... ndalemi para Ambasades Italiane.... zbresim në bulevardin kryesor, drejt qendres... Sheshi Skenderbej..... Posta.... para Taiwan dhe mbyllet tek ura kembesore aty prane!
    Jeni te ftuar, te jepni kontributin tuaj per te marre pjese, ne kete manifestim ku organizimi dhe komunikimi mes nesh eshte HORIZONTAL...
    Pershendetje te perzemerta!
    Ndoshta e kam gabim,por mua me duket shum gabim kjo qe Ju e quani ,,manifestim''!Ndoshta mund te mblidhen si ne nje protest te qete,ose homazh per te dashurit qe humbet,por jo ,,manifestim''Ps.Ndoshta po gaboj!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Ndoshta e kam gabim,por mua me duket shum gabim kjo qe Ju e quani ,,manifestim''!Ndoshta mund te mblidhen si ne nje protest te qete,ose homazh per te dashurit qe humbet,por jo ,,manifestim''Ps.Ndoshta po gaboj!
    E nderuar e panjohura! Pavaresisht nga respekti qe kam per Ju, desha t'u kujtoj se kudo në bote masakrat me origjine politike, perkujtohen me manifestime te ashpera në shesh madje dhe me kortezhe, ku dhe perballjet me policine jane te paevitueshme. Ndersa në Shqiperi, kur duhet protestuar, festohet! Kjo, eshte anormale, kur me kete lloje kulture, duam te futemi në Evrope... Pra fallsitet!
    STOP TRAGJEDIVE, STOP SKLLAVERISE SE SHQIPTAREVE DHE SHQIPERISE!
    Pershendetje dhe respekt e panjohura!
    astritkosturi.com

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •