Close

Rezultati i Sondazhit: Te largohen nenforumet fetare?

Votues
130. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

64 49.23%
  • Jo

47 36.15%
  • S'me behet vone

8 6.15%
  • Pse te mbyllen ? Se marr vesh!!!!!!

11 8.46%
Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 140
    I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga ardiana luzha Lexo Postimin
    Ne kete forume mun te hapesh teme te ndryshem dhe sbesoje qe pengone dicka kush do prej secilit te lexoj lexon kush nuk don mos tlexon...per deria sa hapen teme '' ku mund te gjej marjuhan (dicka kshtu),per futboll,histori,psikologji,tema te jetes perditeshme e pse per per besime fetare mos e hapen? une jam kunder mbylljes....e drejta e gjithe secilit duhet respektohet.
    do ishte mire te na mundesonin dhe nje ode per tu fal

haleluja...............

hollande -uruguaj 1-0

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar mė parė nga Erlebnisse Lexo Postimin
    Jo s'jam dakort,
    sepse eshte mire te dime, si e qysh e tek per cdo gje. Puna eshte mos i marrim seriozisht e si te verteta cdo gje qe lexojme apo na tregojme, por debati duhet edhe se gjithnje pa imponim...
    shif ballkanweb.

apo ca ishte ajo site qe mirrej me te rejat nga veni dhe bota.

aty ke te rejat ...... dhe eshte me mire ngase ske antare tu thone "talebani" apo nonjo si une "katolicizatori". Kshu dhe je mire dhe ske probleme me shtetin.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    do ishte mire te na mundesonin dhe nje ode per tu fal

haleluja...............

hollande -uruguaj 1-0
    o doste kqyre loje e leje ti oda pa oda,une shkruj si ma merr menja ime pa e egzagjeru
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

I-Skipitari 2.0 Maska e Deusexmachina
    Anėtarėsuar
    21-02-2010
    Postime
    161
    Une them mbylleni forumin bini rehat nga fete dhe besimeve ateiste.Troll wet dreams.
    Intellects whose desires have outstripped their understanding.
    Friedrich August von Hayek

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Besoj qe dikujt i pengojne forumet fetare qe kerkojne mbylljen e tyre, por nuk arrij ta kuptoj pse futen te lexojne apo te shkruajne ne ato forume nese ju pengojne.

Une si besimtar jam kunder ateizmit, por nuk them tani qe te mbyllim forumin ateist?
    Dikujt mund t'i pengoje politika nderkombetare, tjetrit sporti, ndonje tulle tjeter mund t'i pengoje kultura - hajt e mbyllim fare forumin dhe bieni fyellit tere dites...

Teveqela njerez!
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar Maska e kleos
    Anėtarėsuar
    28-04-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    426
    Me mire te mbyllen . Po jane ca tipa ketu qe nga si fusin hundet , ne cdo teme edhe fillojne e postojne jo feja kshu , feja ashtu...... eshte bere forumi lesh e li , sa futesh ne faqe kryesore vec temat me fetare te dalin . Shume gje e bezdisur .

Sikur te mos ishin neforumet fetare, atehere kete forum nuk do te vizitonte nje numer i madh antaresh.

NenForumet fetare e sidomos ai Islam, i jep nje interes te vecante ketij forumi per tu vizituar nga shume shqiptare.

Islami si fe me e persosur, po ngjall interes te shumica e njerezve ne boten shqiptare e me gjere.

Vete Kur'ani Famelarte dhe vepra e Muhammedit a.s , jane shembujt me te mire per zgjdhjen e problemeve ne kete bote e kapluar nga kaosi.

Bejeni nje prove , mbylleni kete nenforum dhe do te shikoni se cfare pasojash do te kete.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 04-07-2010 mė 18:51
    Ndrysho Firmėn

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Ky quhet forumishqiptar, dhe secilin person qe e qet fene para popullit shqiptar e konsideroj si provokues.
    Perndryshe, temat fetare nuk duhet te mbyllen.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Une jame Shqiptare,perkatsia fetare eshte qeshtje personale e individit!Le te debatohet pa ofendime,nuk jame per mbyllje!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Une jame Shqiptare,perkatsia fetare eshte qeshtje personale e individit!Le te debatohet pa ofendime,nuk jame per mbyllje!
    E pse bre nuk po e shkruan "i bashkangjitem mendimit te illyrian" dhe kryhet

A po te vjen inat se jem me i menqur a (shaka)

Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •