Close

Rezultati i Sondazhit: Te largohen nenforumet fetare?

Votues
130. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

64 49.23%
  • Jo

47 36.15%
  • S'me behet vone

8 6.15%
  • Pse te mbyllen ? Se marr vesh!!!!!!

11 8.46%
Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 140
    _____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Mu me shqetesojne kur futen pershembull ne ndonje teme ku po flitet per aliene, edhe pa pas asnje rrote mendimi me thene, vijne edhe citojne KU ne Kuran flitet per Alienet!

E kujt i plas **** per citimet kur une jam tu u marr me alienet psh?
    lol edhe me UFO-t merresh?

Jam pro mbylljes se nenforumeve fetare......mos vini te thoni qe sapo kemi dalur nga komunizmi i xhaxhit, se ky justifikim eshte bere si teper nga fetaret enkas atyre qe jane indiferent. Feja eshte dicka personale, pse duhet te diskutohet mbare e prape ne forumin Shqiptar? Eshte bere forumi me keq sesa Jahova Witness qe kur ta zejne deren e shtepise s'dalin kollaj.

Pastaj, pse u leviz kjo tema kaq poshte tek verejtjet. Pse jo tek votimet/sondazhet qe te lexohet e shihet nga me teper anetare e te japin mendimet e tyre?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga s0ni : 18-03-2010 mė 14:40

Une jam PRO mbylljes se nenforumeve fetare!!!! Bile mendoj se e ardhmja e Forumit Shqiptar varet pikerisht nga ky faktor. Po te ekzistonte ne ralitetin shqiptar urrejtja qe shprehet ne kyte forum nga ana e islamikeve, Shqiperia do te shenderrohej ne nje territor ku perplasen kulturat. Nuk besoj se jemi ne kushte qe te shenderrohemi ne territor konfliktesh. Por ajo qe eshte me e rendesishme, mbyllja e nenforumeve fetare do t'u reduktonte hapsirat e shumta qe fondamentalistat islamik gezojne ne internet. Tek "nenforumi musliman" u mbyll nje teme qe konsideronte Don Lush Gjergjin si armik te Allahut, natyrisht qe ishte nje veprim pozitiv, por nuk duhet harruar se ajo teme vjen nga Forumi Islamik. Nuk jam ne dijeni se ēfare dhe ke perfaqeson Forumi Islamik por aty gatuhet Urrejtje per shqiptaret. Tema ne fjale gjindet tek rubrika "Popuj te devijuar", dhe siē e konstatuat te gjithe ju, Urrejtja mbreteron gjithandej ku shkruajne islamiket.
    Do te doja t'i sugjeroja Administratorit te ketije Forumi, e kam bere edhe privatisht, qe te beje ē'eshte e mundur per t'u reduktuar terrenin fondamentalisteve islamik. Nese ka mbetur pak gjak shqiptari tek Admninistratoret apo edhe antaret e tjere te ketije forumi, ka ardhur koha qe t'a deshmojne. Natyrisht, me mbylljen e nenforumit musliam duhen mbyllur edhe nenforumet e besimeve te tjera, besoj se ja vlen te sakrifikohen edhe shume gjera te tjera, mjafton qe t'i pritet rruga se Keqes. Nje veprim te tille e kane ndermarre edhe forume te tjera shqiptare.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Albo nuk i mbyll nenforumet fetare edhe nese i mbyll,ja vė drynin vetem atij islam te tjerat as nuk i plas fare

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    cafsh mu ------> se shifni dhe juve ??? si futen me i teme antaret myslo apo katolicitizatoret i tem behet brockull me i fjale. Sta do qefi as ta shofesh si kjo ketu ku ne njeren ane i muxhahid i thote i antareje te forumit prosti dhe ca ateist qe i thone atij muxhahidit taleban ?

---

po posedut 1% tru nkoken tuj i vuni dryrin qe pas ketij postimi. Thjesht sia vle te percahet i gjithe forumi apo te behet i neveritshem i gjithe forumi per ca antare/tema/postime koti.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Don't Lexo Postimin
    cafsh mu ------>
    U cafsh ku te dush!

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Une jam Kunder ... absolutisht kunder... eshte i vetmi faktor qe tregon se ka edhe shqiptare dele qe smarrin pyka nga bota ... Plus qe per relax, futjani noj te lexume nenforumit fetar, do ju kape gazi nga halli
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    10 vota me shume avansojne antaret qe dun tmyllen keto dreq forumesh!.Not Bad.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Jam per reduktim te temave ne keto nenforume, por jo per mbylljen komplet te tyre.

Me cilin do zihemi 'ne' ?
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Une them te fshihet ose mbyllet Komuniteti Musliman, ndersa te komunitet tjera gjithcka eshte mire.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The_Capital : 31-05-2010 mė 12:21
    Burri 1 X flet !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Citim Postuar mė parė nga Don't Lexo Postimin
    Kush eshte pro dhe kush kunder mbylljeve te nenforumeve fetare ?
    per arsye?

Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •