Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Ke harru me permend qe edhe budallt kan existuar historikisht

Fjala eshte per ju (ateistet) qe keni statusin e qenit endacak dhe sorollateni ne kete forum dhe nuk nguroni te futni hunt ne jashteqitjet e besimtareve sepse skeni cfar te hani tjeter (skeni ideologjin e juaj).
    E po mire une s'jam ateist...une nje gje e di qe ju talebancat si puna jote cdo forum i rrasni hundet me tematika arabo-islamike perfshire edhe nenforumin ateist. Kurse une s'kam pare antaret ateist qe te perzihen ne nenforumin islamik perveq disa antar te krishtere.

Nuk po ju mjafton vetem nenforumi islamik deshironi me zgjeru perrallat tuaja ne gjitha nenforumet. Mbetet vetem duke ankuar a nuk po e shikoni veten se ne cdo tema qe s'ka te beje me fe e boni corap. Si duket keni ngaterruar forumin shqiptar me forumiislamik.net apo si ishte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GL_Branch : 15-03-2010 mė 18:14

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga GL_Branch Lexo Postimin
    E po mire une s'jam ateist...une nje gje e di qe ju talebancat si puna jote cdo forum i rrasni hundet me tematika arabo-islamike perfshire edhe nenforumin ateist. Kurse une s'kam pare antaret ateist qe te perzihen ne nenforumin islamik perveq disa antar te krishtere.

Nuk po ju mjafton vetem nenforumi islamik deshironi me zgjeru perrallat tuaja ne gjitha nenforumet. Mbetet vetem duke ankuar a nuk po e shikoni veten se ne cdo tematike ndryshem beni corap. Si duket keni ngaterruar me forumin forumiislamik.net apo si ishte.
    Nuk eshte e vertet, muslimanet cdohere qe kyqen neper tema te ndryshme, gjithmon jan ne poziten e sqaruesit te nje shpifjeje apo etiketimi.

Shembull ne ate temen arabizem i skeduar, aty exluzivisht merreni me ofendime te muslimaneve dhe eshte logjike qe nese futet nje musliman dhe nderhyn ndaj atyre ofendimeve.

Mirpo pergjigjmu asaj pyetjes qe te parashtrova.
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Une qe sa vite jam ketu pse mua po me genjen?, po sa talebanca jane perjashtuar nga ketu vinin na ofendonin neve ne forumet e historise, shkences etj pa pas asnje lidhje me fe vetem pse kishin ideologji alla-arabqe.

I vetmi antar qe eshte per tu respektuar nga besimtaret islamik dhe qe e kane shpreh edhe antaret tjere krishter apo rrymave tjera eshte "Xhamia" (qe bile e kam edhe bashkevendas timin se jemi nga i njejti qytet) dhe ju duhet merreni shembuj prej tij e jo prej kultures arabo-talebane.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Ne kete forum secili ka bindjet e veta. Tashti nuk jane te detyruar te gjithe ta duan islamin e as krishterimin. Ju fetaret islamist vuani per ta treguar sesa e vertete eshte feja islame tek njerezit qe nuk besojne ne te. Me kujtohet tek toleranca fetare ka qene nje perpjekje per tu shuar pak keto "betejat fetare" dhe e tera qe benit ju fetaret muslimane ka qene te provokoni ne temat e feve tjera.

Koheve te fundit keni filluar edhe te viktimizoheni (te merrni rolin e viktimes ) si shume dhe e di qe kohe pas kohe ka provokime, mirepo as ju nuk jeni engjej jo!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 15-03-2010 mė 19:13

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ne kete forum secili ka bindjet e veta. Tashti nuk jane te detyruar te gjithe ta duan islamin e as krishterimin. Ju fetaret islamist vuani per ta treguar sesa e vertete eshte feja islame tek njerezit qe nuk besojne ne te. Me kujtohet tek toleranca fetare ka qene nje perpjekje per tu shuar pak keto "betejat fetare" dhe e tera qe benit ju fetaret muslimane ka qene te provokoni ne temat e feve tjera.

Koheve te fundit keni filluar edhe te viktimizoheni si shume dhe e di qe kohe pas kohe ka provokime, mirepo as ju nuk jeni engjej jo!
    Askush nuk tha qe njeri ti doje islamiket ose muslimanet. Por ama kur dikush te thot se " postimi i yt u shlye pershkak se ishte kunder regullores se forumit, sepse une si musliman nuk kam te drejte te postoj tek neforumi i agnostikeve..." , atehere Rina87 pse personi nuk i permbahet te se njejtes regullore kur vjen puna per postimet qe behen nga te krishteret ne ate nenforum?!!!

Nuk me behet fare vone se dikush mi shlyn postimet, fare vone nuk me behet.
    Por ama nese pretendon se ke shly postimet e mija duke u bazuar ne "regullore" ( qe nuk ekziston fare) atehere do te kisha dashur te shikoj ate regullore ne fuqi edhe per postimet e te krishtereve ne ate nenforum.
    Shlyhet postimi im duke u bazuar ne "regullore" atehere shly edhe postimin e atij tjetrit.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Kjo teme se ka vendin per ketu.

Gostivari , nje keshille per ty.

Me sa kam vene re ti , edhe disa tipa si ty , fusin hundet ne cdo nenforum ku shkruhet kundra islamit. Secili ka mendimet e veta dhe leri njerezit te shprehen rreth atyre. E kam thene me pare ne kete forum se ateistet ketu kane probleme me etiken , sepse ne nje menyre e ne tjetren ashtu jane rrit e edukuar si njerez.
    Por kjo ste jep te drejten ty te marresh ne dore flamurin e islamit e te na prezantosh neve ne debate , te cilat ne te shumten e rasteve jane po aq idioteske sa edhe qesharake.

Une zakonisht vetem ty te shoh tek forumet e ''ateisteve'' , i cili u replikon atyre.
    Nuk e di nga e gjen tere ate konfidence tu pergjigjesh 100 personave njeheresh , sepse sado ne te drejte te jesh ti , nuk ke per te pase sukses brenda asaj turrme.
    Atehere pse lodhesh kot?
    Dhe me e keqja eshte se kur ''ata'' flasin per myslimanet ketu ne shumes , harrojne se njerezit qe debatojne me ta jane me kokrra , si rasti me ty etc etc.
    Pra ne nje fare menyre indirekte tipa si ty po na prezantojne neve , edhe kjo mua sme duket e drejte.

Nqs ke mundesi vella distancohu , e kjo eshte me e mire per ty e te tjeret si puna jote.

Mos u anko shume se pastaj fillojne e hapin tema te tipit ''myslimanet qarramane'' etc etc .

Tipa te tille kane per ekzistuar perhera , edhe kur te ikesh ti prej ketij forumi , do apo sdo ti.
    Ja kam thene edhe supermod kete gje qe tipa te tille u eshte bere tallja dhe sharja ndaj islamit si oksigjen.....tani na quajne njerez qe marrin edhe rolet e viktimave ........e mos harro gostivari se edhe ti ke gisht ne keto ngritje paragjykimesh, pavaresisht se ty te duket sikur je ne te drejte.

Keshtuqe e mira eshte , TE MOS FUTENI ME TEK TEMAT E TYRE( nenforumet ateiste) , dhe do e shikoni qe mbas nje kohe te shkurter tema te tilla do rrallohen e avash avash cdo njeri do lodhet nga ulerimat.

Kjo teme mbyllet ketu .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Smth_Poetic : 15-03-2010 mė 19:49

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •