Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    o refet a i ke nga budallalleko keto qe shkruan, apo e bene per kastile.

Ti te veke flaken nga brenda o i uruar.Elhamdylilah qe nuk te njof ne jeten reale.
    kto jan nje grup prej 10 a 15 vetesh pak a shum,dhe kan probleme serioze me tekfirin,keta edhe vetes se tyre i bejne tekfir ,pastaj bejne gursul dalin para hoxhes dhe thojne shehadetin.Besoj se edhe Iblisi i ka frike ,se mos i zene vendin e punes.E komandohen si dordoleca nga dy te çmendur njeri Bosnjak dhe tjetri kuuajtjan,dhe per tu habit njeri nga keta jeton i qete dhe han e pin ne vendet e kuhrrit(austria),keshtuqe qe mos ja veni shum veshin .Ne shtetin me te mir islam,ke mesohet dija e paster dhe praktikohet teuhidi si ne asnje vend tjeter ,kan hapur spitale per keta tipa,ja nje spital keshtu duhej edhe ne shqiperi ,edhe pse ne shqiperi do mjaftonte edhe nje dhome e vogel per ti permbajte keta te shkalluar.

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Vallaj edhe une nuk lodhem te lexoj cfar shkruan referi e jo me ti replikoj.

Prej shenjave te kijametit eshte dhe braktisja e dijetareve.

Mbaj mend shume vite para, kokat e tekfirit si abu hamza el misri, abu katadeh, omar bekri etj etj, kan pasur ne maj te gjuhes ulemat e saudise ne derset t tyre.

Kur keta dijetar dolen kundra ketyre ideve shkaterruese, ateher nje nga nje filluan ti braktisnin duke ja nisur nga Bin bazi i pari se ai ishte i pari qe paralajmeroi kundra ketyre.
    Mbaj mend nga viti 1999/2000, te vetmit qe keta permendin (mbasi i kishin bojkotuar te tjeret) nga te saudise kan qen Abdu rrazak afifi, bekr abu zajd, ibn xhibrin, Gudayan, dhe seferi me selman auden.
    Kur ibn xhibrin nxorri fetvan e tij ku distancohej nga shperthimet dhe nga marrjet peng te avioneve dhe nga bombat ne vendet islame dhe jo muslimane, ateher ja vun vulen dhe shejh xhibrinit, e bojkotuan dhe ate.
    Si tani e mbaj mend kur kundra u dolen dhe imamllaret e tyre si selman audeh dhe sefer hawali, pasha Allahun me veshet e mij i kam degju ne hutbeh se si i shanin seferin dhe selmanin.

Ne fund fare, mbasi xhemati i braktisi dhe ngelen vetem, filluan te bojkotonin njeri tjetrin.
    Ebu hamzah ne hutbeh fliste kundra ebu katedes ......

Hej, keto une si kam info nga interneti, por nga jeta ime....dhe jo pak vite por plot 5 vjet me keta me siper.....
    E quaj miresi nga Allahu qe ndejta mes ketyre, sepse vetem keshtu mesova se cfare metodologjije shkaterruese kane.
    p.s e them prap ate qe thash diku tjeter, keta me siper jane koka te extremit, por extremi i referit ne tekfir eshte i pa krahasueshem me keta me siper.
    Ndryshuar për herë të fundit nga alDI : 27-03-2010 më 10:22
    .

Citim Postuar më parë nga alDI Lexo Postimin
    Vallaj edhe une nuk lodhem te lexoj cfar shkruan referi e jo me ti replikoj.

Prej shenjave te kijametit eshte dhe braktisja e dijetareve.

Mbaj mend shume vite para, kokat e tekfirit si abu hamza el misri, abu katadeh, omar bekri etj etj, kan pasur ne maj te gjuhes ulemat e saudise ne derset t tyre.

Kur keta dijetar dolen kundra ketyre ideve shkaterruese, ateher nje nga nje filluan ti braktisnin duke ja nisur nga Bin bazi i pari se ai ishte i pari qe paralajmeroi kundra ketyre.
    Mbaj mend nga viti 1999/2000, te vetmit qe keta permendin (mbasi i kishin bojkotuar te tjeret) nga te saudise kan qen Abdu rrazak afifi, bekr abu zajd, ibn xhibrin, Gudayan, dhe seferi me selman auden.
    Kur ibn xhibrin nxorri fetvan e tij ku distancohej nga shperthimet dhe nga marrjet peng te avioneve dhe nga bombat ne vendet islame dhe jo muslimane, ateher ja vun vulen dhe shejh xhibrinit, e bojkotuan dhe ate.
    Si tani e mbaj mend kur kundra u dolen dhe imamllaret e tyre si selman audeh dhe sefer hawali, pasha Allahun me veshet e mij i kam degju ne hutbeh se si i shanin seferin dhe selmanin.

Ne fund fare, mbasi xhemati i braktisi dhe ngelen vetem, filluan te bojkotonin njeri tjetrin.
    Ebu hamzah ne hutbeh fliste kundra ebu katedes ......

Hej, keto une si kam info nga interneti, por nga jeta ime....dhe jo pak vite por plot 5 vjet me keta me siper.....
    E quaj miresi nga Allahu qe ndejta mes ketyre, sepse vetem keshtu mesova se cfare metodologjije shkaterruese kane.
    p.s e them prap ate qe thash diku tjeter, keta me siper jane koka te extremit, por extremi i referit ne tekfir eshte i pa krahasueshem me keta me siper.
    Normal se ju nuk mundet ti lexoni sepse nuk mundet të përballeni me realitetin sepse jetoni në iluzione dhe në ndozën e inxheksioneve..
    Dijetarët vin e ikin disa dredhojn e disa lakojn dhe disa i bien pishman dhe disa mbesin në kufër duke përmbajtur tagutin deri në vdekje,por teuhidi mbetet në vend dhe nuk ndryshon dhe atë nuk e lakon as vendi e as koha..
    Për ktë shkak un nuk i ndjeki këto dietarë të sotit dhe kjo nuk është këshillë e imja por e ulemave të sunnetit :
    Nuajm IBn Hamed r.a thotë :
    ''Nëse xhemati prishet,përmbaju atyre që kan qen ma herët po sikur qofsh edhe vetë në ktë davet,kështu je xhemat..'' (Ibn Kajjimi në Igathetul el Lehfan70/1,El Bejheki).
    Kjo është këshill nga ulematë e mëdhaj.Ku ka ma mir se të ndejkish ulematë e hershëm besimi i të cilëve është vërtetuar me jetët dhe pasurit e tyre..
    Thotë Imam Ed-Darimi nga Zeid Ibn Hudair r.a që ka thënë : ''Omeri r.a më pyeti : A e din se si mundet të shkatërrohet islami? I thashë : JO. Ai shkatërrohet nga GABIMET E DIJETARËVE,NGA ARGUMENTET E HIPOKRITËVE që komentojnë Kur'anin dhe NGA MENDIMET E UDHËHEQËSVE TË DEVIJUAR.''
    Kurse hadithet për ulematë e mbretërve janë shumë dhe ma mir të mos i përmendi sepse jeni bërë shum të ndijshëm ndaj këtyre gjërave
    Për atë un nuk merrem shum me këto dietarët e sotit por kur vjen puna që të folet drejtë nuk e mbroj asnjërin.
    Dhe tama shenj e kijametit është se nuk respektohen dietarët e drejtë por të tagutëve,ata që thirrin në teuhid për ju janë havarixhë dhe tekfirinj,kurse ata që thirrin te taguti janë diejtarë të mirë.
    Tani këto diejtarë të tagutëve e lejojnë edhe punësimin në ushtrit e kufrit (amerikës) PËR SPIUNIMIN E NJERZËVE BILE KTË E KAN BËRË VAXHIB vetëm me kusht TË MOS E HJEKIN MJEKRRAT...hajde hajde or milet çka sdo të na shohin sytë..
    Shiqo se çka thotë nji diejtar nga Malajzia :
    Ustadz Abu Bakar Ba'asyir: Caution!

Calling The Mujahideen Terrorists Could Make One Murtad!
    ...Moreover, he reminded, “Taking part in blaspheming the Mujahideen with the term “terrorist” is the same as assisting America! And this could invalidate one's Islam. Because, helping the kafir people in their hostility towards the Islamic ummah, whether it be with the hands or speeches, is one of the causes that one's shahadah is nullified”.

“The term 'terrorist' is an American propaganda in order to discredit the Mujahideen, and jumping in the kafir's bandwagon to call them terrorists is the same as aiding them!” He asserted. ''
    Rabi ul Sani 09, 1431 A.H, Friday March 26, 2010 (theunjustmedia.com)
    Ja pra kan filluar edhe ata tju bëjnë murtedë juve dhe ulematë e juaj sepse përmabani kafirat në davetin e tyre kundra muslimanëve..
    Mjer për juve..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Thotë Imam Ed-Darimi nga Zeid Ibn Hudair r.a që ka thënë : ''Omeri r.a më pyeti : A e din se si mundet të shkatërrohet islami? I thashë : JO. Ai shkatërrohet nga GABIMET E DIJETARËVE,NGA ARGUMENTET E HIPOKRITËVE që komentojnë Kur'anin dhe NGA MENDIMET E UDHËHEQËSVE TË DEVIJUAR
    o refer ajo thenja e ibun kajimit nuk ka te beje me ato qe thua ti, dhe e dyta ku mund ta gjejme kete thenje te Omerit r.a.

je ne nje gjendje te rendomt, me dhimsesh sepse shejtani te paska pushtuar keq

Allahu te ndihmoft.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2010
    Postime
    30
    sa shum jau kan friken muslimaneve, ma shum frikohen prej muslimaneve se prej Zotit qe i ka kriju..! nc nc nc

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Shiqo se çka thotë nji diejtar nga Malajzia :
    Ustadz Abu Bakar Ba'asyir: Caution!

Calling The Mujahideen Terrorists Could Make One Murtad!
    ...Moreover, he reminded, “Taking part in blaspheming the Mujahideen with the term “terrorist” is the same as assisting America! And this could invalidate one's Islam. Because, helping the kafir people in their hostility towards the Islamic ummah, whether it be with the hands or speeches, is one of the causes that one's shahadah is nullified”.

“The term 'terrorist' is an American propaganda in order to discredit the Mujahideen, and jumping in the kafir's bandwagon to call them terrorists is the same as aiding them!” He asserted. ''
    Rabi ul Sani 09, 1431 A.H, Friday March 26, 2010 (theunjustmedia.com)
    Ja pra kan filluar edhe ata tju bëjnë murtedë juve dhe ulematë e juaj sepse përmabani kafirat në davetin e tyre kundra muslimanëve..
    Mjer për juve..
    Ti nga njera ane thuaj qe une nuk ndjek asnje dijetar nga keta te sotmit , e nga ana tjeter je koshent qe dijetar te tille ekzistojne ala , e nuk perton ti ndjekesh apo vleresosh theniet e tyre.

Shume bukur syte juve ''anti-ulema'' i paskeni hedh edhe nga malajzia , nje vend historikisht i mbajt per pro-sufist , edhe e paskeni gjet nga vrima e miut nje ulema i cili u pershtatet gustove te tuat .

Jam kurioz te di sesa vrima minjsh kane ngel akoma per ju derisa te mbyllen ato plotesisht?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    A din kush mem tregu Isan a.s e kan vrar e kan var ,apo Ai shpetoi nga dora e zgjatur e perendis apo u be me kra se ish vet perendia dhe shkoi ne qell .Te flijuarit e jetes me bindje qe tek Allahu XH.H do gjen shperblim une e justifikoi ,madje edhe vellau nese tradhto duhet vrar ,pore vetem me besimin e plot se e vret per hir te Allahut xh.h.Feja eshe ashtu si e kupto shpirti e jo e mesuar nga certani filmi.feja sesht as majtiste as djathtiste po esht vertikale.Muslimani me iman dhe jo vetem me emer , per hakmerrje nuk duhet zgjedhur menyra e mjetet qe lendojn pak ,po ato mjete qe i demtojn me shumë qafiret.

Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ti nga njera ane thuaj qe une nuk ndjek asnje dijetar nga keta te sotmit , e nga ana tjeter je koshent qe dijetar te tille ekzistojne ala , e nuk perton ti ndjekesh apo vleresosh theniet e tyre.

Shume bukur syte juve ''anti-ulema'' i paskeni hedh edhe nga malajzia , nje vend historikisht i mbajt per pro-sufist , edhe e paskeni gjet nga vrima e miut nje ulema i cili u pershtatet gustove te tuat .

Jam kurioz te di sesa vrima minjsh kane ngel akoma per ju derisa te mbyllen ato plotesisht?
    Sa për kuriozitetin tënd po të them :
    Pra është e vërtetë se un sot nuk ndjek asnji dijetar nga këto kvazi ulema revizionistë...etj dhe mos e bëni punën kaq tragjike ore,dhe as që i vlerësoj thënjet e tyre (edhe emrin të këtij që e kam cekur) thjesh i marr si lajme se dikush çka ka thënë dhe kaq.Nuk është vetëm Malajzia pre e sufizmit,por sot sufizmi ekstrem ka ngadhnjyer në tërë kontinetnet dhe është bërë sekti ma i madh në historin islame.

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    refer ma kadale se shum je tuj ofendue dijetaret musliman. mendoj se kjo nuk eshte mire selam

Citim Postuar më parë nga refet Lexo Postimin
    refer ma kadale se shum je tuj ofendue dijetaret musliman. mendoj se kjo nuk eshte mire selam
    Ofendim është kur dikë e shan dhe e përdhos,dhe unë këtë nuk e bëj as me armikun tim ma të madh.
    Foli për atë që kam argumente kurse për atë që skam heshti.Dhe unë nuk pasoj qorrazi asnji e sidomos këta ulematë sotë (subhanalla fjala ulema është shum e madhe).Shejh Abduluehahbi ishte vetë kur nisi davetin dhe bëri shtet,kurse sot ka me qindra gjë nuk janë në gjendje të bëjnë..
    Cilin e ndjekni ju?
    Nuk është ofendim nëse un nuk marr prej dikujt,sepse preferoj dikë tjetër,ulematë klasik ata burra që dëshmuan vetet e tyre në daç me dituri,në daç me sinqeritet e në daç me xhihad..
    Pastaj profeti na tërhjek vërejtjen nga ulematë e prishur,sepse ata janë të parët me të cilët do të ndizet zjarri i xhehennemit..
    Kjo është kohë e fitneve kur besimtari duhet të ket shum kujdes se cilin e pason sepse të duket meleq e të del dreq,sot shejtani e ka kollaj që me çallmë dhe me tituj dhe emra të mashtron njerëzit..
    RRi në shtëpin tënde,kujdesu për veten dhe familjen dhe rri larg turbullirave që paraprijnpë ardhjen e dexhallit..
    Mendon ti se dexhalli kurdo del do tu thot njerëzve :se un jam dexhalli,ikni prej meje,ja shenja ku e kam njërin sy e kam qorr,dhe un juve do tju mashtroj,do tju vras..etj.
    Përkundrazi ai do del si profet (d.m.th) njeri shum i udhëzuar,e pastaj do të thot se është zot në momentin kur e sheh se ka bërë njerëz q ëe pasojnë qorrazi edhe në shirkijate,ashtu siç bëjnë shumica sot,pasojnë filan dijetari edhe pse ai vetëm se ka rëshqitur në shirk,kurse xhemati i tij endej nuk din se çka është shirku,e si ata do të distancohen prej tij??????????

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •