Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    O Suljot, po ashper fole mor burre i dheut. Pastaj akoma nuk e di ti qe armiqte me te medhenj te Shqiperise jane shqiptaret vete. Dhe me kete nuk e kam fjalen per ato qe ti i nenkupton per shqiptare te shitur, por per ato qe bertasin me shume ne emer te patriotizmit. Keta te fundit jane me te rrezikshmit.
    Nuk flas ashper pa shkak thjesht duhet te ndajm gjerat, ne kete forum te gjith mendjet e ndritura e kan braktisur, sepse e kan nuhatur frymen antishqiptare qe mbreteron ketu.

U ben vite qe marr pjes ketu, dhe ne cdo koh jam ndeshur me tema,anetar apo moderator antishqiptar.

Nese kntrollon se sa energji perdoret ketu per propagand antishqiptare, dhe sa pro mbase do e kuptosh se cfare kam dashur te shpreh me keto pak rrjeshta.

Citim Postuar mė parė nga sulioti Lexo Postimin
    Nuk flas ashper pa shkak thjesht duhet te ndajm gjerat, ne kete forum te gjith mendjet e ndritura e kan braktisur, sepse e kan nuhatur frymen antishqiptare qe mbreteron ketu.

U ben vite qe marr pjes ketu, dhe ne cdo koh jam ndeshur me tema,anetar apo moderator antishqiptar.

Nese kntrollon se sa energji perdoret ketu per propagand antishqiptare, dhe sa pro mbase do e kuptosh se cfare kam dashur te shpreh me keto pak rrjeshta.
    Cdo njeri ka opinionin e tij dhe e shpreh ate lirshem. Pra duhet respektuar mendimi i secilit pa ia imponuar me zor opinionin tend. Pse dikush nuk mendon si ty nuk do te thote qe ka dale me shpate kundra interesave te vendit. Ne kete forum nuk vendosen fatet e kombit, thjesht shkembehen ide dhe merret informacion. Prandaj merre me qete. Te gjithe kemi sot nevoje per pak qetesi dhe permbajtje ne nje menyre apo tjeter. Nga humbja e kontrollit dhe clirimit te ndjenjave te momentit ne nje menyre kaq te dhunshme te nxjerr perhere te humbur ne jete. Kete po ta them ne menyre shume miqesore dhe jo vetem ne lidhje me kete teme kalimtare. Te uroj gjithe te mirat.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    duam emra ,qe ta diskutojm problemin
    Drague ti edi shum mire se cfar luhet ketu,dhe nuk dua te te jap leksione sepse ti je i vjeter ketu.

Le te behemi per nje moment realist duke mos i ber qefin vetes apo te tjerve, do verejm direkt se mendjet me te ndritura e kan braktisur kete forum, dhe vendin e tyre e kan zen injorant antikombtar te cilet nuk ngurrojn te shajn apo shperfillin punen e atyre qe punojn ne interesat e kombit duke nxierrur ne drite fakte te reja.

Eshte kjo pasuria e ketij forumi dhe kjo pasuri e postuar pa asnje fare shperblimi,meriton te pakten respekt dhe ndjeshmeri prej mases se ketij forumi.

ne temen FET FLASN SHQIP kam raportuar shume postime ofenduese kudra meje dhe kudra ineteresave tona kombtare, dhe asnje moderator nuk mori nismen per te pare apo verfikuar se cfare ndodhte aty, kjo me beri te dyshoj se ketu bhet fjal per individ te mbeshtetur prej moderator antikombtar se ndryshe nuk ka kuptim.

Comunicazione & Marketing Maska e Albmaster
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    REPUBBLICA ITALIANA
    Postime
    811
    Mos prit te te kuptoje asnje ketu... kur drejtuesit e ketij forumi jane injorantet e pare ketu mos prit nga moderatoret !!!

Duhet te shohin me larg forumit lol

ciao

Albmaster

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Cdo njeri ka opinionin e tij dhe e shpreh ate lirshem. Pra duhet respektuar mendimi i secilit pa ia imponuar me zor opinionin tend. Pse dikush nuk mendon si ty nuk do te thote qe ka dale me shpate kundra interesave te vendit. Ne kete forum nuk vendosen fatet e kombit, thjesht shkembehen ide dhe merret informacion. Prandaj merre me qete. Te gjithe kemi sot nevoje per pak qetesi dhe permbajtje ne nje menyre apo tjeter. Nga humbja e kontrollit dhe clirimit te ndjenjave te momentit ne nje menyre kaq te dhunshme te nxjerr perhere te humbur ne jete. Kete po ta them ne menyre shume miqesore dhe jo vetem ne lidhje me kete teme kalimtare. Te uroj gjithe te mirat.
    Dakort jam me opinionet e cdo kujt qe bashkbisedon brenda rregullave dhe llogjikes ee ketij forumi.

Por si do te reagoje ti sikur te fyenin ne cdo postim anetar qe skan dhen asnje kontribut ne kete forum, dhe ankesa jote kundrejt moderatoreve te mos perfillej.

kjo gje quhet thjesht provokim me qellim, dhe qelimi eshte largimi i dijes prej ketij forumi dhe afrimi i sa me shume i injorances, se ndryshe nuk ka shpjegim.

Nuk e fut veten te rrangu i idiotve, jam realist dhe ca gjera i kuptoj qart,dhe per keto qe thash me lart, kam fakte bindese, sepse nga ky forum ka ikur apo eshte gati per te ikur cdo qenie e zgjuar,dhe ne fund do ngelin vetem injorant qe do i bejn qefin njeri tjetrit, me lajka kopy paste, nese ti quan inteligjenc kete shtres KOPJUSASH ather edhe ti duhet te jesh ndonjeri prej tyre, se ndryshe do kishe arsye per ti ber llogarit ndryshe.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga sulioti Lexo Postimin
    Drague ti edi shum mire se cfar luhet ketu,dhe nuk dua te te jap leksione sepse ti je i vjeter ketu.

Le te behemi per nje moment realist duke mos i ber qefin vetes apo te tjerve, do verejm direkt se mendjet me te ndritura e kan braktisur kete forum, dhe vendin e tyre e kan zen injorant antikombtar te cilet nuk ngurrojn te shajn apo shperfillin punen e atyre qe punojn ne interesat e kombit duke nxierrur ne drite fakte te reja.

Eshte kjo pasuria e ketij forumi dhe kjo pasuri e postuar pa asnje fare shperblimi,meriton te pakten respekt dhe ndjeshmeri prej mases se ketij forumi.

ne temen FET FLASN SHQIP kam raportuar shume postime ofenduese kudra meje dhe kudra ineteresave tona kombtare, dhe asnje moderator nuk mori nismen per te pare apo verfikuar se cfare ndodhte aty, kjo me beri te dyshoj se ketu bhet fjal per individ te mbeshtetur prej moderator antikombtar se ndryshe nuk ka kuptim.
    ec mer daj mos e vrit mendjen.
    nuk dua te bej nje liste ignore.)

i/e regjistruar Maska e aadili
    Anėtarėsuar
    21-09-2006
    Vendndodhja
    Zürich
    Postime
    295
    ato qe bertasin me shume ne emer te patriotizmit. Keta te fundit jane me te rrezikshmit
    Tė lumtė,sa bukur je shprehur.
    E shohim ēdo ditė, dhe nga ky patriotizėm vuajn tė gjith Shqiptarėt.

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    nje keshille prej meje te sinqerte .

mos hyr te debatosh fare ne nen forumet fetare .

pse ta them kete

sepse e kam provuar vete qe aty jane disa njerez duke perfshire moderatoret dhe albon bashke qe nese nuk ju pelqen cfare ti thua dhe pse ti mund ti kesh me fakte ata te fshijne postimet .

keta kane me te shenjte fene sesa atdhene .

moderatoret e nen forumeve te fese nuk jane besimtare por jane te semure dhe perdorin fshesen dhe ofendimet vetem per ata qe dalin kunder .

tja kalosh mire .

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,038
    Postimet nė Bllog
    22
    Sme bhet aspak von se cfare do bejn keta trapat e keij forumi sepse ata e tregun vleren e tyre dhe nuancat e tyre antishqiptare.
    Sapo u perjashtove ne menyre permanente nga forumi antishqiptar.

Albo
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 14-03-2010 mė 23:00

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •