Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594

Vetëdorezohet i shumëkërkuari Ruzhdi Tahiri

tash pas arrestimit i shum kerkuari ruzhdi tahiri flet per krimet e bera!!
    ai thot se pas tij kan qendruar azem syla e ibrahim kelmendi!!

ai thot se edhe sami lushtaku i ka ofruar strehim deri ne diten kur ai asht dorezuar!!

edhe sabit geci thot se e ka fut ne lojen e raketit dhe haraqit!!
    ai thot se gjat gjith kohes sa ka qen ne arrati ka punuar per struktura te shikut!!

ai thot se um past n qajf mue dhe shum tjer azem syla hashim thaqi ibrahim kelmendi !!

ai flet per urdhansat e tij dhe thot se sami lushtaku e ka dorezue ne polici!!

me ka dorzue n polici me qellim qe te me nxjerri se shpejti dhe qe te me legalizoi ngaqe jom lodh ne arrati thot ruzha!!

por premtimet e sami lushtakut u ban ma shum s nje muaj qe nuk u permbushen!!

dhe tani ruzha i baksit flet gjan e gjat!!

ruzhda thot se i ka ndihmue sami lushtakut me i fitue zgjedhjet!!

ruzhda thot se gjat gjith procesit zgjedhor ka qen dor e djtht e sami lushtakut!!

ai thot se ka qen i pranishem ne gjipin e sami lushtakut kudo sepse ishte menyra ma e mir mos me arrestue policija!!

ai ka deshmuar gjan dhum gjan dhe tash presim akoma ma shum me hap terenin e deshmive kriminale qe qojn drejt tek kreu i pdk!!

tash pra ka filluar krimi te xvillohet dhe kriminelat qeveritar do te perballen me te!!

pritet edhe arrestimi i fatmir limajt se shpejti!!!
    at dosje kunder tij e ka ber Shiku dhe ja ka dorzyuar piter feitit!!

kete e din tanime edhe fatmir limaj se shiku asht kunder tij dhe po ja rras sa krahu!!

keto jane mozaike te luftes brenda llojit!!

eh fatmir he car banush berbatovci!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga G-2 : 17-03-2010 më 09:40

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    O llap qu se koka ba beteri

Opopopopopopopopo

Qyqyqyqyqyqyqyqyyqy

edhe nja paska dal si Bllaca qka është kah bëhet keshte

Prite neser Fatos Klosin kur te thot Azem Syla nuk eshte I implikuar siq reagoj me 30.11.2009

Ai klosi po e dike ma mir se prokuroret a eshte I implikuar apo jo azem syla

Po me vjen mir qe koka vetdisuar e paska then te verteten se sami lushtakut nuk ju ka dash me ky person e aq ma pak azem syles

Prite hash prite se je hy ne mal pa sakic e je mush haram njeren ane nuk guxo me I mshuar

shkelem azem syles anen tjeter duhet mu prish me nderkombetar medet medet

1997/2007 deri jeni ardh ne pushtet edhe 2007/2010 e keni majt 2010/2017 PDK –ja ka me mdet

si SPS e milloshit me 50 votues

sepse themeluesit e saj jan te njejtit embrion si te Gazimestanit 1989

keshtu ka me ju ardh puna te gjith kriminelve e QPK-PDK-SHIKUT

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Sipas informacioneve te mija sot Sami Lushtaku ka qene ne nje automjet te policise dhe eshte pare ne qytetin e Istogut.Ka qene i ulur para ne automjetin golf 5 te policise.Pse ka qene atje dhe pse ne automjet te policise nuk mund te dihet njehere.Tju perkujtoj se aty afer eshte edhe burgu i Dubraves.

Sigurisht Llapi do na sjell ndonje lajm me shume per kete pune.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    burimi i kti informacioni !?
    We are all Aliens

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323

Fatos KLOSI ne Opinon (TV Klan)

Fatos KLOSI ne Opinion (TV Klan):

http://www.tvklan.tv/emisioni.php?id=1408

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594

Smile

Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Sipas informacioneve te mija sot Sami Lushtaku ka qene ne nje automjet te policise dhe eshte pare ne qytetin e Istogut.Ka qene i ulur para ne automjetin golf 5 te policise.Pse ka qene atje dhe pse ne automjet te policise nuk mund te dihet njehere.Tju perkujtoj se aty afer eshte edhe burgu i Dubraves.

Sigurisht Llapi do na sjell ndonje lajm me shume per kete pune.

ka shkue ne dubrave me vizitue ruzhden e tahirit!!
    i ka premtue se do e nxjerr nga burgu nese nuk shkon edhe vet me i ba shoqni ruzhdes!!
    llapi nuk po perzihet ne keto tema se e din se qka eshte tuj ja djeg qergen!!

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    ka shkue ne dubrave me vizitue ruzhden e tahirit!!
    i ka premtue se do e nxjerr nga burgu nese nuk shkon edhe vet me i ba shoqni ruzhdes!!
    llapi nuk po perzihet ne keto tema se e din se qka eshte tuj ja djeg qergen!!
    Po mire ,a eshte e vertete apo jo kjo puna me Ruzhdi Tahirin ,pasi qe mediat nuk e dhane ate lajm?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Po mire ,a eshte e vertete apo jo kjo puna me Ruzhdi Tahirin ,pasi qe mediat nuk e dhane ate lajm?

po e vertete % eshte mediat nuk e japin kete se ketu eshte i perzier sami lushtaku dhe hashim thaqi!!

puna e ruzhdies eshte pune pazaresh ai ka qen ne arrati per nje kohe te gjate!!

ai u eshte dorezuar organeve qe nje muaj!!

kete po e kalojne ne heshtje se ai eshte i perzier ne me shume se 20 vrasje, kidnapime haraq ,raket etj!!

dhe te gjitha keto i ka bere ne llogari te linjes se dikurshme te thaqit dhe te atyre prane tij!!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kur shkruani ketu gjithmon mendoni se lexojne dhe ata qe nuk pijne kafe me ju perdit e i dine sendet per cka diskutoni.
    mendoni se lexues eshte dhe nji fshataro-student nga tepelena ose divjaka e myzeqese.
    ata nuk i dine gjerat.
    pra skjaroni sa me shumer me ato cka dini.

kush eshte ruzhdi tahiri?
    si njihet ne popull?
    per cfar ka qen ne arrati?

Po sami Lushtaku kush eshte?

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Valla jeni bere ,,Si Hyra me njeqind fytyra''.Vet po pyetni vet po pergjigjeni si duket!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •