Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 59 prej 59
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2005
    Postime
    103
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    Mua venja e shamise ne ket shekull me duket budallallek, megjithate, ç'do njeri ka te drejte te vishet si t'i teket dhe ata te shkolles ia kan fut kot qe e kane ndalu
    Ke dhen mendim te prer korekt;100%.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

rina_87

Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ti permbaju prej fyerjeve, apo po na e pershkruan veten. Nje femer e mbuluar me shami eshte besimtare ekstreme. Sakte e shkurte! Edhe interesant qe kurre nuk ju pashe tu e kundershtu ekstremizmin fetar, po vetem tu i sha tjeret.

P.S. Mundesisht mos mu drejto me !
    te pershendes rina kam nje pytje per ju por ne fillim pote them sinqerisht se jam kunder vehabistav po extremistav fetar por nje femer nese zgjegj te mbaj shami nuk dote thot se edht eztremiste ne asnje mnyre ti ndalohet mesimi esht idiotizem edhe diqka te jesh e bindur se ne kosove edhe aj pak moral qe ka qen para lufte tash sekziston me sa per informim ne shkollen e mesme 28nentori kam pa vajza moderne veq me bikini aty esht etika e moralit dhe at duhet ta kundershtojm mos harroni ju edhe ne te gjith si shqiptar edhe ne se dalim lakuriq neper qytet duke menduar se duhet te dukemi europian papa i vatikanit e din mir se ne jemi 90% musliman por dua te them ne fund qe memir esht te dukemi SI SHQIPTAR DHE TE MENDOJM PO ASHTU SI SHQIPTAR KJO NA BEN NDER TE GJITHVE SA DI UN GJERMANET MEN DOJN SI GJERMAN HOLANDEZET SI HOLANDEZ FRANCEZET SI FRANCEZ NE PSE TE MENDOJM NDRYSHE rina ne edhe kershnedellat i kemi si fest kombetare edhe nje far feste te dreqit hellowin me duket por ne pa viza smundmund te levizim as kund me rrespekt rina nga beni pa keq kuptime

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    kam degjuar shum koh me heret se nderi dhe morali esht femra te ne shqiptaret por disi jam ne pik pytje tash kohve te fundit se diqka nuk po ecen mir me femrat shqiptare ose jan te smuara ose jan femra qe kan trurin e peshkut paramendone para ca kohe egjova se nje femr e nje familje qe ndieht me intelektuale vajza e saj kishte shkuar ne krevat me nje zezak alias majmun ....
    un ne vitet 90-ta kam qen ne gjermani kam pa femra nga plloku ish komunist ukraina rumania rusia moldavia ato ishin ne gjendje per nje pal qorap te benin punet mete pista tash e njejta gje po ndodh me kosoven ata qe kan kontakt me ndonje perkthyes mashkull shqiptar din qa te tregojn marrezirat femrave shqiptare ne eulex qe besa edhe stroptiz para policve nderkombetar strptizin e bejn gratis kuptohet diten perkthejn me pages ja ku kemi arit me nje shtres te femrave shqiptare ta prishin kombin po paten mundesi

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    sa per veshje un mendoj se konkretisht ne shkollen e mesme 28 nentori
    ne prishtin veres kam pa vajza veq me bikini aty esht pashqyrja e nje shkolle iniformat i bajn ne qanta ket po e thehm se pse i klam pa se aty afer banoj
    E ki fjalen për shkollen e teknikes, po hiq ma mir sosht as shkolla e tregtisë (Hotelieri dhe Turizëm tani qe osht ba) që quhet "7 Shtatori", aty amoraliteti shfaqet haptazi, madje vajzat që e falin trupin e tyre tek profesorat dhe me nxenes dihen, personalisht posedoj edhe fakte me foto se kush janë ato
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865

Ca thoni more...

Cohuni vellezer myslimane si nje trup i vetem per mbrojtjen e islamit,dilni ne rruge e protestoni,(rruani mjekrat me pare se do dukeni si kafshet e kopshit zoologjik e do trembni njerezit rruges)mbidhini gjithe injoranet,te pagjaket,zhulamanet,mjekerperlyerit,te deshtuarit,gjakhumburit e paatdhete,ata qe e kane trurin si kokerr bizeleje e akoma presin sulltanin ti shpetoje,gjithe ata qe jetojne si ne kohen e babaqemos dhe vereni ne vend nderin e islamit shqiptar.Sallam dhe LLokum,Allahu ja u shtofte inatin !,bile zemerohuni keq fare e emigroni ne Arabi me vellezerit e fese hani kus-kus perdite,pini caj e lahuni sa me pak, ohoho,ca qehfi ,(si thote ajo fjala"qafa zhul e syte gjithe sklepa bravo Miri kjo eshte jeta)kushtu na lini rehat ne te tjereve.Bile mos flisni fare shqip po arabisht se ja u sjellin hoxhallaret direkt nga Mekaka.Ne fud te fundit terbohuni fare per kete padrejtesi e bejini kerkese Marokut te ju jape toke ne shkretetire te jetoni me deve e te keni nga 4 deri ne 7 gra si ne kohen e gurit e te na lini rehat me ne fund qe te jetojme si njerez.
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    kam degjuar shum koh me heret se nderi dhe morali esht femra te ne shqiptaret por disi jam ne pik pytje tash kohve te fundit se diqka nuk po ecen mir me femrat shqiptare ose jan te smuara ose jan femra qe kan trurin e peshkut paramendone para ca kohe egjova se nje femr e nje familje qe ndieht me intelektuale vajza e saj kishte shkuar ne krevat me nje zezak alias majmun ....
    un ne vitet 90-ta kam qen ne gjermani kam pa femra nga plloku ish komunist ukraina rumania rusia moldavia ato ishin ne gjendje per nje pal qorap te benin punet mete pista tash e njejta gje po ndodh me kosoven ata qe kan kontakt me ndonje perkthyes mashkull shqiptar din qa te tregojn marrezirat femrave shqiptare ne eulex qe besa edhe stroptiz para policve nderkombetar strptizin e bejn gratis kuptohet diten perkthejn me pages ja ku kemi arit me nje shtres te femrave shqiptare ta prishin kombin po paten mundesi
    pse ato me shamije nuk i bojn yzmet dhipit???

shko futi i caj o Ben

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    kohve te fundit se diqka nuk po ecen mir me femrat shqiptare ose jan te smuara ose jan femra qe kan trurin e peshkut paramendone

Do ishte mire te mendoheshe para se te leshoje budallelliqe te tilla.
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    te pershendes rina kam nje pytje per ju por ne fillim pote them sinqerisht se jam kunder vehabistav po extremistav fetar por nje femer nese zgjegj te mbaj shami nuk dote thot se edht eztremiste ne asnje mnyre ti ndalohet mesimi esht idiotizem edhe diqka te jesh e bindur se ne kosove edhe aj pak moral qe ka qen para lufte tash sekziston me sa per informim ne shkollen e mesme 28nentori kam pa vajza moderne veq me bikini aty esht etika e moralit dhe at duhet ta kundershtojm mos harroni ju edhe ne te gjith si shqiptar edhe ne se dalim lakuriq neper qytet duke menduar se duhet te dukemi europian papa i vatikanit e din mir se ne jemi 90% musliman por dua te them ne fund qe memir esht te dukemi SI SHQIPTAR DHE TE MENDOJM PO ASHTU SI SHQIPTAR KJO NA BEN NDER TE GJITHVE SA DI UN GJERMANET MEN DOJN SI GJERMAN HOLANDEZET SI HOLANDEZ FRANCEZET SI FRANCEZ NE PSE TE MENDOJM NDRYSHE rina ne edhe kershnedellat i kemi si fest kombetare edhe nje far feste te dreqit hellowin me duket por ne pa viza smundmund te levizim as kund me rrespekt rina nga beni pa keq kuptime
    Mos thashe une qe femrat duhet te shkojne ne shkolle me bikini? Apo me ndonje veshje tjeter ekstreme qe bie ne kundershtim me kodin e veshjes qe e percaktojne rregullat e shkolles ? JO!

Cdo nxenes duhet ti permbahet kodit te veshjes (uniformave ne kete rast) dhe rregullave te shkolles dhe nuk duhet te kete ekstreme. Drejtori se bashku me keshillin e shkolles ne komunen perkatese i cakton rregullat e shkolles se tij, perfshi ketu kodin e veshjes dhe ka te drejte t'i zbatoje ate pa asnje nderhyrje. Kjo shume qarte thuhet edhe ne ligjin per arsimin fillor dhe te mesem, dhe ne UA 2007/4 per kodin e miresjelljes, te nxjerr nga Ministria e Arsimit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 20-03-2010 më 15:57

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    beni
    feja te meson me e qujt kafshe nje njeri qe e ka lekuren ndryshe nga e jotja? ju sikur thoni se jemi te barabarte para zotit....
    apo para zotit po, por jo para njeriut
    mos kerko te mos diskriminohet ajo vajza me shami kur je ti i pari qe diskriminon te tjeret

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •