Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    i/e regjistruar Maska e Reschen
    Anėtarėsuar
    07-12-2008
    Postime
    450
    Ato cfare ndodhin ne kishen katolike kudo ne bote, shefi i eksorcizmit ne Vatikan tha qe perben vertet nje problem shqetesues edhe dhe duhet pare se si njerezit qe kane gjetur Zotin dhe i jane perkushtuar Atij te kene ndryshuar gjate jetes se tyre duke bere veprime krejt ne kundershtim me Fjale e Zotit. Pra do te merren masa qe keto gjera teper te renda te investigohen me te gjitha mjetet. Keshtu e nxjerr perkufizimin une si gjethplepi sipas asaj qe thuhet nga lajmet per shtyp te Vatikanit te lexuara ketu forum para disa ditesh.

Ndersa ne shqiptaret duhet te merremi me faktin se ne per tre dekada na u ndalu te besonim ne Zot e as kishim te drejte per te pase ne shtepi Biblen per te mos fole se nuk u lejohej shqiptareve te shkonin neper kishat e kthyera ne magazina, pallate kulture, e cfare nuk u shkonte ndermend drejtuesve te asaj kohe. Ne kete moment shqiptaret duhet ti bejne pyetje vetes se a u mallku kjo toke shqiptare duke heqe dore prej Zotit dhe duke bere ate qe nuk e beri asnje vend ne bote dhe per kete duhet te reflektojne shqiptaret nderkohe qe njerez te ndryshem te demtuar nga raste te tilla bejne te ditur dhe shokojne boten me ngjarje te pazakonta me disa prifterinj te cilet kane bere dicka krejt anormale qe nuk kane asnje te perbashket me prifterinjte e perkushtuar Zotit.
    Cfare mund te thote per keto lloj ngjarjesh shokuese nje shqiptar apo disa shqiptare prinderit e te cilit dhe te cileve jane ateiste dhe ne vend te perrallave dhe vargjeve qe i fut femijet ne nje bote perrallore, mesojne nga prinderit e tyre vargje si :
    xhaxhi enver xhaxhi enver
    doren permbi zemer
    ti ma ve ngadale
    ajo rreh si zog do te thote dy fjale etj etj

Keto Papaqet shume skandaloz po na dalin...njeri me dor te thyer nga Doriana Kyci,tjetri skandale pedofilie,prit kur te na dal ndonje papaq Gay tani !
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    popull i degjenerum esht gjermaniesht normale ketu qe i lejn te vazhdojn jeten e vet nuk esht cudi e madhe..... ne gjermani ca nuk ndigjome keshtu raste kapen femin (si vajz si mashkull) dhe ca bejn me e forta i fusin ca vite ne burg i shikojn qe jan "sheru" dhe i lejn te lire...kjo gje nuk ule vetem gjermanet se ky popull i ulet esht por katoliket i ule shume......shume turp per katoliket kjo gje.....mos te hapin me goj per myslimanet katoliket po te shofin veten e vet i her.....dhe ato prifterit si dhe ky Jozef se nuk e merito te quhet papa te denohen deri ne fund dhe te vuajne sa me shume njerez te poshter te kqi!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironcja_BLN : 28-03-2010 mė 19:23
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Meshkujt po rrine pak jave apo muaj pa seks dhe terbohen, e jo me te rrishe tere jeten, madje dhe pa u masturbuar. Eshte fiziologjike kjo gje. Sidoqofte, mund te shfryheshin me murgeshat e veta, por keshtu nga nje kult fetar eshte kthyer ne nje organizate pedofilash.
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    keta krejt jan pedera te vatikanit

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

o hajvan..

Citim Postuar mė parė nga xnjeri Lexo Postimin
    a te preku ty po, kush e ka mizen mbas veshit......
    o hajvan po ca lidhje kam une me papen ore shejtan njeri...une jam musliman dhe asnjehere nuk kam sherbyer si prift ...po si nuk le bire mini pa u futur me sjell shkrime denigruese per ameriken e britanine, per katoliket e prifterinjt katolike...kush te paguan aman te lodhesh kaq shume me gjete shkrime te tilla...
    uh far e keqe...doni me shti perqarje ne popull...por populli nuk jua var se eshte ma i menqem se ju mjekroshe te ngjashem me cjep.....

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

xhamia..

Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Ku shef percarje ketu mes popullit shqiptar??

Shum cudi kur ka ksi lajme nga Azia , mbushen temat plot e perplot e askush nuk thot po fut percarje ne kombin shqiptar???
    po nuk kishte asnje lidhje ky shkrim me papen more...po a do ju mbaje pishen papa 1 apo 10 apo 100 milion prifterinjeve neper bote a...a i thirrni mendjes more se njeriu mban pergjegjesi per vehten e tij e jo per miliona ndjekes se tij...papa mban pergjegjesi per veten e tij e jo per prifterinj katundesh a lagjesh neper vendet e humbura te globit...pastaj cfare interesi kan lexuesit ketu per te ditur se x prift pedofil na paska q...nje minoren apo na i paska ra me dore ne nje kishe...budalliqe...qe i bjen ky fondamentalisti per te thene se ja katoliket keshtu e ashtu...ja papa keshtu e ashtu...
    kjo eshte menyra me fute perqarje nder fetare tek ne...por qe nuk ja arrijne dot...kan bere lloj lloj poshtersishe fondamentaliste te te gjitha kraheve me shti perqarje por nuk ja kan arrite...mjafton te tregojme rastet e prerjes dhe futjes se derrave ne xhamia per te treguar se deri ku shkon fondamentalizmi perqarje nxites ne trojet shqiptare...por populli jone eshte vertete shume shume i menqur...dhe nuk ka pjerdh per provokime te tilla...

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •