Close
Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 102
    i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anėtarėsuar
    06-01-2005
    Postime
    550

Kontributi i priftave katolik qe kane dhene per pamvarsin e Kosoves

Po e sjelli kete lloje dokumentari vetem per disa musliman qe ju ka hyre ajo mendje e keqe e qe po mendojn qe te gjithe te krishteret mendoje sikur ai prifti ne fjalimin skandal. Duhet mbajtur mend njeher e pergjithmon se jo nje prift dhe nje hoxhe e perfqason gjithe komunitetin e nje feje.
    Sa i perket ayre antarve qe perkrahin ate far priftin ose edhe qe mundohet ta justifikojn ate deklarat, ata antar jo qe nuk jane te krishter por ata as njerz nuk jane. Nuk eshte feja skuader sporti qe ti behet tifo lojtarve edhe kur luajn keq, kete e bejne vetem ata militantet e eger qe nuk jane aspak fetar por thjesht simpatizer te nje feje apo nje sekti.
    Pra muslimant duhet te kene shum kujdes e te mos shprehen me ironi duke thene "ju te krishteret kshtu kshtu" sepse nuk eshte edukat islame kjo.
    Dobsija me e madhja e njeriut eshte kur njeriu mundohet te ngjitet lart duke i ulur, nenqmuar dhe poshtruar te tjeret.

Ne kete video flet Dom Lush Gjergji nga min 2:18 deri ne min 5:50, pastaj eshte perseritja e dy videove me lart.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bani gjk : 05-03-2010 mė 21:43

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Kur kishe problem me katolikėt shqiptarė nė ish Jug.?
    Asnjėher !
    As qė ke mund ti dallosh nga ne shqiptarėt musliman .

Anėtarėsuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    Pasna ber nje gabim shtypi ne titullin e temes, ka mundsi moderatoret te permisojn germen e fundit te fjala katolik, t te behet k.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Keto video nuk i postojne keta hipokrita kurre, keta nuk postojne as video te krimeve te fese se tyre, 1.5 milione armene qe u vrane brenda pak viteve, 300 mije shqiptare +, keta thone se ato nuk kane ndodhur kurre se ashtu e qetesojne ndergjegjen e tyre (edhe at 1% ndergjegje qe iu ka mbet). Edhe temat cka hapen e nuk iu shkojne per shtat kerkojne me i mbyll...

Anėtarėsuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Keto video nuk i postojne keta hipokrita kurre, keta nuk postojne as video te krimeve te fese se tyre, 1.5 milione armene qe u vrane brenda pak viteve, 300 mije shqiptare +, keta thone se ato nuk kane ndodhur kurre se ashtu e qetesojne ndergjegjen e tyre (edhe at 1% ndergjegje qe iu ka mbet). Edhe temat cka hapen e nuk iu shkojne per shtat kerkojne me i mbyll...
    Po po ti je shum i mir, per shembull duhet me ta marr ty, ncncn !!!!!
    Keshtu eshte kur e shikon mizen ne sy te tjetrit e nuk e shikon bullin ne sy tendin.
    Ahh te kisha qene un moderator i kesa rubrike, ti dhe shum si ti (perfshir ketu edhe do musliman) nuk e kishit pa kete forum me sy, po nejse nejse shiqyr qe nuk jam.

i/e regjistruar Maska e Rroni01
    Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    355
    Priftat, apo kleri katolik, ka bere shume shume per kete liri qe ne e gezojme tani.

por shpesh ndodh keshtu... qe ne nuk duam te degjojme.....

porsi ata qe nuk kan vesh qe te degjojne dhe sy qe te shohim!!!

- Pyetni me shume ata qe me te vertet kan qene ne Kosove ato vite!!!

- por ok,
    besoj se te verteten e dime te gjithe, por shpesh e mohojme!!!

pra, binduni qe eshte e vertet, urrejtja e madhe qe nga perandoria turko otomane, qe nga kohet e mbreterise Serbosllave e te Jugosllaise se Titos e keshtu edhe ajo e Milloshevicit e gjithmone... PRIFTERINJTE KANE QENE TE PERSEKUTUAR... sepse dijetar dhe intelektual te gjithhershem... prandaj rrezik kane kanosur... pra ... muret i thyen prifterinjet... dhe tani ne e gezojme LIRINE.

E NE????????????????????????????????

NE JEMI ATA INJORANTE TE CILET E MOHOJME EDHE TE VERTETEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JEMI TURPI I VETVETES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VETEDIJESIM KEMI NEVOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KEMI NEVOJ TE JETOJME TE VERTETEN DHE E VERTETA NA BENE TE LIRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anėtarėsuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    Citim Postuar mė parė nga Rroni01 Lexo Postimin
    pra ... muret i thyen prifterinjet... dhe tani ne e gezojme LIRINE.
    Per cilat mure e ke fjalen bre djal ?!!!!
    Muret i thej baca Adem me shok, nuk i thej as hoxha e as prifti.
    Cka keni more keshtu qe shtyhi kush eshte me patriot se tjetri, ncncn, amon more Zot deri ku arrin kjo injoranc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i/e regjistruar Maska e Rroni01
    Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    355
    OOO mik i nderuar,
    patjeter qe ke te drejt!!!!!!!!!!!!!!!!

edhe baca Adem patjeter.

Edhe baca Adem!

Anėtarėsuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    Citim Postuar mė parė nga Rroni01 Lexo Postimin
    OOO mik i nderuar,
    patjeter qe ke te drejt!!!!!!!!!!!!!!!!

edhe baca Adem patjeter.

Edhe baca Adem!
    Jo edhe baca Adem, po baca Adem me shok i thej muret.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Bani gjk Lexo Postimin
    Po po ti je shum i mir, per shembull duhet me ta marr ty, ncncn !!!!!
    Keshtu eshte kur e shikon mizen ne sy te tjetrit e nuk e shikon bullin ne sy tendin.
    Ahh te kisha qene un moderator i kesa rubrike, ti dhe shum si ti (perfshir ketu edhe do musliman) nuk e kishit pa kete forum me sy, po nejse nejse shiqyr qe nuk jam.
    Ani une sjam i mire, une spo them se une jam i mire, bile jam me i keqi nga krejt ju ndoshta, por une se paku nuk gezohem kur i pritet koka ndonje qafiri dhe nuk jam per me ia ngul vetes dhe popullit tim thiken pas shpine.

Une kam kerku vet mem perjashtu prej ketij forumi, 2 muaj se paku, por edhe per githmone me ndalu s'sosht problem, bile nuk humb kohe duke u marre me kamikazet e ketij forumi. Por pas meje edhe disa tjere.

Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •