Kam nje teme /diskutim/sqarim te hapur. Behet fjale per grupet e adolishenteve nga mosha 13-25 qe behen agresive kundrejt nje me te dobeti pa arsye.
Meqe une jam nga Shqiperia mu dha persiper ky faktor. Grupet gangstere Shqipetare ne Gjermani. U demostruan shume shembuj , qe per mendimin tim ishin sjellje shume te shemtuara, si pershembull gjuajtjet me shqelma ne stomak dhe grushtat ne fytyre deri ne brinje dhe hunde te thyera dhe te gjitha keto pa shkak te forte, Nje rast qe me beri shume pershtypje ishte ku 3 femije (i quaj keshtu se per mua te tille ishin) u perleshen me nje me te rritur , kjo sepse duke ecur rruges u perplasen pak ne shpatull, ne sekond kthehet njeri nga keto dhe i bie ne grusht, e te tjeret nga mbrapa deri sa viktima u perla ne gjak.
Nje koleg me tha : Ju si popull keni pasur shume vuajtje psikollogjike ku ketu futet dhe lufta !!
Pyetja qe parashtrohet eshte kjo.
Perse gjithy ky agresivitet,nga vjen?? Kemi deshtuar ne si prinder ? Apo tja hedhim fajin Temperamentit gjakenxehte??
Do te doja shume te dija mendimin tuaj mbi kete teme,ju lutem pa ofendime raciste!
P. s. Behet fjale per te gjithe Shqiptaret.qofshin keto nga Shqiperia,Kosova Maqedonia etj.
Krijoni Kontakt