Mos u merzit po qe se e ben edhe njehere do ta perjashtoj ate darjon dhe do te ve ty ne ven te tije.Pershendetje
Revolution 1848
O Gostivar, o vella musliman, o ju muslimane te tjere, jetoni me kembe ne toke, po kjo eshte shuem e qarte per tu kuptuar qe ka nje TENDENCE nga DARIUSI per te shtyre dhe fshire POSTIMET e muslimaneve sidomos ne TEMA DELIKATE ku tregohet e VERTETA sheshazi dhe hapur. Mos u cudisni fare per kete, se nuk eshte e veshtire per te kuptuar nje ANTI-MUSLIMAN dhe nje ANTI-ISLAM, se ai e nxjerr koken e tij avash avash, qofte ne menyre te DREJTPERDREJTE, apo qofte ne MENYRE INDIREKTE. Megjithese Dariusi flet e flet, e bertet me te madh kunder MASONERISE, por asnjehere nuk e tregon BURIMIN e VERTETE se KU i ka marre ato materiale qe i ka perkthyer dhe i perdor per te vendosur HEGJEMONINE ketu ne FORUM, a thua valle se vetem ai di per PLANET e MASONEVE? A thua valle te tjeret nuk lexojne, per MASONET? Apo mos valle ketij Dariusit i intereson qe te japi dhe te publikoje VETEM ato lloji materialesh qe i interesojne Dariusit dhe POLITIKAVE per SHPELARJEN e TRURIT te njerezve, vertete kam nje pyetje, per kete DARIUSIN, a nuk ka frike ai nga MASONET, se mos i bejne ndonje atentat te tipit......"AKSIDENT me MAKINE ne nje dite DIMRI me SHI" ??? Sepse sic e dime te gjithe, qe MASONET kane bere gjera edhe me te medhaja se sa kjo gje , apo DARIUSI eshte nga ata trima qe nuk ia ben syri terr fare, apo ka DICKA tjeter ketu, qe ai flet si bilbil, ben ai autoritar, si horr ne FORUM, censuron shkrimet, heq dhe ve cfare te doje ai, e cuditshme, se flet ne emer te LIRISE se MENDIMIT, ne emer te EMANCIPIMIT, te Demokracise, ne Emer te "perendimit progresist", kur ne fakt ka FRIKE nga disa mendiem te LIRA, dhe i heq me vrap.....
O Darius, te kane kuptuar njerezit se CILI je......ti e di qe njerezit e dine......
O Gostivar-USa a te paskan lene mend?
Po kujt more i plas me bo aleance kunder islamit, kujton qe jeten e perditshme na plas fort se qka bon ti apo ai tjetri?, pse nuk kemi pune me te mire, na paska mbetur kjo, nuk jemi ne nivelin e juaj qe 24 ore keni mendjen vetem te feja, vetem gjumi ju ndan prej saj.
Une vete vije nga familja muslimane, jam nga Kosova, shoqerine gjithe ne Kosove i kam musliman sikur Shqiperi qe jane te perzier perfshi edhe musliman...(por qe asnjeri nuk praktion ndonjen prej feve)
Pastaj si arrite konkluzion qe jam i krishter, qe kurr nuk shkruaj ne nenforumin e kristianeve? une deri vone as te nenforumi i ateistave apo tolerances s'kam shkruar.
Por qe ta dish budalliqet e juaja na shtyn te shkruajme kunder fese islame e cila po na cenon dinjitetin dhe vlerat shqiptare jo per gje tjeter, se teke fundit as 1 sek nuk me intereson se cfare beni ne jetet e juaja personale ti bashke me tjeret.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GL_Branch : 15-03-2010 mė 17:45
Islamisti eshte i fundit qe eshte pjellur kete bote, se agnoisti, ateisti dhe i krishteri kane ekzistuar historikisht edhe para shekullit VII-te, ku si rezultat muhamedi krijoj fe (pjelle) te re aleancen e races arabe kunder ketyre, shihet qarte ne Kuran vetem urretje dhe sharje ka ndaj hebrenjeve,krishterve dhe jobesimtareve.
Pra formula eshte kjo: Raca arabe kunder kulturave dhe feve te tjera (dhe ti je ne pjesen/origjinen arabe kete rast bashke me ate tjetin se nuk po i perfshije muslimanet tjere shqiptar)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GL_Branch : 15-03-2010 mė 18:06
Dhe ti Gostivar-ARAB, pse nuk e hap nje teme ketu te Wafa Sulltan ndaj atij postimi qe e kam postuar?, per cfare e mbani kete nenforumin musliman vetem per fantashkence?
Ke harru me permend qe edhe budallt kan existuar historikisht
Fjala eshte per ju (ateistet) qe keni statusin e qenit endacak dhe sorollateni ne kete forum dhe nuk nguroni te futni hunt ne jashteqitjet e besimtareve sepse skeni cfar te hani tjeter (skeni ideologjin e juaj).
Nje pyetje per ju ateistet: Ku qendron dallimi ndermjet nje ateisti dhe spermes???
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 15-03-2010 mė 18:09
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Krijoni Kontakt