Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Roi Lexo Postimin
    T

Nuk na duhen shamija e feregje ne Kosove kupton ti.. Une jam Musliman me zemer por jo Musliman siq thoshte ai, Ai thoshte se vajzat nga femirija duhet te perdorin ati teshat e zeza Baruke apo nuk di si thirren dhe nuk duhet te shkojn ne shkollim te lart. Aman more po ai ishe Shkja e jo Shqiptar..
    Nese ka qene ky misioni i tij, te futi element te kultures arabe dhe injorance ne popullsine Shqiptare, atehere bravo i qofte popullit te Morines!

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Nese ka qene ky misioni i tij, te futi element te kultures arabe dhe injorance ne popullsine Shqiptare, atehere bravo i qofte popullit te Morines!
    Po Mia@ po,
    Ai u jepte te varferiv nga 20 Euro ne muaj dhe lozte me fatin e tyre dhe te femijeve te vegjel, une i kam pa do Xhirime se si u a ndrronte edhe emrat, I veshte femijet me ato baruket .. Ai donte te na shemtonte ne sy te botes..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga Roi Lexo Postimin

Nuk na duhen shamija e feregje ne Kosove kupton ti.. Une jam Musliman me zemer por jo Musliman siq thoshte ai, Ai thoshte se vajzat nga femirija duhet te perdorin ati teshat e zeza Baruke apo nuk di si thirren dhe nuk duhet te shkojn ne shkollim te lart. Aman more po ai ishe Shkja e jo Shqiptar..
    E ke degjuar ti te thote keshtu, apo ke rene pre e propagandes se atyre shoqatave qe e larguan dhe po flet me te degjuar nga dikush??

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    E ke degjuar ti te thote keshtu, apo ke rene pre e propagandes se atyre shoqatave qe e larguan dhe po flet me te degjuar nga dikush??
    ''Ku ka ze nuk eshte pa te'' , mi ujvesa. Keshtu thote nje fjale e urte.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Ky është konkluzioni që unë arrita menjëherë pas dëbimit të njëriut më human Shqiptarë, që kemi njojtur deri më sot. U dëbua njëriu i cili lindi në njërin ndër qytetet e shtetit ku shumë Kosovarë kishin shkuar që të shpëtonin veten dhe familjet e tyre. Poashtu kanë dëbuar personin i cili me ndihmat e veta kishte ndërtuar dhjetra shtëpi, ambulanta, shkolla, pallate sportive, ka ndihmuar poashtu dhe shumë familje të varfra etj. Dhe e dini "PSE"? Jam i sigurtë, që "NUK E DINI"! Ja se po ua spjegoj unë me fjalë të shkurtëra.

Cila është arsyeja e vërtetë që Kastriot Duka u dëbua?

Arsyeja e vërtetë që Kastriot Duka u largua (dëbua) nga Kosova është se vëllezërit e Kosovës (do thotë serbët) kohë më parë kishin përhapur fjalë që armiku më i madh i Kosovarëve (Shqiptarët), po keqshfrytëzonte dashurinë dhe rrespektin e fshatit, popullit. Pra për të kënaqur dëshirat e vëllaut ata dëbuan armikun. Shumë njerëz nga të dyja anët polemizuan për këtë ngjarje, sepse u duk e paarsyeshme që të dëbohet nga Kosova një person i cili e ndihmon Kosovën më shumë se vetë Hashim Taci, ai akuzohet për terrorizem, abuzim ndaj fëmijëve, shpërlarje parashë etj., të cilat shumë bukur Kastriot Duka i vuri poshtë me dokumente, fakte, argumente. Pretendohej që paratë të cilat vinin në duart e Kastriot Dukës, vinin nga një shoqatë e cila kishte lidhje të ngushta me sulmet terroriste që bëheshin në botë, e kjo shoqatë fillin e saj e ka në Angli, pra veprimtaria e kësaj shoqate zhvillohet në Angli. Shumë prej nesh u inspiruan nga fjala "Shteti i Kosovës më i fortë se ai i Anglisë", ndërsa shumë të tjerë talleshin me fjalën "Shteti i Kosovës më i fortë se ai i Anglisë", si mendoni ju Anglia nuk kishte mundësi që të ndalonte këtë shoqatë ? Apo ndoshta nuk kishte forcë të bënte një gjë të tillë dhe me këtë kuptuam që shteti i Kosovës është ai adekuati për këtë gjë.
    Po ti a je normal o shoku?Cfare deshe te thuash me ate titull teme?Ku merr guximin ti dhe disa te tjere ketu te flasin dhe te gjykojne per popullin ne tersi?Thuaj: une, thuaj: shoket e mi, thuaj: familja ime nuk e dojme shqiptarin, dhe nuk e dojme Shqiperine! Mos thuaj Kosova nuk e do shqiptarin! Nuk ke te drejt, biles edhe me keq, del antishqiptar dhe genjeshtar.

Tani tek tema. Cfare mund te beje populli ne Kosove? Cfare ka populli shqiptar i Kosoves ne dore? Cfare mund te nderroj ky popull qe barkun buk nuk po munet me e ngi se e kan rroke hajnat komunist perpara e jan duke ja pi gjakun?

Largimi i Dukes nga Kosova nuk ishte vendim i shqiptareve. Ky ishte vendim i organeve shteterore qe udhehiqen nga te gjith, por me se pakut nga shqiptaret. A ishte i drejt apo jo ky largim, kete duhet ta tregojne organet perkatese.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    ''Ku ka ze nuk eshte pa te'' , mi ujvesa. Keshtu thote nje fjale e urte.
    Aty kishte ze INATI moj Mia.
    U erdhi inat atyre shoqatave qe nuk kishin mundesi vete te kntriboni dicka, kurse ky e beri fshatin Morine me rruge, me shkolle, me xhami, me ambolance, me kanalizim, me fushe sportive etj.
    Une po te kisha mundesi do i kerkoja falje atij njeriu, sepse shqiptaret e Kosoves kane bere MOSMIRENJOHJEN me te madhe ne histori ndaj nje vellau nga Shqiperia.

Me tere ate qe kentriboi per fshatin e mbushur me jetime, ata e debuan me duar te lidhura. TURP per Kosoven.

Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Aty kishte ze INATI moj Mia.
    U erdhi inat atyre shoqatave qe nuk kishin mundesi vete te kntriboni dicka, kurse ky e beri fshatin Morine me rruge, me shkolle, me xhami, me ambolance, me kanalizim, me fushe sportive etj.
    Une po te kisha mundesi do i kerkoja falje atij njeriu, sepse shqiptaret e Kosoves kane bere MOSMIRENJOHJEN me te madhe ne histori ndaj nje vellau nga Shqiperia.

Me tere ate qe kentriboi per fshatin e mbushur me jetime, ata e debuan me duar te lidhura. TURP per Kosoven.
    uvejsa,
    Une e di qe ti je Fetare dhe me vjen shume mire.
    Po pse ky Hoxha qe nuk dua te ja di as emrin, nuk shkoi ne ndonje tjeter vend dhe te fillonte Aktivitetin e tij por shkoi te varfnjaket dhe bonjaket qe tu a mbushte mendjen me boshllek.
    Mua me vjen keq qe them keshtu sepse une i dua Shqiptaret kudo qe jan, pos kesaj une i perkas komunitetit Musliman dhe jam shume i knaqur qe jam musliman por ne nje far menyre i urrej gjerat qe dikush i imponon e qe nuk na perkasen neve..
    Sa i perket asaj me lart qe e kam cekur nuk kam degjuar nga askush por i kam pare Xhiriomet qe sigurisht i ke par edhe ti..
    Une nuk kam deshire te futem ne keso tema por kjo me dhemb se nuk dua une qe vendi im te kthehet ne nje nga vendet e lindjes se mesme..

Te pershendes moter...

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Duke lexuar shkrimet e arabeve te forumit me origjine nga Kosova me vjen nje pikepyetje e madhe ne mendje "A BERI MIRE AMERIKA QE NDIHMOI KETE PJESE TE POPULLIT SHQIPTAR NGA PUSHTIMI SERB APO JO"te them te drejten nuk jame i sigurte.
    te me falin ato Shqiptare qe vertete e ndjene veten Shqiptare per keto llafe qe po them.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar më parë nga skampin Lexo Postimin
    Duke lexuar shkrimet e arabeve te forumit me origjine nga Kosova me vjen nje pikepyetje e madhe ne mendje "A BERI MIRE AMERIKA QE NDIHMOI KETE PJESE TE POPULLIT SHQIPTAR NGA PUSHTIMI SERB APO JO"te them te drejten nuk jame i sigurte.
    te me falin ato Shqiptare qe vertete e ndjene veten Shqiptare per keto llafe qe po them.
    Skampin,
    Jo kjo qe thua eshte e turpshme,
    Ne jemi Shqiptare me shpirt e gjak por si ne gjo vend ka levizje te ndryshme dhe keto gjera ndodhin edhe ne shqiperi edhe ne shtetet Wuropiane por nuk duhet perkrahur..

E ti mos thuaj ashtu se nuk eshte mire ..

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Sakmpin, mos fol budalliqe! Shqiptaret as ne promile nuk jane si hapesi temes. I ka edhe ca shok te forumi islamik, por keta nuk perfaqesojne popullin e Kosoves.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •