Postuar më parë nga
alDI
Vallaj edhe une nuk lodhem te lexoj cfar shkruan referi e jo me ti replikoj.
Prej shenjave te kijametit eshte dhe braktisja e dijetareve.
Mbaj mend shume vite para, kokat e tekfirit si abu hamza el misri, abu katadeh, omar bekri etj etj, kan pasur ne maj te gjuhes ulemat e saudise ne derset t tyre.
Kur keta dijetar dolen kundra ketyre ideve shkaterruese, ateher nje nga nje filluan ti braktisnin duke ja nisur nga Bin bazi i pari se ai ishte i pari qe paralajmeroi kundra ketyre.
Mbaj mend nga viti 1999/2000, te vetmit qe keta permendin (mbasi i kishin bojkotuar te tjeret) nga te saudise kan qen Abdu rrazak afifi, bekr abu zajd, ibn xhibrin, Gudayan, dhe seferi me selman auden.
Kur ibn xhibrin nxorri fetvan e tij ku distancohej nga shperthimet dhe nga marrjet peng te avioneve dhe nga bombat ne vendet islame dhe jo muslimane, ateher ja vun vulen dhe shejh xhibrinit, e bojkotuan dhe ate.
Si tani e mbaj mend kur kundra u dolen dhe imamllaret e tyre si selman audeh dhe sefer hawali, pasha Allahun me veshet e mij i kam degju ne hutbeh se si i shanin seferin dhe selmanin.
Ne fund fare, mbasi xhemati i braktisi dhe ngelen vetem, filluan te bojkotonin njeri tjetrin.
Ebu hamzah ne hutbeh fliste kundra ebu katedes ......
Hej, keto une si kam info nga interneti, por nga jeta ime....dhe jo pak vite por plot 5 vjet me keta me siper.....
E quaj miresi nga Allahu qe ndejta mes ketyre, sepse vetem keshtu mesova se cfare metodologjije shkaterruese kane.
p.s e them prap ate qe thash diku tjeter, keta me siper jane koka te extremit, por extremi i referit ne tekfir eshte i pa krahasueshem me keta me siper.
Krijoni Kontakt