Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21

Lojra dhe rebuse po behet ky forum.....

Ky forum eshte duke u shendrruar ne lojra dhe rebuse,shume pak apo thene hiq tema qe kane brum dhe qe vlejne te diskutohen....,po e vrej se shume antare hyne ne temat me lojra dhe rebuse dhe nje vrejtje tjeter ka antare femije dhe s'kane haber per diskutime.

Une vet kam hapur temen "Fjale qe te bie ndermend" dhe ka shkuar ne 10 mije shfletime.

Ku jane antaret qe hapin apo aktivizojne tema me vlere?

Respekt,
    The Clown

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Po e vertete eshte se shumica e forumit mbushet me lojra dhe rebuse e poashtu edhe me tema fetare.Une per veten time kam disa tema serioze ,ti quaj ashtu dhe ne fillim behen 3,ose 4 lexues e me se shumti 15 ne fillim,e pastaj bien ne 2 ose ne 1.Mbreme hapa nje teme lidhur me nje pyetje qe nuk e kisha te qarte ne lidhje me fene,dhe qka te shohesh,15 anetar dhe 8 vizitor.Dikur tema hapej e hapej edhe me gjere derisa doli jashte binareve krejt.
    Nuk e di por me duket se me se shumti tash jane ne " mode"lojrat dhe temat fetare.

une jam nje antare i ri por spo shoh qe ka tema qe jane me interes dhe qe mund te mesosh diqka por thjeshte chit-chat.

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Respekt The clown,po ti propozoje ndonje teme ose me mire hape ndonje teme,dhe ne anetaret tjere te ndihmojme.Ka edhe tema serioze,kerkoji,mirepo atje nuk ke me shume se 1 ose 2 lexues.

nuk po e ngris veten se jam apo sjam por ka pak intelektual qe mund te diskutosh shumica jane gra amvise qe e humbin kohen ose femij si Ardyy...kujt ti hapesh teme serioze, apo ai magari Llapi qe ta tesh me politike.

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    E per qfare temave je i interesuar The Clown?

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Jam e te njejtit mendim me ju e shum ka lojra e filma vizatimor ketu.

Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    E per qfare temave je i interesuar The Clown?
    thjeshte tema qe kane vlere dhe qe gjenden ne forum por nuk diskutohen....por vetem tema pa kurfare vlere.

i/e regjistruar Maska e erla07
    Anėtarėsuar
    03-12-2009
    Postime
    752
    Citim Postuar mė parė nga The Clown Lexo Postimin
    Ky forum eshte duke u shendrruar ne lojra dhe rebuse,shume pak apo thene hiq tema qe kane brum dhe qe vlejne te diskutohen....,po e vrej se shume antare hyne ne temat me lojra dhe rebuse dhe nje vrejtje tjeter ka antare femije dhe s'kane haber per diskutime.

Une vet kam hapur temen "Fjale qe te bie ndermend" dhe ka shkuar ne 10 mije shfletime.

Ku jane antaret qe hapin apo aktivizojne tema me vlere?

Respekt,
    The Clown
    mendoj se lojrat dhe rebuset jane nje mundesi argetimi,pas nje dite te lodhshme,kurse sa per temat e tjera shpesh here ndodh, qe tema humbet kuptimin ,sepse fillojne e shkruajne gjera pa lidhje ....

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga The Clown Lexo Postimin
    thjeshte tema qe kane vlere dhe qe gjenden ne forum por nuk diskutohen....por vetem tema pa kurfare vlere.
    Plotesisht po te kuptoj,dhe pajtohem me ty.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •