Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Po ti a je normal o shoku?Cfare deshe te thuash me ate titull teme?Ku merr guximin ti dhe disa te tjere ketu te flasin dhe te gjykojne per popullin ne tersi?Thuaj: une, thuaj: shoket e mi, thuaj: familja ime nuk e dojme shqiptarin, dhe nuk e dojme Shqiperine! Mos thuaj Kosova nuk e do shqiptarin! Nuk ke te drejt, biles edhe me keq, del antishqiptar dhe genjeshtar.
Tani tek tema. Cfare mund te beje populli ne Kosove? Cfare ka populli shqiptar i Kosoves ne dore? Cfare mund te nderroj ky popull qe barkun buk nuk po munet me e ngi se e kan rroke hajnat komunist perpara e jan duke ja pi gjakun?
Largimi i Dukes nga Kosova nuk ishte vendim i shqiptareve. Ky ishte vendim i organeve shteterore qe udhehiqen nga te gjith, por me se pakut nga shqiptaret. A ishte i drejt apo jo ky largim, kete duhet ta tregojne organet perkatese.
Aty kishte ze INATI moj Mia.
U erdhi inat atyre shoqatave qe nuk kishin mundesi vete te kntriboni dicka, kurse ky e beri fshatin Morine me rruge, me shkolle, me xhami, me ambolance, me kanalizim, me fushe sportive etj.
Une po te kisha mundesi do i kerkoja falje atij njeriu, sepse shqiptaret e Kosoves kane bere MOSMIRENJOHJEN me te madhe ne histori ndaj nje vellau nga Shqiperia.
Me tere ate qe kentriboi per fshatin e mbushur me jetime, ata e debuan me duar te lidhura. TURP per Kosoven.
uvejsa,
Une e di qe ti je Fetare dhe me vjen shume mire.
Po pse ky Hoxha qe nuk dua te ja di as emrin, nuk shkoi ne ndonje tjeter vend dhe te fillonte Aktivitetin e tij por shkoi te varfnjaket dhe bonjaket qe tu a mbushte mendjen me boshllek.
Mua me vjen keq qe them keshtu sepse une i dua Shqiptaret kudo qe jan, pos kesaj une i perkas komunitetit Musliman dhe jam shume i knaqur qe jam musliman por ne nje far menyre i urrej gjerat qe dikush i imponon e qe nuk na perkasen neve..
Sa i perket asaj me lart qe e kam cekur nuk kam degjuar nga askush por i kam pare Xhiriomet qe sigurisht i ke par edhe ti..
Une nuk kam deshire te futem ne keso tema por kjo me dhemb se nuk dua une qe vendi im te kthehet ne nje nga vendet e lindjes se mesme..
Te pershendes moter...
Duke lexuar shkrimet e arabeve te forumit me origjine nga Kosova me vjen nje pikepyetje e madhe ne mendje "A BERI MIRE AMERIKA QE NDIHMOI KETE PJESE TE POPULLIT SHQIPTAR NGA PUSHTIMI SERB APO JO"te them te drejten nuk jame i sigurte.
te me falin ato Shqiptare qe vertete e ndjene veten Shqiptare per keto llafe qe po them.
Kujdes nga shkjau
Kujdes nga greku
Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
AT GJERGJ FISHTA
Sakmpin, mos fol budalliqe! Shqiptaret as ne promile nuk jane si hapesi temes. I ka edhe ca shok te forumi islamik, por keta nuk perfaqesojne popullin e Kosoves.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Krijoni Kontakt