Close
Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 105
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Thumbs down Kosovarët paguajnë deri në 5000 euro për pasaporta serbe

Prishtinë, 5 shkurt - Për të udhëtuar pa viza në BE, shtetasit kosovarë, përveçse paguajnë shuma të mëdha të të hollave për t’u pajisur me pasaporta biometrike të Serbisë, ata në të njëjtën kohë janë të detyruar të shpërngulen nga Kosova dhe të bëhen shtetas të Serbisë, me qëllim të vetëm - pajisjen me pasaportë biometrike. Kush janë këta shqiptarë nga Kosova dhe pse e bëjnë një akt të tillë lexoni gjerësisht në numrin e sotëm të Kohës Ditore

Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Kjo është njëra nga pasojat e qeverisjes me rrena të Kosoves!

Natyrisht , kjo nuk do të duhej të ndodhte!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC ,U KRYMB , E HASA LAVDËROHET ME KRYMBJEN E KOSOVES!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Nder keta qe marrin pasaporte serbe ka edhe asi qe shiten para popullit si atdhetar e patriot me folklor politik te krymbur.

Nga kjo del se Kosova nuk i ka 2 milion shqiptar por shume me pak pasi qe per te marr pasaporte serbe duhesh regjistruar si qytetar serb.

Mjerim.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-01-2010
    Vendndodhja
    Hamburg Reperbahn
    Postime
    453
    Po dhe un te isha e kisha ble ja leverdis KOSOVA ne 2050 ka me dal pa viza.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Jo mor jo s'ka mundesi neve jemi patriota
    Kur na intereson NEVE e harrojme VATANIN,pra morali falls patriolesh?????????????
    Vlen per te gjithe NE.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-01-2010
    Vendndodhja
    Hamburg Reperbahn
    Postime
    453
    Ahahahahhahaa Ku ka patrriota sot o shoku shif jeten tate familjen tate puno baj dy lek ne je i nerum ke zoti mos vidh mos shaj mos pre je Ok .

VETEVENDOSJE! Maska e Endri_UCK
    Anëtarësuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    Citim Postuar më parë nga Mr_Elbasanlliu Lexo Postimin
    Ahahahahhahaa Ku ka patrriota sot o shoku shif jeten tate familjen tate puno baj dy lek ne je i nerum ke zoti mos vidh mos shaj mos pre je Ok .
    Pse kshu do hecin Shqipetaret?? dmth me pak llafe ti thote qe lere Shqiperin te mbytet sepse neve kemi per te pare b y t h e n tone???
    Te kesh turp per keten komentin qe ke len, nje gje te dish qe kur eshte Shqiperia larte je dhe ti larte kur Shqiperia eshte posht je dhe ti posht hiqni keten mendjen secili per b y t h e n tone se nuk jemi kalamajn per te kemi tilla mendime!

RROFT SHQIPERIA E BASHKUAR DHE MOS TE KEM BUKE TE HAJ ! ! !
    Shqipëri, o jetëgjatë, ty të kemi mëmë e atë dhe për ty do të luftojmë gjersa të të trashëgojmë.

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anëtarësuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Prishtinë, 5 shkurt - Për të udhëtuar pa viza në BE, shtetasit kosovarë, përveçse paguajnë shuma të mëdha të të hollave për t’u pajisur me pasaporta biometrike të Serbisë, ata në të njëjtën kohë janë të detyruar të shpërngulen nga Kosova dhe të bëhen shtetas të Serbisë, me qëllim të vetëm - pajisjen me pasaportë biometrike. Kush janë këta shqiptarë nga Kosova dhe pse e bëjnë një akt të tillë lexoni gjerësisht në numrin e sotëm të Kohës Ditore

ja sa u vlen lekura kosovarve muhahahahahaha
    Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla

Jam Ai Maska e RockStar
    Anëtarësuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nën hijen e qerpikut tënd...!!!
    Postime
    1,956
    Endri , ne te gjithe jemi patriot me fjale , por veprat nuk jane askund. Dhe te gjithe mundohen te bejne nje jete sa me te mire, cofte nevoja te marrin edhe pasaporta Serbe , Greke , Macedone apo ku di une cfare . Ky eshte realiteti edhe pse i hidhur per ne.
    Mendo dhe Pasurohu

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anëtarësuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    Citim Postuar më parë nga Endri_UCK Lexo Postimin
    Pse kshu do hecin Shqipetaret?? dmth me pak llafe ti thote qe lere Shqiperin te mbytet sepse neve kemi per te pare b y t h e n tone???
    Te kesh turp per keten komentin qe ke len, nje gje te dish qe kur eshte Shqiperia larte je dhe ti larte kur Shqiperia eshte posht je dhe ti posht hiqni keten mendjen secili per b y t h e n tone se nuk jemi kalamajn per te kemi tilla mendime!

RROFT SHQIPERIA E BASHKUAR DHE MOS TE KEM BUKE TE HAJ ! ! !

po ti ku jeton ne hon tamam e ka thon re oj shqipe shif veten i here se per patriotizem ska kohe sot iku koha kur luftonim per atdhene jemi ne 2010 kur te gjith vijn per buken e gojes . Patriotizmi ste jep as buk e as lek qe kshu me mire shif hesapet e tuja e leja patriotizmin budallejve se pervec atyne ska me patriota.
    shqiperia ska qen lart ka 20 vjet vetem posht ka shku po ti je kosovar me duket e cmund te dish ti per shqiperine se si esht apo se si do jet shif re punen tate aty
    Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla

Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •