Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366

Allahu eshte Një, Studenti që mohoi egzistimin e All-llahut (Subhaneu ve Teala).

Allahu eshte Një, Studenti që mohoi egzistimin e All-llahut (Subhaneu ve Teala) NGJARJE E VERTET INTERESANTE. LEXO !?

“ DESHMOJ SE NUK KA ZOT TJETËR PËRVEQ ALL-LLAHUT DHE SE MUHAMMEDI
    ALEJHISSELAM ËSHTË I DERGUARI I TIJ “

Ne njërin prej fakulteteve të Jordanit ndodhi ku njëri prej studentëve ishte ndalur pranë shokëve dhe profesorëve duke e mbajtur orën afër tij thoshte : Nëse Zoti ekziston atëherë le të ma merr shpirtin pas një ore .

Kishte qenë një pamje shumë e çuditshme, pamje të cilen e kishin shiquar studentët dhe profesorët e atij fakulteti.Pasiqë kaluan minutat dhe kur ora i kishte plotësuar minutat e saja te gjashtedhjeta , studenti paraqiti kryelartësi dhe filloi të mburret pranë shokeve duke i kundershtuar dhe ju thoshte : A e shikuat ? Po të ekzistonte Allahu , vërtetë se do të ma kishte marrur shpirtin ! Më pas studentët që kishin qenë prezent , shkuan , mirëpo disave u kishte pëshpërit shejtani ne zemrat e tyre , sesi Allahu nuk ia morri shpirtin , e disa nga ta thoshin se Allahu me Urtësin e Tij nuk i ka pranuar fjalët e ketij studenti, e kishte edhe prej tyre të tillë , qe i luhatnin kokat dhe talleshin më atë .
    Studenti i cili ishte kembëngulës se nuk ka Zot , shkoi te shtepia e tij , i gëzuar dhe i lumtur , kishte menduar se ka argumentuar një gjë te cilës askush para tij nuk i ka paraprirë , pra me argumentet e tij mendore kishte argumentuar mosekzistimin e Allahut xh,sh , dhe kishte menduar se njeriu është krijuar pa qellim , nuk e njeh Krijuesin e tij , se ai nuk ka kthim dhe nuk do të jep llogari , më pas ky student arriti ne shtëpi , pasi që hyri brenda kur ja nëna e tij kishte përgatitur ushqimin dhe më pas pa babain e tij ulur ne sofër , duke pritur ushqimin .

Djaloshi nxitoi ne kuzhinë që ti pastroj duart dhe fytyrën e tij , pasiqë e morri peshqirin , i fshiu duart dhe fytyrën dhe kur ja ai u rrëzua në tokë pa shpirtë ,nuk lëvizte më , pra veq ishte rrëzuar i vdekur .

Ishte vertetuar nga mjeku besimtarë , i cili në raportin e tij kishte cekur shkakun e vdekjes se ketij djaloshi , duke thënë : se vdekjen e tij e ka shkaktuar hyrja e ujit ne veshin e tij .

Pra të gjithë e dijmë se me hyrjen e ujit ne vesh vdes vetëm gomari , prandaj Allahu subhaanehu we teaala nuk deshi që ky djalosh të vdes ndryshe , përveqse sikurse vdes gomari . SubhaaanAllah …

Lëre gjuhen tendte te jete e lagur nga të permendurit e Allahut azze we xhel-le.

“ Deshmoj se nuk ka Zot tjetër përveq Allahut xh,sh dhe se Muhammedi alejhisselam është i derguari i Tij “

Pra ta përkujtojmë Allahun gjithmonë , se vetëm Ai ka mundësi të bëjë një gjë të tillë . Lusim Allahun qe perfundimin tonë ta bëjë të lehtë dhe të mirë inshaAllah
    Burri 1 X flet !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    ALLAHU te shperbleft, shum trgim i bukurr.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Shum i bukur tregimi ....me lexu po vertetsia ???

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Mesia4ever po dueshka me pas kujdes ne veshet e tij, se mos po i hyj uji
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Mesia4ever po dueshka me pas kujdes ne veshet e tij, se mos po i hyj uji
    Jo be se kti ju ka shky timpani

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Nuk e di se sa eshte i vertete ky tregim, por megjithate edhe une mendoj se vetem nje gomar mund te beje nje gje te tille. Te dali para kolegeve dhe profesoreve e te mundohet te deshmoj diqka qe nuk eshte as ne fuqine e as ne intelektin e tije.

Sido qe te jete, une jam i bindur me zemer se Zoti eshte nje dhe pos tije tjeter nuk ka.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Jo be se kti ju ka shky timpani

Jo vetem timpani, ai e ka tere cipen e trurit te shkyer.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    e pse fshihen postimet ketu zoteri taleban afgan arab apo ca quhet ai qe me fshiu postimin
    JO SEKS PARA MARTESE

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •