Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga skampin Lexo Postimin
    Duke lexuar shkrimet e arabeve te forumit me origjine nga Kosova me vjen nje pikepyetje e madhe ne mendje "A BERI MIRE AMERIKA QE NDIHMOI KETE PJESE TE POPULLIT SHQIPTAR NGA PUSHTIMI SERB APO JO"te them te drejten nuk jame i sigurte.
    te me falin ato Shqiptare qe vertete e ndjene veten Shqiptare per keto llafe qe po them.
    Mos i krahaso shqiptaret e Kosoves, me ca fanatik fetare, qe nuk perbejne me shume se 000.1%...
    Sidoqofte shqiptaret e Kosoves jane me nacionalista se Shqiptaret e viseve tjera
    shqiptare ne tersi...Kete e theme me bindje te plote, sepse kam patur raste ti njohe, per nje kohe te gjate...

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    skampin---citim--
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

bindi--citim---

Mos i krahaso shqiptaret e Kosoves, me ca fanatik fetare, qe nuk perbejne me shume se 0000.1%...

skampin--përshendetje ,kjo % e vogel ka mundësi edhe të zhduket dhe bindu se perspektiva e tyre është barazi me O (zero) te madhe

Përshendetje F.SH

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Qe mos te kete keqkuptime une Shqipeve te Kosoves i kam kerkuar falje per llafet qe shkrova se ne te vertete une e kam pasur vetem me arabet e Kosoves dhe vetem kaq. keta arabet jane bere ketu ne forum me keq se janullatistet qe te zhukasin si gjinkallat duke i mbajtur iso njeri tjetrit.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Ke të drejtë pajtohem me ty, mirpo nuk duhet t'i përgjithsojmë gjërat, akti i Ajnishahe Halimit (me pseudopeticion) është një akt unik dhe i rrallë, e që asesi nuk duhet të shërbejë që të përgjithsohen të gjithë shqiptarët e Kosovës.
    Personalisht distancohem nga ata që e dëbuan këtë njeri nga Kosova dhe jam nga ata njerëz që nga Prishtina kam shkuar në Drenicë (Skënderaj) në protestë për t'u solidarizuar me familjarët e atij fshati

K. i EPERM
    Nga emri duket që e paske emrin "Klinë e eperme" fshat nga fshatrat e Drenices, të kuptoj edhe ty mirpo analizoje pak situaten në qetësi dhe pa emocione (pra pa anuar kah asnjëra palë), Xhemajl Duka i ka shpërndarë 11 000 € ndihma në muaj, për një vit e kap shifren 132 000 € më thuaj ti mua cila parti, apo cila qeveri ua bëri ketyre këtë ndihmë ndonjëherë, e di nuk ke nevojë të tregohesh patriot me PDK-në sepse vet personalisht me Llapin jam nga ata që e mbrojmë ketu në forum mirpo e them hapur dhe pa pikë dyshimi se ndihmen që ua ka bërë ai njeri atyre nuk ua ka bërë askush deri më tash.
    Ok nëse është e nevojshme të largohet ok, mirpo pyetja shtrohet kush do t'ua kompensoj ndihmat atyre?!
    Personalisht kam qenë në protestë për dy arsye
    1. Shkaku i atyre jetimëve të cilë ju është ndalur buka e gojës (sepse mua ketu në Prishtinë asgjë smë mungon si ke Duka si ske per mu njejtë është)
    2. Xhamia të mbyllet në shekullin 21, në një vend që pretendon të jetë demokratik me liri fetare, dhe që synon integrim ne OKB, NATO dhe BE!!!!! më shumë ngjan në komunizem Ateist se sa në demokratik liberal, mos harro edhe një fakt sipas ambasades së SHBA-së në Prishtinë, Kosova i ka 90% Musliman dhe kjo të ndodhë në Kosovë është kuriozitet i pazakonshëm, mirpo duket se disa (sikur asaj znj. Halimi) ende komunizmi u ka mbet fryt.

Çdo të mirë
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    ]Me duket se krejt kjo pune eshte si te thuash nje keqkuptim nga ana e ca mjekrroshve morragji.Duke e ditur se ne Kosove feja muslimane ka rregulla sipas kushtetutes se bik, paramendoni se ne kete shekull nje ,,hoxhe,, te vendoset ne nje fhshat ne malesi te Pukes te shperndaj ndihma dhe pastaj te futet ne kishe si famullitare, duke i fale 5 kohet e lutjeve muslimane. Sa per shoqaten e cekuer me larte te imamit qorr arab qe jeton ne Angli ai disa her ka qen i arrestuar ne shtetin anglez per deklaratat e tij fundamentaliste. Per ne funde nese Anglis i cenohet regulla , i preket shtetit ajo per interes e kall q,do shtet . Sa i perket popave te Kozhices qe jetojne ne Angli dhe pastrojn para neper Kosove kete e dine edhe macat e Prishtines . Ata per te ardhur deri te pasurija bejne q,mos duke shfrytezuar kete situat te favoreshme per ta. Ata sot kan blere shtepi vetura banesa edhe per macat e kucat e veta. Mere me mend prej bishtit te kalit kan mbrri pasuri prrallore edhene DUBAI krejte kete duke prure ne drenice ferexhe maghupesh se pari ne farefis pastj me gjere. HAJNAT E KOZHICES ME KLYSHIN E TYRE NGA SHQIPERJIJA.

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar më parë nga skampin Lexo Postimin
    Duke lexuar shkrimet e arabeve te forumit me origjine nga Kosova me vjen nje pikepyetje e madhe ne mendje "A BERI MIRE AMERIKA QE NDIHMOI KETE PJESE TE POPULLIT SHQIPTAR NGA PUSHTIMI SERB APO JO"te them te drejten nuk jame i sigurte.
    te me falin ato Shqiptare qe vertete e ndjene veten Shqiptare per keto llafe qe po them.
    Anton Kicina nr. 2

Skam koment vlersone vet.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Roi Lexo Postimin
    Po Mia@ po,
    Ai u jepte te varferiv nga 20 Euro ne muaj dhe lozte me fatin e tyre dhe te femijeve te vegjel, une i kam pa do Xhirime se si u a ndrronte edhe emrat, I veshte femijet me ato baruket .. Ai donte te na shemtonte ne sy te botes..
    Shume mire ja kan bere ketij p......s.
    Arab te felliqt s'kane vend ne truallin tone.
    Ju lumte nga ana ime!
    @Roi
    Ketu ku banoj une eshte nje familje gjermane qe c'do tre muaj dergon ndihma ne Kosove(udheton vete deri atje).E kane filluar nga 2003 kete ndihme humanitare.Eshte dhe doktori im ne kete organizate humanitare dhe jo bamirese.
    Kontribojme dhe ne ngadonjehere(shqiptaret e kam fjalen) sipas mundesive.
    Por 2000000% e sigurte qe ndihmat shkojne ne vendin e duhur.
    Nuk ka Arab qe te ndihmon falas,pavaresisht qe mund te flasin shqip(per kete zhaben tone e kam fjalen).
    lg

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    [QUOTE=ILMGAP;2637322]Ky është konkluzioni që unë arrita menjëherë pas dëbimit të njëriut më human Shqiptarë, që kemi njojtur deri më sot. U dëbua njëriu i cili lindi në njërin ndër qytetet e shtetit ku shumë Kosovarë kishin shkuar që të shpëtonin veten dhe familjet e tyre. Poashtu kanë dëbuar personin i cili me ndihmat e veta kishte ndërtuar dhjetra shtëpi, ambulanta, shkolla, pallate sportive, ka ndihmuar poashtu dhe shumë familje të varfra etj. Dhe e dini "PSE"? Jam i sigurtë, që "NUK E DINI"! Ja se po ua spjegoj unë me fjalë të shkurtëra.

ME MIRE LEJE MOS E FLIQ ME TEPER!

Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Habitem pse nuk mbyllet tema.Moderatoret e ketije forumi duhet patjeter mbyllin kete teme .Me duket ulje te marr pjese ne kete teme.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •