Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 45
    _____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623

A e keni të lehtë të kërkoni falje?!

Nese jeni fajtor, qofte dicka e vogel apo e madhe, a ju vret ndergjegja per gabimin e bere? E keni te lehte ta pranoni ate edhe te kerkoni falje?
    Nese dikush eshte fajtor a mbani meri?

Mua me vret me teper sec duhet ndergjegja, nese jam gabim pendohem shpejt.
    Merine e kam vdekje, vete se mbaj dot por njoh njerez qe e kane te lehte te mbajne meri. Ne fakt e kam provuar te mbaj meri ndaj dikush qe e meritonte por nuk me zgjati as nje ore, sa inat me vinte me veten pse nuk e mbajta dot merine.
    Njerezit nese jan gabim i fal me shpejt sec duhen, ndonjehere kete e shosh edhe si nje 'dobesi' te madhe tek vetja.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Mua me vret me teper sec duhet ndergjegja, nese jam gabim pendohem shpejt.
    Edhe mua gjithashtu nëse e shoh te arsyshme me kerku falje,kërkoj pa hezitim!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Kerkoj falje vetem atehere kur e shoh veten qe jam une ai qe eshte gabim,perndryshe ta harroi ai apo jo dicka te tille. Opo edhe me brire te jete. Ne pergjithesi edhe fal shpesh, po ka raste qe jo vetem si kam fale, po jam kail edhe sot e kesaj dite t'ju bej dem po mu dha mundesia.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Kerkoj falje vetem atehere kur e shoh veten qe jam une ai qe eshte gabim,perndryshe ta harroi ai apo jo dicka te tille. Opo edhe me brire te jete. Ne pergjithesi edhe fal shpesh, po ka raste qe jo vetem si kam fale, po jam kail edhe sot e kesaj dite t'ju bej dem po mu dha mundesia.
    Shyqyr qe ste kam armik

Persa i perket temes

Kur e kuptoj se jam ne gabim,po kerkoj falje.Dhe kete e bej me gjith zemer dhe mendje te paster.Kerkoj falje me sinqeritet aty ku kam gabuar dhe kam lenduar dike, gje e cila tek une ndodh shume rralle sepse jam shume e kujdeshme ne veprimet qe bej kundrejt nje personi tjeter.
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

HoneY-BunnY √
    Anëtarësuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Dikur nuk e thoja fjalen "me fal" sikur nami te behej.Edhe pse e dija sh mire qe e kisha une fajin.Tani eshte me ndryshe,me pak veshtiresi po e pranoj ama.
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Kur gaboj po. Kerkoj falje, dhe fal kollaj, por nuk e harroj dot.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 19-03-2010 më 09:45

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Nese jeni fajtor, qofte dicka e vogel apo e madhe, a ju vret ndergjegja per gabimin e bere? E keni te lehte ta pranoni ate edhe te kerkoni falje?
    E kam te veshtir te kerkoj falje, mundohem te mos bej gabime dhe te me duhet te them sorry .

Nese dikush eshte fajtor a mbani meri?
    Meria apo 'hakmarrja' ime heshtja, nuk kam deshir te flas me me ate person.
    Me ka ndodh qe kur dikush gabon rend me mua, jam ber bishe , kam pare veten ne pasqyr pupilat kishin marre permasa marremendse

Ps. Varet nga gabimi, ka gabime te renda ku nje-me fal- nuk ka vlere !!!
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    rendesi nuk ka ta shprehesh fjalen ME FAL, rendesi ka ta ndjesh ne veprime gabimin qe ke bere.

si njerez qe jemi gabojme ne vazhdimesi, pa qellim e pa e kuptuar, kshuqe mos u beni bajat them un ta perserisni pa mbarim fjalen ME FAL. por jeto pa me te voglin dyshim, jeta eshte shum e shkurter per te falur te tjeret e per te fajtosur veten

keshtu jemi gatuajtur dhe keshtu do te vdesim.

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Ne pergjithesi mundohem te mos bej gabime.....ndodh ndonjehere qe mund te bejme gabime ose te lendojme dike pa dashje......njerez jemi bejme dhe gabime

Kur e di qe jam fajtore kerkoj falje me gjithe zemer......

Inat nuk mbaj kollaj por kur me lendojne aty ku nuk duroj...atehere nuk duroj dhe une dhe meria ime eshte heshtja dhe per mua ai person nuk ekziston me....sepse ka gabime te cilat nuk falen dot dhe vetem nje fjale ME FAL nuk mjafton.........
    Non mollare mai !!!!

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anëtarësuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    kerkoj shpesh falje edhe kur boj Gabime po sic thone nga gabimet mesohet
    Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •