Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 74 prej 74
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    jo bre njosh jo por shihe mire postimin nr.60 te suhejbit ..poshte fotos shkruan '' manqester united ''
    lale .......... o firma ajo ..........
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    ani malsori me vjen mir qe ke kry fakultet,dhe kur tme prishet sateliti te thiri vjen e regullon ani
    Jetė e rėndė.......!!!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

e kam kuptu o dont...

Citim Postuar mė parė nga Don't Lexo Postimin
    lale .......... o firma ajo ..........
    por qellimisht ja kam ba suhejbit..sepse kjom foto skishte kurgje..kurse firma te jepte pershtypjen se suhejbi e ka shkru vete manqester junited..sepse suhejbi mjafton te shohe nje fotografi me by.the perpjete dhe e ke te sakte qe do e bjere ketu..nuk i intereson fare suhejbit e qunave te tille si suhejbi cka jane a kush jane...mjafton te jete fotografuar sikur po ben nje rit musliman dhe o burra e ke ketu...tybe ne e ka dite suhejbi kush ekip eshte dhe veq pse jua ka pa by.then lart e ka pru ketu..ashtu siq u lodhen duke na pru fotografi te luftetareve te ushtrise clirimtare te kosoves me mjekra dhe duke na i ngrite ne qiell se para apo pas vdekjes se tyne kan fale 5 vaktet..
    dhe nuk e thane asnje fjale per trimerite e tyne ne fushen e betejes apo diku gjetke..

nejse marrinat nuk kan fund...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 04-06-2010 mė 14:49
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    por qellimisht ja kam ba suhejbit..sepse kjom foto skishte kurgje..kurse firma te jepte pershtypjen se suhejbi e ka shkru vete manqester junited..sepse suhejbi mjafton te shohe nje fotografi me by.the perpjete dhe e ke te sakte qe do e bjere ketu..nuk i intereson fare suhejbit e qunave te tille si suhejbi cka jane a kush jane...mjafton te jete fotografuar sikur po ben nje rit musliman dhe o burra e ke ketu...tybe ne e ka dite suhejbi kush ekip eshte dhe veq pse jua ka pa by.then lart e ka pru ketu..ashtu siq u lodhen duke na pru fotografi te luftetareve te ushtrise clirimtare te kosoves me mjekra dhe duke na i ngrite ne qiell se para apo pas vdekjes se tyne kan fale 5 vaktet..
    dhe nuk e thane asnje fjale per trimerite e tyne ne fushen e betejes apo diku gjetke..

nejse marrinat nuk kan fund...

Pse nxehesh me mua???
    Shtrohet pyetja po cka te pengon ty se cka sjelli une ne forum qofshin ato marrina per ty apo cfar do tjeter??
    Burri 1 X flet !

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •