Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 74
    i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Burri 1 X flet !

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

cfare po bejne...

Citim Postuar mė parė nga Suhejbi Lexo Postimin
    cfare po bejne keta lojtaret e manqesterit o suhejb..perse e ke sjelle kete foto..cfare kuptimi ka....
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    cfare po bejne keta lojtaret e manqesterit o suhejb..perse e ke sjelle kete foto..cfare kuptimi ka....

Po e falenderojn Zotin per gollin qe e dhane.

Pershendetje.
    Burri 1 X flet !

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Thumbs up hahahahahaha

Pershendetje.
    kjo ka qene e forte valla...na u be ekipi i mancesterit ekip besimtaresh te medhenj...priteni ndonje dite qe te fotografohet mbreteresha me bytheperpjete dhe ju ta bini ne forum si mbreteresha qe eshte bere muslimane...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    ti blle je me i drejt,mir qe e pranon se je malsor,po ku po i sheh ti lojtaret e mancesterit,syt mos tu plakshin kurr

ja ja spo ta rok sateliti ne mal hiq,zbrit posht se keta jan lojtaret e egjiptit
    Jetė e rėndė.......!!!

Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    ti blle je me i drejt,mir qe e pranon se je malsor,po ku po i sheh ti lojtaret e mancesterit,syt mos tu plakshin kurr

ja ja spo ta rok sateliti ne mal hiq,zbrit posht se keta jan lojtaret e egjiptit

Hahahahah lol.

Une e kam dite qe jane te Egyptit por masi tha ky lejtaret e Manchesterit thash hajt ta la ashtu si thote ky, por ja se edhe ai e kuptoj qe nuk jane te manches .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The_Capital : 04-06-2010 mė 03:40
    Burri 1 X flet !

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430

Pershendetje.
    hahahahahahaha LOOOOOOOOOOOOL

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430

Te Manchester Unitedit more jane,dresat Kuq e ZI,LOOL

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

o njosh

valla ma rrok boll mire sateliti...sa per dijeni pos fakultetit histori-gjeografi une jam kualifikuar ne shakallen siperore edhe si elektricist dhe part time punoj edhe si montues satelitesh ketu ku jetoj e punoj..tanime a nuk ditkem me e montue satelitin tem a...jo bre njosh jo por shihe mire postimin nr.60 te suhejbit ..poshte fotos shkruan '' manqester united ''..duke pare budalliqet qe bjen suhejbi ne forum thash se kenka prish mendsh me na e ba edhe manqesterin besimtar te thekur..nuk guxon njeriu te ngreje by.then nalt se menjehere te fotografojne dhe te bien ne forum dhe te ngrejne ne qiell si besimtar i thekun musliman..e ti je duke kerkuar dicka dhe as nuk ja ke idene se po te fotografojne...nuk guxon njeriu te lere per qejfin e vet mjeker se menjehere te fotografojne dhe te bien ne forum dhuke te ngritur ne qiell si besimtar i devotshem ..kurse ti thjeshte e ke lane mjekren per hobi...

keshtu pra o njesh e dysh ...mos u merakos per satelitin tim..po sheh mire dhe bash per kete cdo dite zgenjehet nga budalliqet muslimaneve ketu....

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Hahahahah lol.

Une e kam dite qe jane te Egyptit por masi tha ky lejtaret e Manchesterit thash hajt ta la ashtu si thote ky, por ja se edhe ai e kuptoj qe nuk jane te manches .
    po ta dije nuk shkruaje poshte '' manqester united ''...per kete te pyeta o jaran se e ke zakon me pru budalliqe ne forum...une e kam dite se eshte ndeshja egjipt-kamerun e luajtur diku ne janar per kupen e afrikes kupe te cilen e fituan egjiptjanet..ti bjen zakonisht mrekulli te allahut ketu dhe thash se qenka ba mrekullia ne manqester...ashtu siq u be mrekullia me nje kastraveq andej nga tetova apo gostivari i maqedonise...apo me ujrat qe nuk perziheshin diku andej nga afrika ...

mos u lodhni me manipulime se veq dem beni...qeshin njerezit me ju dhe kastravecat e juaj...

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •